Bestelling niet ontvangen

Op donderdag een bestelling geplaatst die op mijn verzoek op maandag bezorgd zou worden. Inmiddels een week verder en nog niets gezien. Geen reactie op mail. Ik ben deze slechte service niet gewend van Ziengs.

x

x

Supersnel bezorgd, mooie schoenen

Voor herhaling vatbaar.

Het artikel kwam overeen met het plaatje. Helaas was het artikel te smal en zal het retour gestuurd worden. Maar ook dit proces is bij ziengs gemakkelijk. Het enige waarom ik net geen 10 geef is omdat, Ik had aangegeven het op maandag te willen ontvangen maar het kwam al op zaterdag. Nou maakte dit voor ons uiteindelijk niet uit maar kan mij voorstellen dat als je bijvoorbeeld toch niet thuis was geweest je het als vervelend zou kunnen aanvaarden. Het lijkt namelijk doordat je op een leverdatum kunt klikken bij bestelling voltooien of je ook daadwerkelijk inspraak hebt in wanneer het bezorgt gaat worden. Maar overall dus zeer fijne ervaring met Ziengs!

snelle, perfecte levering.

de bestelling was snel en correct verstuurd.

Alles gedaan conform bestelling. Op tijd en juist. Geweldig

Snel geleverd en goed product

Gabor sneakers snel en in uitstekende staat ontvangen!

Fijne hulp in de winkel

Vlot en netjes geleverd.

Vlot en netjes geleverd. Voldoet aan beschrijving.

Zou op de hoovte willen blijven over de levering van mijn pakket. Werd aangekondigd voor zaterdag 1

Levering van mijn pakket wetd aangekondigd voor zaterdag 15 juli. Niets geleverd. Sindsdien heb ik niets meer vernomen van jullie. Ben dus zéér ontevreden.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Geweldig goede service en fijn product

Ik heb een zeer goede ervaring opgedaan. Mijn product via een winkel besteld via de website omdat mijn maat niet in de winkel aanwezig was. Daar is iets mis gegaan en na telefonisch contact zeer goed behandeld door verkoper die de bestelling voor mij heeft gedaan en de klantenservice. Vergissen is menselijk maar deze medewerkers hebben hun vergissing zeer effectief en netjes hersteld.

Keurig

Verkeerde schoen was geleverd maar was voor ons geen probleem

Snelle levering, artikel zoals beschreven!

Heel prettig

Ben ontzettend goed en op een aangename manier geholpen door de verkoopster. Ze wist mij goed te adviseren en had verstand van zaken. Was erg prettig in de toenadering.

De schoenen waren snel binnen.

Ben erg tevreden snelle levering

Heel goed ik had ze ook binnen 2 dagen binnen

Schoenen besteld, zijn snel geleverd, helaas te groot en niet wat ik verwacht had. Dus retour gestuurd. Keurig en snel afgehandeld en geld terug. Prima service van Ziengs!!!!

Mooie en snel bezorgen

super

Mooi product, leuke aanbieding en supersnel geleverd

In de winkel schoenen laten bestellen in de juiste maat. Snel en netjes geleverd.

Snel en klantvriendelijk

Schoenen besteld en laten bezorgen bij de winkel. In de winkel netjes geholpen en gevraagd of ik het eerst daar nog wilde passen.

Uitstekend geholpen

Prima geholpen door Esther. Ik heb maat 35 deze maat was niet aanwezig in de winkel en ik had ze heel snel nodig. Esther heeft ze besteld en binnen 2 dagen kon ik ze ophalen in de winkel.

Kwaliteit uitstekend. Bezorging uitstekend Zeer tevreden

Industrieweg 34