Rücksendeetikett

Mir wurde leider kein Rücksende-Etikett zugestellt. Retouren nicht kostenfrei. Schade.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima website, goede prijs, snelle levering

Prima product aanbod, duidelijke informatie en snelle levering

Van A tot z is de bestelling goed en op tijd geleverd

Eenvoudig bestellen en snelle levering!

Bestelling en aflevering allemaal prima verlopen.

Alles keurig geregeld.

Was top

Ze komen de afspraak na die ze met je maken

Snelle bezorging

Fijne site

schoen was uitverkocht in de winkel, online besteld!

De schoenen - Palladium ❤️ - die ik wilde waren uitverkocht in de winkel, ik heb eerst dezelfde schoenen in een andere kleur gepast voor de maat en vervolgens heeft de Ziengs medewerker de schoenen online besteld en deze werden de volgende dag bezorgd!

Uitgebreide website bestelling werd zoals beloofd binnen 1 dag bezorgd. Ik had ook een retourzending die ze binnen 1 dag retour gemeld hebben waar sommige bedrijven er dagen over doen.

we zijn steeds tevreden geweest

alles verloopt vlotjes en wordt op tijd geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne schoen

Prima levering.

Snelle leveringen van de Sketchers. Goede kwaliteit en prijs. Heel goed contact met de klantenservice waarvoor dank.

Schoenen zijn op voorziene moment geleverd. Dank je wel!

Er zat geen retoursticker bij de schoenen. Op de website zijn verschillende retouradressen vermeld wat voor verwarring zorgt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Makkelijk en snel

Snelle bezorging, website is gemakklijk te navigeren, ben altijd zeer tevreden.

Eindelijk loop ik weer zonder pijn.

Eindelijk goedzittende schoenen met een zool waarbij ik geen pijn krijg met lopen.

Hele snelle levering gelijk de volgende dag bezorgd. Maat was te klein. Ook het volgende pakket direct geleverd en snel mijn geld terug op de rekening. De prijs was lager dan bij andere winkels.

Prima, direct bestelling geleverd

Aankoop snel geleverd

Normaal zeer goed

Bij mijn laatste bestelling bleek pas bij de levering dat het tevens bestelde telefoontasje niet in het magazijn op voorraad was. Na er zelf naar te informeren via de chat bleek dat het tasje uit een van de winkels moest komen en er geen duidelijkheid was wanneer ik deze alsnog kan verwachten. Kan natuurlijk gebeuren, maar informeer dit vooraf, bijvoorbeeld op de site. Zodat je zelf de keuze maakt, wacht ik hier op of kies ik iets anders uit. Een gemiste kans. Maar ook een punt van aandacht voor in de toekomst.

Makkelijk en vriendelijk

Leuke sandalen net maatje te groot, snel en vriendelijk kunnen ruilen.

Sneakers gekocht helaas te groot terug sturen gaat gemakkelijk. Teruggave geld ook snel op mijn rekening terug gestort.

Prima (online) shop

Fijne (online) winkel om te shoppen. Goede service!

Fijne winkel

Nieuw ontdekt

Snelle levering en mooie schoenen.

De schoenen zijn snel in huis. Feyn is een goed merk.

Snelle levering en verwerking retour!

Idem

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!