snel en goed

goed product, comfort is erg belangrijk voor mij en dat zijn deze zeker!

Gemak

Altijd prettig geholpen

Blij met mijn nieuwe kipling sandalen!

Heb deze sandalen besteld, na in de winkel geweest te zijn voor deze sandalen. Helaas waren ze daar niet op voorraad terwijl er op de site stond dat dat wel zo was. Had een voordeelcode maar kon deze niet inleveren omdat ik dan voor een hoger bedrag moest bestellen. Gelukkig was er alsnog korting via de sale en heb ik ze toch kunnen bestellen!

Zeer slecht

Schoenen retour gestuurd. Na week nog geen bevestiging dat Schoenen ontvangen zijn door jullie

Snel en netjes bezorgt!

Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen in jullie vestiging in city plaza. Leuk, modern assortiment aan kwaliteit schoenen.

Goed en op tijd geleverd

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Uitstekend!

Gewoon goed!

Snelle levering in de winkel, top geholpen in de winkel

Goed geholpen

Super snelle levering

Bestelling volgende dag al in huis. Top!

Prima snelle levering

Ruime keus in veel merken en fijn dat hier in Lelystad ook een winkel is!

Lieve behulpzame winkeldames Delft

Heb er altijd meedenken en service ervaren. Deze keer mijn dochter haar zwarte slippers thuis laten bezorgen. Heel blij mee! Fijne vakantie allemaal.

Zeer snel geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Great Service from Staff

The staff were very friendly at the shop. The shoes arrived on time as specified on the date. Thank you.

2 verschillende maten + 1 schoen was al gebruikt

Ik had leuke cowboy laarsjes besteld. Vervolgens kwamen ze binnen waren was het 1 maat 38 en de rechterschoen maat 39. En als klap op de vuurpijl ook nog is een gedragen schoen waarbij de onderkant vies was en duidelijk zag dat er op gelopen was. Inmiddels zijn 2 nieuwe paar laarsjes onderweg maar vind dit wel echt triest en geen service!!!

Ik heb een geweldige ervaring gehad

De ervaring was geweldig, omdat het op het, door mij ingevulde dag, werd geleverd wat ik natuurlijk fijn vond. De schoen was gelukkig nog wel in goede staat aangezien de doos niet meer helemaal heel was.

mooi product en een snelle levering

mooi product en een snelle levering

Ging allemaal heel soepel

Ging allemaal heel soepel en snel

Ik had schoenen besteld via de webshop, helaas paste de schoen niet. In de winkel kon ik deze terug brengen, en stond het geld 2 dagen later op de rekening terug gestort. Prima geregeld..ben tevreden!

ik vind prachtig

ik vind prachtig

Nette, snelle verzending, goede en mooie schoenen. Zij passen goed. Ik heb de zending moeten terug sturen. De terugbetaling laat echter lang op zich wachten. Was er een fysieke winkel in de buurt, dan zou dat gemakkelijker zijn.

Snelle en correcte levering

Prettige samenwerking

Artikel was plotseling niet op voorraad na bestelling, geld was binnen paar dagen terug gestort.

Industrieweg 34

9403 AB Assen