slecht

slecht als er een product niet is moet je het van de site afhalen

Goede service!

Ik heb mijn bestelling geplaatst in het filiaal in Hoofddorp. Mijn maat was niet beschikbaar en de verkoopster heeft mij geholpen door de schoenen te bestellen en thuis te laten bezorgen. Zij dacht goed mee en snapt wat service is!

Prima.

Goede pasvorm en snelle levering.

Vlotte levering

De schoenen pasten en zijn heel mooi. Ze lopen heerlijk, wat ik ook van skechers gewend ben. Ik zal er veel plezier van hebben.

Prettig

Schoenen besteld alles verliep vlot en soepel Heel fijn!

Laarsjes waren in een keer goed. Ook heel snel binnen.

Schoen van iemand anders

Ik doe de verpakking open en zit er een andere paar schoenen pakbon en factuur van iemand anders in. Uiteindelijk zelf geregeld om de schoenen om teruilen met de andere klant die mij schoenen heeft

Vlot geregeld , snel bezorgt

Laars met streep / beschadiging in winkel gepast . Werd vlot via web site nieuwe gave laarzen geleverd . Top service

Alles duidelijk

Perfecte service

Duidelijke en overzichtelijke website! Bestelling en levering liep zeer vlot!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd goed

Mooie kwaliteit en door de bredere pasvorm zit heerlijk

Mooi zacht leer, goede demping en voor de brede boet perfect.

Goede site om te bestellen

Goede en snelle levering. Ik vind dat de verpakking kleiner kan en zonder plastic. Milieu bewust. Op de schoenen doos een sticker voor het adres en klaar. Verder zeer tevreden.

5 euro vergoeding krijgen, als ik juist een duurder artikel neem!

Laatst had ik slippers besteld en betaald. Kreeg ik paar dagen later het bericht dat de bestelling is geannuleerd, want ze waren niet meer op voorraad. De slippers kosten 45 euro. Ter compensatie kreeg ik een kortingsbon van 5 euro, als ik minimaal 50 euro besteed.... In verhouding klopt dat natuurlijk niet! Ik moet dus meer betalen om die 5 euro korting te krijgen... conclusie.. ik zou het zo duur uit zijn. Beetje lomp!

Snel verstuurd

Schoenen zijn snel verstuurd en goede info

Gewoon goed!

Overzichtelijk - vriendelijk - behulpzaam - kennis van zaken - betaalbaar.

Meteen goed geholpen in de winkel

Omdat de juiste maat er niet was werd de schoenen kosteloos thuis bezorgd. Ben ik blij mee.

heb ze dinsdag teruggestuurd en niets meer gehoord

heb ze dinsdag teruggestuurd en niets meer gehoord

Niet voor herhaling vatbaar

Helaas kan je niet altijd voorkomen dat er iets fout gaat. Waar je wel controle over hebt, is hoe je met gemaakte fouten en klachten mee omgaat. Als je een week na een ingediende klacht nog niet de moeite hebt genomen om iets van je te laten horen, is het helaas pijnlijk duidelijk dat je als organisatie niet de ongeschreven wet dat “de klant is ons bestaansrecht” hebt begrepen. Deze wetmatigheid volkomen aan de organisatie voorbij laten gaan betekend dat je als organisatie je de mogelijkheid om er iets te leren ook aan je voorbij laat gaan. En over voorbijgaan gesproken, wat denk je als ik een volgende paar schoenen nodig heb?

prettig en snel geregeld

Lang wachten

2 paar besteld, kwamen in 2 pakketten? Waarom?

Het bestellen ging makkelijk,er was genoeg voorraad en ik vond het fijn dat ik zelf een bezorgdatum uit kon kiezen. Ik kreeg mijn sandalen ook echt op die dag binnen,ze waren goed verpakt en ze zitten heerlijk! Precies zoals in de omschrijving stond. Dus al met al:top!

Goed geholpen. Fijne schoenen

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!