Fijne werknemers

In de winkel schoen gepast, maar was niet in de kleur dat ik graag wilde. Is de kleur in de winkel voor me besteld, ik heb het afgerekend en kreeg het twee dagen later netjes thuis gezonden. Indien ik niet tevreden zou zijn, kon ik het terug brengen naar de winkel of terug sturen. Keurig geregeld, heel tevreden!

Snel en goed!

Gewoon goed

Bestellung und Lieferung haben prima geklappt.

Prima Service!

Top !

snelle levering met keuzemogelijkheid wanneer geleverd wordt, gratis retour, en vlotte en correcte afhandeling van een probleemtje mbt een refund actie/retourzending. Ik kom zeker terug !

goede bedieningen hulp

goede bediening en advies daar waar nodig is

Goede schoen

Mijn zoontje loopt prima op deze sandaaltjes. Zitten goed en hij is er heel blij mee.

Prima service, snelle levering

Schoenen niet voorradig in de winkel en die hebben eea geregeld via se site. Helemaal top!

De laarsjes zijn mooi en stevig

Mooie schoenen

Makkelijk bestellen en snel thuis

Goede service.

Had in mei schoenen gekocht,er waren wat beschadigingen opgetreden, kreeg binnen 3 dg.een nieuw paar. Top

Prachtige zomer schoenen

. Goede service van Ziengs. Binnen twee dagen had ik ze in huis. Duidelijke website en pakket was keurig afgeleverd

Snelle levering, prima

Had geen bevestiging van bestelling gekregen maar na mailtje aan de klantenservice heel snel reactie en had schoenen heel snel binnen

Helemaal tevreden

Site is duidelijk en de schoenen werden op afgesproken dag.

Top service!

In Arnhem geshopt, product was niet voorradig in de shop wel online, besteld en werd op tijd geleverd!

Bestelling was snel en netjes geleverd.

helaas blijken de schoenen iets te klein

ze zijn snel en goed afgeleverd. Heldere retourinstructie. Nu afwachten of terugbetaling ook goed verloopt.

Snelle bezorging

Goede aervice

Mooie schoen, helaas te klein

De schoen ziet er prachtig uit! Chique uitstraling. Helaas te strak voor mijn voeten dus retour gedaan

Perfect sandalen

Snelle en goede service!

Vlotte levering!

Op zaterdag een bestelling gedaan van een paar schoenen waarvan de winkel niet meer de juiste maat op voorraad had. De maandag erop waren ze al in huis. In de doos een controlekaartje waarop alle controlepunten netjes afgevinkt waren en de naam van de inpakker erop :)

zeer goed geholpen erg vriendelijk.

Na 2x krakende zandalen een derde paar gehad mensen bleven vriendelijk . Zeer goed geholpen.

vandaag besteld, morgen geleverd.

top, doen wat ze zeggen. veel keuze online

Tevreden

Ik ben tevreden met deze mooie birkelstock slipper en kleur. Die de voeten mooi versieren.

Industrieweg 34

9403 AB Assen