Prima bedrijf !! Goede service en klantvriendelijk in de winkel.

Mijn bestelling is prima verlopen!

Doen wat ze beloven

Goed schoenen.

Goede uitleg en service

De schoenen die ik zocht waren niet op voorraad, wel vergelijkbaar model. Gezien mijn hielspoor klachten ook advies gekregen waarop te letten. Uiteindelijk online besteld, na passen en uitleg in de winkel (Breda). Nemen echt de tijd om je goed te helpen.

Gewoon goed.

Netjes snel ontvangen.

In de winkel besteld en volgende dag in huis.

Besteld in de winkel omdat mijn maat er niet was, volgende dag thuis afgeleverd. Zeer blij mee.

Top snel verzonden

Helemaal goed

Top winkel

Goede service en snel binnen

Het duurde een paar dagen voor ze bezorgd werden maar correct mijn vragen daarover afgehandeld

Vlotte levering, mooie webshop!

Prachtige Palpa schoenen gekocht. Goede sale, duidelijke webshop en vlotte verzending. Zeer tevreden klant!

Super snel

Super snel geleverd

Product te laat bezorgd. Contact klantenservice lastig.

Product kwam een aantal dagen later dan op de planning stond. Hierover wordt je niet op de hoogte gehouden. Via de klantenservice online onjuiste informatie de eerste keer, daarna geen contact online meer gekregen, meerdere keren geprobeerd. Via de telefoon wel goed geholpen.

Snelle bezorging

Goede schoenen dit is wat ik wilde hebben.

Snel en keurig

Snelle bezorging, keurig verpakt.

Ruilen geen probleem

Schoenen snel en eenvoudig besteld, levering snel volgens planning.

niet op voorraad.

Heel jammer, mijn bestelling bleek na betaling van het bedrag toch niet op voorraad. En het betaalde bedrag [hoop ik] krijg ik terug gestuurd.

Goed en netjes geholpen en snel levering.

Prima geholpen, prettige schoen

Soepele schoen, weet snel, loopt licht. Kleur prima, misschien wel wat “besmettelijk”.

Door de reviews en maattabel van Ziengs heb ik nu wel de goede maat Fitflop.

Bijzonder plezierige ervaring en snelle levering.

Top. Snel en prachtig

Super blij met de satijnen hakken. Prachtig bij mijn outfit Ook erg snel geleverd en retour. Erg blij

Prettige eerste kennismaking

Afspraken zijn prima nagekomen. Ben erg tevreden over de afhandeling.

Snwlle levering

Schoenen zijn goed

Fijn personeel en goed voorgelicht

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!