Ben super blij met m’n aankoop en zal zeker nog wel een x bestellen.. En bij ziengs zijn het ook zeer aantrekkelijke prijzen..

Makkelijke site, snel besteld en snel geleverd. Ook makkelijk om eventueel retour te sturen. Zal zeker vaker bestellen.

Helaas slechte ervaring

De bestelling duurde langer dan gezegd was. En toen het er eindelijk was, was de verkeerde maat toegestuurd. Jammer maar kan gebeuren. In de winkel van ziengs altijd goed geholpen .dus voortaan niet bestellen maar gewoon naar de winkel. En ik vindt de terugbetaling traag.

Alles prima geregeld en fijn op tijd

Goede service en fijne sandalen

Complimenten voor de meneer in de winkel in het centrum van Den Bosch! Het was best druk en hij bediende meerdere klanten tegelijk. Desondanks was er voor iedere klant persoonlijke aandacht. De sandalen die mijn interesse hadden, waren niet meer op voorraad in de winkel. Hij liet me van hetzelfde merk een vergelijkbaar model passen, bestelde ze via de website en liet ze rhuis bezorgen. Dikke pluim voor deze meneer en zijn service!

Prima internet shop

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd. Zeer tevreden.

Geen commentaar

Makkelijk bestellen, snelle levering

Het gemak van bestellen en betalen, en de zeer vlotte levering. Product ook uitstekend, zoals omschreven. ( geen gedoe met inloggen, wachtwoorden enz.)

Door filteren de schoen snel gevonden

Schoenlevering werd helaas vertraagd door PostNl maar kwam netjes verzorgd binnen.

Twee jonge mannen die me goed geholpen hebbben.

Goede en snelle levering top geregeld

goede service

voor herhaling vatbaar

geweldig

vriendelijk en bereidwillig personeel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

koop geen schoenen op internet.

Jammer genoeg paste de Fitflop Teenslippers niet.Ik heb een paar sandalen van dat merk die prima passen, anders zou ik nooit schoenen op internet kopen. De slippers zijn iets smaller en de linker gleed van mn voet af. Ik zie de retour betaling tegemoet. Met vriendelijke groet Ellen Thomassen

Fijne schoenen besteld en gekregen. Alleen jammer dat de post nl niet aan hun bezorg datum houd.

Super,snelle levering. En op de hoogte gehouden via de mail wanneer bezorger komt

Leuke winkel. Mooie schoenen

Zoals altijd, perfect

Service prima. Zowel online als in de winkel.

top

heel erg tevrede de instappers lopen fijn erg mooi en niet duur

Snelle levering en product is zoals op de website. Zeer tevreden!

prachtige sneakers.

Ziengs vind ik een heel goed adres om schoenen te kopen.snelle levering ook.

veel keus goede levering

goede schoenen alleen binnen naden kan beter

Slechte service

2 paar loafers besteld, zouden de volgende dag bezorgd worden. Kan gebeuren dat dat niet het geval is bij deze dus. Vervolgens krijg ik de volgende dag 1 geleverd, en die andere pas 2 dagen later. Enig contact gehad met klantenservice, moest zelf achter mijn track en trace code gaan. Verkeerde informatie gehad van de werknemers klantenservice.

Snelle levering mooie schoenen

Fijne schoenen, passen precies. Lopen goed. Blij mee

Easy process

Easy process and delivery to shop. Could be nice receiving a mail confirming the arrival of the order.

Industrieweg 34

9403 AB Assen