Goede prijs en snelle levering en ook duidelijke foto's.

topkwaliteit laarsjes en snel en netjes geleverd

Vriendelijk en efficiënt geholpen ( schoenen waren niet op voorraad.)

Mooi assortiment

Mooi assortiment, goede aanbiedingen.

Slechte service.

Wel verkopen maar.....geen email ontvangen dat pantoffels binnen waren. Zelf op onderzoek gegaan......oh ja dat kan......ga even kijken of ze er zijn. Alstublieft, wat doet u...meenemen of....nee, zeg ik...ik ga ze hier passen dan kunnen ze eventueel weer terug. Ik hoor het wel.....er wordt geen aandacht meer besteed aan mij. Zoek het zelf maar uit. SLECHTE ZAAK.

Service en kwaliteit

Zeer tevreden, snel geleverd en gefeliciteerd kwaliteit. Super fijne winkel

Bestelling geannuleerd zonder communicatie

Op 21-12-2024 een bestelling geplaatst en op 03-01-25 nog niks gehoord dus gebeld met de klantenservice en bleek hij geannuleerd te zijn. Raar dat je dan geen mailtje krijgt hiervoor en ook geen aanbieding om met de zelfde actie andere schoenen te kopen dus heb ze nu bij Nelson.nl gekocht, en mijn ziengs account maar meteen verwijderd.

heerlijke schoenen

skechers slip-ins besteld, volgende dag geleverd zitten als gegoten.

Mooie schoenen voor een hele mooie prijs!

Goed geholpen

Heel netjes verpakt, perfect geleverd

Super leuke bediening.

Er was een hele vriendelijke dame in de zaak . Gewoon die ook grapjes maakte. Heb daarom ook 2 paar.laarzen gekocht omdat het gewoon een super service was.

Door foutieve zending niet goed gestart

Verkeerd artikel was geleverd. In plaats van laarsjes zomer schoenen ontvangen. Retour gezonden maar kreeg daarna melding van 2,95€ te betalen voor Riverty. Klantenservice gemaild en het,was binnen een uur afgehandeld. Top. Blijft jammer van de foutieve zending

Hele fijne site

Heel veel keuze,mooie acties en hele snelle levering Ga in de toekomst zeker meer via deze site kopen

fast delivery, good discounts

Delivery on the day indicated on the website. Discount on shoes added pleasure from the product.

Vlot afgehandeld

Zie boven

Leuke schoen, top actie

Panama jack schoenen in de actie kunnen kopen. Super schoenen voor leuke prijs

ondanks de feestdagen een heel snelle service. Goed verpakt, met een persoonlijk kaartje erbij. Net zo vriendelijk geholpen als in de fysieke Ziengs-winkel. Maar omdat ik hetzelfde model in dezelfde maat bestelde, wist ik dat ik online zou slagen. Geweldige schoenen weer!

Het is een super winkel en goede kwaliteit

+++

Bijzonder al 26 jaar

En zeer terecht dat de koper een deel van de retour zendkosten betaald! Bewuster omgaan met aankopen.

Snelle levering voor een goede prijs.

Snel en correct geleverd voor een mooie prijs.

Goede service en vriendelijk

Vanaf bestelling tot retourneren perfect gegaan

Ik heb sandalen besteld voor mijn moeder met de maat 37. Normaal heeft ze maat 37. Bij het passen bleek dat de sandalen iets te klein zijn.Maat 38 hebben ze niet meer.Ik heb de sandalen terug gebracht in de winkel en een paar dagen daarna het geld retour gekregen.Perfect.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!