Ben nog aan het wachten op terug betaling

Sneakers zijn als retour ontvangen en geld wordt niet teruggestort. Is nu al ruim 1 week later.

Super positief

Goed geholpen, erg gezellige dames in de winkel , mooie schoenen

Snelle en soepele levering

Positieve eerste ervaring met Ziengs gehad.

Prima geholpen, perfecte service

Vestiging Enschede, super personeel. Meedenkend en behulpzaam. Onderling zeer collegiaal is te merken tijdens het winkelen aldaar. Mag u trots op zijn.

goed en snel

Bestellen en ontvangen ging vlot en zonder gedoe.

Alles perfect geregeld...

Vlotte levering en handig als je wat wilt retourzenden.

Enthousiast- Deskundig en Betrokken.

Zeer tevreden over de aandacht en deskundigheid van de medewerkster.

Mooie schoenen uitgebreid assortiment en goede en snelle levering/service

Super mooie pump

Hele mooie pump voor een leuke prijs!

geweldig

Had sneakers gekocht prima in orde, passen goed. Betaling klaar gemaakt, Na een paar dagen zag ik op de site dat ze nu met 20% korting stonden. Gebeld met Ziengs waarna mijn prijs direct ook met 20% werd verlaagd. HULDE wat een klantvriendelijke service, ze hadden het niet hoeven doen maar toch gedaan.

Heel tevreden

Precies de schoenen die ik wilde en nodig heb, en ook nog met korting

2 x verkeerde maar gekeverd klantenservice die daar lacherig over en probeert niet de fout te herstl

Waardeloos

fijne winkel

snel

Ben er heel blij mee mooie sneakers alleen jammer dat ik geen 20 %korting kreeg had ze 2 dagen binnen toen de korting begon groetjes marleen van de jagt

Alleen jammer dat ik mijn korting niet kreeg op de schoenen die ik gehouden heb nadat ik de andere paren retour te heb verzonden

Goede producten

Heb mooie kwaliteit schoenen tegen een schappelijke prijs gekocht. Was ook een snelle levering.

Is erg goed

Alles was netjes en optijd geleverd. Geen klachten. Blij mee

Goede schoenen, correcte afwerking door Ziengs pi7

Zag na bestelling dat de sneakers € 10,- goedkoper waren kreeg dit binnen een paar dagen keurig teruggestort op mijn rekening

Perfecte service en in de winkel vriendelijk personeel

Nooit een probleem met terugsturen of in de winkel ruilen. En ben in Hoofddorp zo goed geholpen met kinderschoenen. Veel kennis van zaken. Zou iedereen winkel aanraden. En wat een keuze. Het

Toller Service

Toller Service, schnell und zuverlässig

Snelle levering.

Geen juiste levering.

Ik vond het niet prettig dat mijn schoenen bij de voordeur waren neer gezet.Ik was hier niet van op de hoogte,omdat ik bij het afleveren niet thuis was.Mijn buurvrouw heeft mij geappt met het bericht dat zij de doos heeft gepakt en bij haar binnen heeft neergezet.

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!