Ruime keuze

Vlotte levering, ruime keuze, goede ervaring.

Prima geholpen, meegedacht en geslaagd!

Geweldige sneakers

Ik heb deze sneakers al voor de 3e keer gekocht.

Excellent shoes

True to the photo, very comfortable. Excellent price/quality ratio

Mooie schoenen, Prima product

De reclame kan iets minder, soms krijg ik zoveel meldingen en moet ik zoveel knopjes beantwoorden voor ik de site kan bezoeken dat dat gaat irriteren, ook de hoeveelheid na-mails loopt soms de spuigaten uit en zou een reden kunnen zijn maar helemaal te kappen met Ziengs.

Snelle levering en goed aanbod

Snelle levering en uitgebreid aanbod.

Correcte afhandeling mooie artikelen

Mijn retour is correct afgehandeld. De track & trace is prima de schoenen zijn mooi maar voor mijn voeten (poly neuropathie) niet ondersteunend genoeg...helaas.

Snel bezorgd en hebben in de winkel meegekeken welke er waren

Beter

Gave schoenen

Mega snelle verzending

fijne winkel en goede klantenservice

Ziengs is een fijne winkel met een goed aanbod en zeer vriendelijke klantenservice

Vriendelijk personeel en goed geholpen.

Ik ben geholpen door een vriendelijke medewerkster. Ik heb ook niet lang hoeven wachten. De service was goed.

Top winkel in Hoogeveen

Super behulpzaam, vriendelijk personeel, super winkel

snel geleverd

Goede reviews op schoenen, heb normaal maat 37 maar er werd bij de schoenen die ik wilde bestellen aangegeven dat je een maat kleiner kon bestellen en dat klopt.

Goede keuze.

Vriendelijk en hulpvaardig geholpen en de verkoopster heeft meteen geholpen om de sneakers die niet in voorraad waren te bestellen via online.

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Zoals gezegd , heel behulpzaam en vriendelijk. Waren na vijf andere schoenenzaken wat moedeloos ,maar door deze Mevrouw echt op goede wijze geholpen. Ze bestaan nog .

Vriendelijke service

Ruime keuze aan schoenen online. Schoenen besteld die helaas zoek waren geraakt bij bezorging. Vriendelijk geholpen door de klantenservice tot het naar volle tevredenheid was opgelost.

geweldig

super blij

Vriendelijke service

Doen wat ze zeggen

Goede service ook met mailen, super duidelijk allemaal, geef ziengs een 10 Top

gewoon matig totaal geen feest om je schoenen te ontvangen

Verpakking in een zak, beschadigde schoenendoos die met plakband aan elkaar is geplakt . Geen papieren voor eventueel retour du sde beleving van een paar schoenen waar je naar uitkijkt is er totaal niet.

Fijne service

Goede ervaring en service.

Goede service en klantvriendelijk.

Het artikel was niet in de juiste maat in de winkel. Kon alleen nog besteld worden bij een ander filiaal. Binnen drie dagen had ik het in huis.

Industrieweg 34

9403 AB Assen