Zeer goed geholpen met het bestellen van mijn schoenen

Fijne schoenen tegen een uiterst scherpe prijs, perfect en snel geleverd !

Ik bestelde bij Ziengs een paar sneakers van Ecco. Prima schoenen en de afhandeling was verder uitstekend !

In de winkel in Vlaardingen waren de dames heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een fijne ervaring.

Er is een goede service verleend door het vervangen van een product.

Stel de dialoog op mail en service die ik krijg er op prijs. Oplossingsgericht, meedenkt. Ook Eøerg fijne jn dat je in de winkel kan terug brengen

Snelle levering...groot assortiment.

Bestellen bij Ziengs bevalt mij uitstekend, snelle levering en genoeg keuze. Goed kwaliteit schoenen.

Excellent

Big offer, very competitive prices and excellent service (bedankt Evelien)

Geen heren veterschoenen met wijdte H

De huisslippers zitten prima en zijn mooi: die geef ik 5 sterren. Mijn zoektocht naar heren schoenen met veters en leer zijn niet verkrijgbaar in de wijdte/breedte H. De bedrijven kiezen steeds meer voor de standaard schoenen. Jammer, mijn man heeft toch wat bredere voeten en normale schoenen doen hem pijn. Sneakers zijn vaak wel wat breder, maar die wil je niet aan bij nette kleding. En daarbij trekken oudere mannen vaak wat gekledere kleding en schoenen aan.

goede service

na 1 telefoontje waar bestelling bleef, gelijk actie ondernomen...

Heel veel keus

Fijne winkel, zou willen dat ie in Oosterhout zat! Genoeg panden vrij!

Omslachtig

Site is oké maar levering duurt lang. Klantenservice is niet bereikbaar in het weekend. Terugsturen bij onjuiSte maat schoen kost geld. Geld terugstorten duurt ook lang. Ik nooit meer.

Top service!

Alles is top: eerst en vooral de klantendienst- snel en efficiënt antwoord. Dit kom je niet veel tegen. De kortingen zijn top! Het aanbod is groot. Bestellen gaat gemakkelijk Versturen gaat snel. Kortom een dikke tien!

Heel goed !

Vlot ontvangen

What you see is what you get

“Ik heb een klassieke pump gekocht die helemaal aan mijn verwachtingen voldeed. De schoen zag er in het echt precies zo uit als op de foto op de website.”

Goede service en erg vriendelijk personeel.

Hulpvaardig bij aankoop.

Goede service overal

Fijne sandalen

Deze lopen heerlijk, na ruim 3 jaar zien ze er nog steeds mooi uit en lopen nog erg fijn.

De schoenen die ik besteld had werden snel geleverd. Ze waren prettig afgeprijsd en betaling mag achteraf.

fantastisch aanbod, en heel fijn personeel!!!!!!!!!!!

Ongeveer twee en half jaar geleden eerste keer bij jullie gekocht in Hulst. Zo vriendelijk ontvangen en niks te veel. Uitstekend personeel, weten waar ze mee bezi g zijn, en niets teveel. Mijn man en ik hebben één adres Hulst, en wat ik ook fijn vind, de klantenkaart. Goed idee. Vriendelijke groetjes uit Belgié

schoenen besteld, vlotte levering en fijne schoenen

Vreemd retour beleid

Helaas vielen de twee paar schoenen die ik in 1 bestelling had te smal, echter zat er een halve week tussen de leveringen, waardoor ik netjes de bestelling geretourneerd heb. Echter bleek dat je hierdoor 2x retourkosten moest betalen ondanks dat ik beide in 1x had besteld. Vind niet netjes dat dit niet tijdens aanmelden retournering duidelijk werd gemaakt, dan had ik wellicht beide tegelijk kunnen retourneren i.p.v. appart van elkaar zoals ze geleverd waren.

Uitstekende service!

Goed geholpen in de winkel

Top.

Snel geleverd. Keurig verpakt en natuurlijk mooie schoenen.

Petfect

Mooie collectie prima prijzen snelle levering

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!