Perfecte service en in de winkel vriendelijk personeel

Nooit een probleem met terugsturen of in de winkel ruilen. En ben in Hoofddorp zo goed geholpen met kinderschoenen. Veel kennis van zaken. Zou iedereen winkel aanraden. En wat een keuze. Het

Toller Service

Toller Service, schnell und zuverlässig

Snelle levering.

Geen juiste levering.

Ik vond het niet prettig dat mijn schoenen bij de voordeur waren neer gezet.Ik was hier niet van op de hoogte,omdat ik bij het afleveren niet thuis was.Mijn buurvrouw heeft mij geappt met het bericht dat zij de doos heeft gepakt en bij haar binnen heeft neergezet.

Goede ervaring met het behulp van Passen Zelfs geholpen met veter strikken zodat de schoen nog beter aansluit.

Ik heb ze terug gestuurd omdat ze niet pasten en nog steeds mijn geld niet terug.

Zie boven

Zeer vriendelijke dame aan de lijn gehad.

Ben door een zeer vriendelijke dame aan de telefoon geholpen. Netjes uitgelegd.

Klantvriendelijk geholpen

En prijs - kwaliteit is goed

snelle levering tegen een goede pijs

x

Goed geholpen

Goed geholpen. Bestelde schoenen naar winkel gebracht en geld terug.

top kwaliteit

Snelle en goede service

Duidelijke site, vlotte en goede afhandeling / levering.

Altijd goed en mooie aanbiedingen of kortingen

En een goede klantenservice! Heel wat waard tegenwoordig.

Uitstekend!

Alweer de mooiste sneakers gevonden bij Ziengs. Top schoenen, geweldige service en altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers.

klantvriendelijk

Ik had Gabor instapper besteld en laten bezorgen bij Ziengs aan de Groote Markt te Groningen. Helaas pasten ze niet. De retourzending werd geheel door de winkel verzorgd en het reeds betaalde bedrag voor de instappers bleek de volgende dag reeds te zijn teruggestort. Mijn volgende aankoop zal zeker plaatsvinden bij Ziengs.

Quick delivery, nice shoes

The delivery was very quick, and the product I bought was nice. However, the shoe box was very old and torn. Fortunately, I got a good sale deal, and the product was unharmed, so it was okay. If it had been a gift for someone else, the box might have been a problem, but since I ordered it for myself, it wasn’t a big deal. Overall, I'm happy with the shoes and the service.

Heel tevreden

Verbaasd dat we hier een mooie, hippe maat 49 herenschoen vonden! Lekker snel in huis ook! Vlotte en zeer vriendelijke klantenservice ook! Kijk, dit blijft natuurlijk "hangen"!!

Goed!

Gewoon goed Ben heel tevreden

Super goed

Service klantgericht zeer goed

Fijn geholpen schoenen besteld bij ander filiaal , top geregeld

Vriendelijk, hulpvaardig en deskundig personeel.

In de winkel ben ik op zeer vriendelijke wijze en vlot te woord gestaan en geholpen. Tevens dacht het personeel met mij mee over een ander vraagstuk en gaf daarover deskundig advies,

Fantastisch!

Super goede en vriendelijke medewerkers in Leeuwarden. Wij worden altijd goed en gezellig geholpen. Advieserend en meedenkend.

Goede dienstverlening.

Prima geholpen