Mooie heren schoen

Een snelle correcte bezorging.

Snelheid

Ook bij retourneren het bedrag snel teruggestort.

Ben zeer tevreden, ziengs heeft een geweldige keuze en goede service.

Perfecte schoenen,goede kwaliteit

Pas mooi, stuur en kan ook in de wasmachine, heb het al eerder gekocht, prima schoenen

Snelle oplossing bij verkeerd geleverde paar sandalen

Er was een snelle oplossing toen de verkleurde kleur geleverd was. De juiste kleur was snel nageleverd. Voor het andere paar was duidelijk hoe we dat terug moesten sturen

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle verzending

Een zeer prettige verkoopster maakte het winkelen bij Ziengs top!

Snelle levering en communicatie

Al vaker bij Ziengs besteld en altijd tevreden.

Het kan beter

Schoenen waren niet in mijn maat in de winkel, dan wordt er gezegd dat ze online wel bestelbaar zijn en mochten ze niet passen, kunt u ze zo terugsturen. Dat klopte allemaal wel maar één ding hadden ze niet gemeld: de bestelde schoenen pasten niet, konden terug maar nu worden er wel verzendkosten ingehouden voor de retourzending. Niet netjes.

Netjes

Nette winkel met vriendelijke medewerkers

Gewoong goed en snelle service!

Het hele bestelproces, retourneren en terugbetalen gaat snel. Duidelijke website.

Alles ging goed

Snelle levering. Prima!!!

Fantastische service

Goed geholpen in filaal Emmen! Schoen was niet op voorraad en gelijk besteld in de winkel. 2 dagen erna kwam het pakketje binnen .

bestelling prima op tijd geleverd 13 05-2025

ik vind de schoenen prima alleen de hakken zijn van twee paar schoenen al aan vervanging toe dus weer kosten voor de schoenmaker

Blij met mn schoenen en snel geleverd

Reibungslos!

Ik moest een paar schoenen retourneren omdat ze te klein waren en een ander, groter paar bestellen. Alles verliep soepel.

Snelle afhandeling bij retour

Retour in de winkel werd snel afgehandeld, geld stond binnen een paar dagen weer op mijn rekening.

Snel geleverd en netjes verpakt

Bij de winkel retour gebracht. Zonder moeite mijn geld teruggestort gekregen.

Precies wat ik besteld heb

2 paar in 2 leveringen een dag na elkaar. Blijf het vreemd vinden

Retourneren online bestelling in winkel lukt niet

Om sneller het retourbedrag op mijn rekening te ontvangen koos ik voor retourneren in de winkel. Bovendien zou ik dan geen retourkosten kwijt zijn. Maar in de winkel werkte het retourneringssysteem niet. Ook opnieuw opstarten hielp niet. Advies was: ga toch maar online retourneren. Nu ben ik parkeergeld kwijt, moet ik toch nog verzendkosten betalen en ik moet langer op mijn geld wachten. Erg jammer dat dit niet anders kan.

Snelle levering,goede service!

Zeer goed!

Snelle en correcte levering

Zie boven

Vriendelijk personeel

Prima service en levering

Veel assortiment en goede service

Industrieweg 34

9403 AB Assen

Over Ziengs.nl

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van meer dan 75 jaar, opgericht op 1 oktober 1946 door Berend Ziengs. Met 65 fysieke winkels en een webshop met meer dan 4000 unieke paren heeft Ziengs een ruim assortiment aan merkschoenen voor het hele gezin. De inkopers voor dames-, heren- en kinderschoenen van Ziengs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en combineren deze met lekker lopende schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Alle winkelmedewerkers geven jou persoonlijk advies doordat zij deskundig zijn op het gebied van schoenen, voeten en onderhoudsproducten. Hierdoor loop jij altijd lekker op modieuze schoenen de winkel uit! Deze kennis is vertaald naar de online winkel. Door het brede assortiment, on- en offline, en de deskundige winkelmedewerkers is het onmogelijk om niet te slagen voor het hele gezin, zoals blijkt uit de beoordelingen op Kiyoh. Maar wat voor merken biedt Ziengs dan aan? Met meer dan 100 verschillende merken is er genoeg keuze. In de damescollectie van Ziengs vind je merken, zoals Ann Rocks, Panama Jack, Birkenstock, Ecco, Gabor, Skechers en Tamaris. Voor heren is er keuze uit onder andere Invinci, Floris van Bommel, Puma, Bugatti, Adidas en Bugatti. De kindercollectie loopt uiteen van babyschoenen tot schoenen voor onze pubers met merken, zoals Muyters, Shoesme, Birkenstock, Red-Rag, Kipling en Timberland. Naast modieuze schoenen biedt Ziengs ook bijpassende riemen van Floris van Bommel, tassen van Burkely en Tamaris, sokken van Happy Socks en Sockwell, inlegzooltjes van Pedag en schoenverzorging van Collonil aan. Benieuwd? Ga dan snel naar www.ziengs.nl en vind jouw perfecte, lekker lopende schoenen!