Slecht

Ten eerste werden de bloemen gewoon voor de deur neergezet. Niet aangebeld of we thuis waren of naar de buren, nee gewoon aan de deur. Ten tweede super slechte kwaliteit, omdat het eerste boeket voor de deur werd gezet heb ik geklaagd om vervolgens de volgende dag een nieuwe bos bloemen te ontvangen. Deze was ook bar slechte kwaliteit, de instructies gevolgd maar mocht niet baten, de bloemen waren al na 3 dagen verwelkt enz. Dus denkelijk geen bestelling meer bij topbloemen.

Nog niet bezorgd

Ik kan geen mening geven want als het goed is wordt het boeket pas a.s. vrijdag bezorgd!!

De laatste keer van bezorgen was slecht

Ik had bloemen besteld met een kaartje. De vrienden hadden slecht nieuws gekregen. Dus dacht ik ik stuur een bos bloemen met kaart. De vrienden krijgen het einde van de dag en ze krijgen een fruitschaal ze hebben het geaccepteerd omdat ze anders de volgende dag pas bloemen krijgen het was te laat. Wel excuses gekregen. Maar ik vind dat heel erg slordig Nog nooit eerder meegemaakt altijd gaat het goed . En een fout is menselijk kan gebeuren.

Mooie verse boeketten en netjes op de dag die je wenst bezorgd.

Top bloemen van Topbloemen

Voor m’n lieve vriendin pioenrozen besteld. Waren nog in knop bij ontvangst en nu mooi aan t bloeien! Prachtig met t groen eromheen!

Altijd 'Top

Cadeau voor mijn schoondochter. Op tijd gekomen en zien er prachtig uit. Echt een aanrader !!

Boeket wederom niet afgeleverd

Het boeket was niet afgeleverd bij de jarige. Wel zat het kaartje verfrommeld in de brievenbus. Een week later werd alsnog het verlepte boeket geleverd. Had kennelijk al die tijd in de bus bestelbus gestaan. Topbloemen werkt samen met lokale bloemisten maar dat zit kennelijk geen controle op.

De bloemen zagen er goed uit. De levering is ook super snel gegaan. Ik weet waar ik mijn bloemen kan bestellen. Dank voor jullie geweldige levering

Was de eerste x vanwege een gewonnen bon , heb wat leuks uit kunnen zoeken Na een paar vraagjes via chat is alles goed gegaan

Top Kwaliteit Bloemen

Uitstekende bezorging goede kwaliteit bloemen geleverd top dank jullie wel.

Dorre bladeren in de bloemlevering

Er zaten dorre bladeren in de bloemlevering. Na gemaild te hebben met foto nul request gekregen om dit op te lossen. Jammer maar geen topbloemen meer voor ons.

Vreselijk

Mijn vrouw is 40 weken zwanger en wilde heel graag wat leuks doen voor haar in deze moeilijke en warme tijd. Dus ik dacht ik bestel bloemen voor haar wat ze leuk vind. Krijg ik geen bloemen maar fruit opgestuurd en zij heeft niets met fruit. Ik vind dit echt vreselijk als ze nou andere bos hadden gestuurd had ik nog wat kunnen doen maar dit is echt vreselijk. Zij denkt dat ik helemaal haar niet ken en niet aan haar denk.

Heel tevreden

Een (prijzig) verjaardagsboeket gestuurd inclusief wijn. Bleek een schitterend samengesteld boeket en absoluut zijn geld waard. Een feest om te krijgen! Heel tevreden

Topbloemenzaak

De ontvanger liet weten dat het een mooie en frisse bos bloemen was. Heel fijn dat de levering ook de zelfdr dag nog afgeleverd kon worden

geheimzinnige koper

Doordat er geen kaartje aan het boeket zat, alleen het stokje, was het voor de ontvanger een raadsel van wie dat boeket kwam. Helaas, want voor het kaartje was betaald. Ik houd het op een ongelukje. Maar hoop wel dat het in het vervolg goed gaat.

Mijn vriendin appte mij nadat ze de bloemen had ontvangen. Ze was onder de indruk ervan. Ze zei een prachtige bos bloemen van goede kwaliteit! Daar was ik heel blij mee.

In één woord TOP

Altijd vers, blijven lang staan, altijd op tijd bezorgd. Top bedrijf, aanrader!

keurig op tijd bezorgd!

goede service

Armetierig bosje

We wilden iets cadeau doen. De ontvanger heeft ons als bedankje een foto gestuurd. De ontvanger heeft niet geklaagd. Toen we de foto zagen schaamden wij ons. Wat een armzalig bosje bloemen.

Ik ben erg tevreden en bestel hier regelmatig. De service en producten bevallen mij goed.

Geweldig boeket

Had de bloemen voor mijn jarige zus besteld. Toevallig is zij groot fan van pioenrozen en dan de vaas er nog eens bij. Ze was er heel blij mee

Geen kaartje

Wel kaartjes betaald maar de jarigen wisten niet van wie de bloemen kwamen zat geen kaartje bij en wel betaald Heel jammer.. kreeg geen bedankje en toen toch maar voorzichtig gevraagd of de bloemen waren aangekomen

Bijna helemaal goed !

Prachtige bos rozen in ( ander ) vaasje dan op afbeelding , jammer maar helaas ! verder wel tevreden !

Niet oke

Zat geen kaartje bij. Wat ik wel betaald had. De ontvanger moest bellen van wie boeket was

Prachtig boeket

Als verjaardagsboeket zeer gewaardeerd. Het waren ook nog haar favoriete bloemen, pioenrozen.heel vers en mooi verzorgd.

Thailandlaan 6

1432 DJ Aalsmeer