Mooie bloemen

Alleen gerbera’s en rozen moesten binnen 7 dagen worden weggegooid De rest oké

Wat er in jullie mail stond

Ik kreeg bericht dat er niet open gedaan werd waar de bloemen bezorgd moesten worden. Maak u geen zorgen, het is met zorg bij de buren afgeleverd op een nr. zoveel. Een nummer wat niet bestaat. Even later bleek dat het gewoon voor de deur gezet was. Dit vind ik niet netjes.

Na verkeerd invullen van de bestelling kreeg ik netjes me geld terug

Echt top bloemen

Dit jaar dacht 2 of 3x gestuurd. Denk soms pff pittige prijs. Maar als ik de foto krijg en een bedankje op de dag van bezorging zien ze er top uit. Mooiste is dat ik na 2 weken weer een foto krijg.. kijk ze staan er nog steeds mooi bij word er dan gezegd. Dus dan is het geld dubbel en dwars waard .

Snelle bezorging, makkelijk te bestellen

Fijne snelle bezorging

prima boeket en tijdige bezorging

er is een mooi boeket bezorgd en netjes op tijd en vriendelijke bezorger

De ontvanger is zeer tevreden! Dat zegt genoeg Dank je wel!

‘s Middags gebeld en de volgende ochtend bezorgd. Heel fijne snelle service.

Prima service en mooie kwaliteit

Mooie bos bloemen

Toppers

Wat een topbedrijf, super mooie en verse bliemen, keurige bezorging, je kunt de bezorging in de gaten houden. Een echte aanrader

Zoals gewoonlijk PRIMA

Het antwoord van de ontvangster was: IK BLIJ - JIJ BLIJ. Weer een feestdag voor mij. Dankjewel allerliefste.

Prachtig boeket met snelle service

‘S morgens besteld en ‘s middags naar volle tevredenheid bezorgd!

Prima kwaliteit bloemen, stipte bezorging

Ruime keuze, boeket is na anderhalve week nog steeds mooi.

Mooi boeket netjes optijd bezorgd En op de hoogte gehouden van het verloop tot bezorging Geweldig

per ongeluk foute levering prima en snel hersteld

zie hier boven.

Prachtig

De ontvanger was er heel erg content mee! Dank u wel !

De bloemen opzich zijn mooi .Maar de hoeveelheid groen is echt veel te veel.Ik heb er bijna alles uitgehaald.

Tegenvallend

De bos bloemen was zeer teleurstellend. Grote bos besteld maar het was absoluut niet zoals op de foto’s.

geweldige service

Bloemen zijn volgens afspraak bezorgd. Kan menigeen zich een voorbeeld aan geven

had meer verwacht

Bloemen waren mooi maar ik had een middelgroot boeket gekocht en had daar wel iets meer van verwacht. Het volume vond ik erg tegenvallen.

Mooi en waardig rouwstuk

Het rouwstuk met linten was mooi en waar voor zijn geld.

zeer slechte ervaring met topbloemen

van het 1e boeket hing de helft van de bloemen na 2 dagen al slap, 2e boeket idem dito en 3e boeket werd dag te laat bezorgd en was geen pastelkleurig boeket zoals besteld maar rood/geel/blauw/bruin en ook weer na 2 dagen slappe rozen en gerbera

Prachtig!

Prachtige grote bos bloemen. Zoals altijd weer iemand heel erg blij gemaakt.

Al heel vroeg bezorgd. De bloemen waren prachtig en vers.

Prachtige bossen bloemen

Bios was prachtig, alleen de rozen in beide boeketten konden na 3 dagen al weg. Erg jammer

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep