Super mooi

Mooie bloemen lieve bezorger

Op tijd de bezorging en een tevreden ontvanger

Prettige manier om bloemen te laten bezorgen.

Nog nooit teleurgesteld!

Altijd positieve reakties van de ontvangers!

Goede website en goed afgehandeld

Makkelijk te bestellen en zelf bloemen niet gezien , maar de ontvangers waren heel enthousiast en daar gaat het over.

Nog niet echt ontvangen!! Eerste x niet thuis

Eerste x niet thuis, dat was zaterdag. Nog geen bericht gehad dat de bloemen weer zijn aangeboden.

Goede service.Ook bij wijziging bezorgadres. Mooi boeket bloemen.Veel te laat bezorgd!!

Aan de ene kant goed.Andere bezorgtijd slecht!

Helemaal perfect.

Makkelijk te bestellen. Alles keurig op tijd bezorgd. Boeket zag er precies zo uit als ik besteld had. En mijn vriendin was er helemaal blij mee. En fijn dat je je boeket helemaal kan volgen. En op tijd afgeleverd.

Teleurgesteld

Verzending en verpakking zijn goed. Het stukje zelf teleurstellend. Er zitten wel ongeveer de zelfde bloemen in maar er is geen leuk boeket van gemaakt als op het plaatje. De dennetakjes zijn hangerig en treurig. Ik heb al fotos naar de klantenservice gestuurd.

Voor de ontvanger top maar voor mij als koper 'n flop.

Het bezorgadres was zeer tevreden over de zending en de uitvoering vanhet boeket!! Jammer vind ik dat de kerstkorting 15 % achteraf niet in mindering is gebracht. Ik heb bij de bestelling niet de mogelijkheid gehad om de kerstk ortind in te vullen. Ik heb in December 2 bestellingen gedaan en bij beide het volle pond betaald. Terwijl het voor 'n 82 jarige man al moeite genoeg is om alle goeds te laten werken. Jammer dus.

Ik was niet tevreden over mijn boeket . En het is heel goed opgelost . Goede service.

Andere kleuren/ bloemen dan op de site stonden.

Anders dan op de foto stond. Er zat ook kerst versiering in en dat had ik niet gewild.

Mooie bloempaketten afgeleverd

Ik had nog een leveringsdatum laten veranderen en dat is perfect uitgevoerd. Niets dan lof over mijn bestellingen.

Waardeloos

3 keer bloemen besteld bij overlijden, 3 keer te laat bezorgd.

Tegenvaller

Zie klacht via contactformulier

Zo als het hoor perfect

Prima wat ik hoopten. Zo is het gegaan

Vlot, geduldig, mooi

De bestelling werd netjes, ge udate, wanneer de bezorging plaatsvond. Bezorger was geduldig, tot ik bij de voordeur kon zijn. Mooi, boeket, met dennenappels en houten ster,

Kwalitatieve bezorging!

Prachtige voldoende keuze om een mooi pakket te laten bezorgen. Ontvanger was er blij mee! En je wordt op de hoogte gehouden van de levering.

slecht

slecht kerstboeket geknakt en op de reclame zie je dat ze er kerstbal er in steken en die moet je ver zoeken al contact gehad via mail

Super tevreden

Super tevreden omdat het plaatsen van een bestelling duidelijk was en gemakkelijk. De jarige die de bos bloemen ontving was enorm blij en verrast. Was zeer verzorgd.

Mooie bos bloemen de ontvanger was er erg blij mee.

Makkelijk te bestellen, alleen de bezorgkosten vind ik hoog. Gelukkigvhad ik een kortingsbon van €3.50 dat scheelde weer. Mooie bos bloemen ,ook vers..prima op tijd bezorgd.

Bezorging ging perfect en een prachtige bolbloemen

Zoals ik verwacht had en gewend was: betrouwbaar en beelfschoon boeket. Mijn complimenten. Volgende keer ga ik weer bij jullie bestellen.

Altijd heel goed in orde

Prettige ervaring met accurate informatie over bezorging. Niet te veel-precies goed.

Al een aantal keer rouwboeket bij topbloemen besteld. Is altijd prima geregeld en ziet er prachtig uit.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep