Te gek dat je zo een bloemetje kan sturen

Heb dit voor de tweede keer gedaan en ik ben zeer tevreden

Niet geleverd en zeer onprettige klantenservice

Het boeket is niet geleverd. Ik ben daar niet goed en tijdig van op de hoogte gesteld. De klantenservice is zeer onbeleefd en onprofessioneel. Het werd uiteindelijk een heel vervelende ervaring.

Waardeloos

Besteld op 3 mei. Levering Moederdag! Planning kan zijn maar rond 20.00 uur op de twee Adressen afleveren, waar een ervan na 20.00 uur! Dan een korting bieden van € 10,00 euro op de volgende bestelling, nou Jordy, dat gaat het niet worden. Kom maar met een fatsoenlijk voorstel, of dit is mijn laatste bestelling ooit. Groet. Ton

Makkelijk, snel en tijdig

Nog snel even een bloemetje besteld. Gaat allemaal even makkelijk en 's El en de volgende dag tijdig gebracht. Iedereen blij!

Slecht

Ik had bloemen besteld moest 41 euro betalen met vaas en bosje bloemen bestelling kwam op tijd alleen geen berichtje gehad van wanneer of Hoelaat ze kwamen thuis geweest geen bel geen klop zo voor de deur op de grond neer gezet toen kreeg ik pas een mail dat het geleverd was bloemen vond ik zelf best schandalig eruit zien paar stengels waren Af gebroken grote roze bloem was al bruin aan het worden op de bladeren al bruine vlekken op de foto klopt de bos bloemen ook niet als nog was me moeder voor Moederdag er wel blij mee maar als nog

top

een zeer goede levering

Een dag te laat geleverd.

Ik had £6,95 bezorgkosten betaald om een mooie plant op zaterdag bezorgd te krijgen. Zonder enig bericht op zaterdag krijg ik een bericht op zondag morgen dat de plant zondag laat in de middag geleverd wordt. Geen excuus of reden voor de late bezorging ontvangen. Mooie plant, maar de bezorging liet zwaar te wensen over.

Hele goeie service maar…

Ik heb 2x binnen korte termijn bloemen willen berzenden maar zoals aangeven voor13:00bestellen zelfde dag bezorgen klopt niet helemaal. Heb twee x gedaan sochtend om 9uur, ik kon niet zelfde dag laten bezorgen pas een dag later. Dit moet verbeterd worden. Ik vind ook dat er meer keuze moet komen in planten. Maar voor de rest top bedrijf.!

Prachtig boeket, vers en stevig gemaakt.

Een prachtige kleurrijke Biedenmeijer, rouwboeket, helemaal goed, vers en keurig op tijd bezorgd

Te laat, maar afgehandeld

Moederdagboeket besteld met levering op zaterdag. Was zondag nog niet bezorgd. Op maandag: Live chat was gesloten (vast te veel klagers), dus via mail ontbinding van de aankoop gevraagd, ongeacht lopende status van bezorging. Deze is beantwoord binnen 2 uur en netjes toegekend. Ondertussen is boeket alsnog bezorgd, al was het niet een hele goede match met de foto. Vandaar: Matig.

Mooie bloemen, op tijd bezorgd!

Blije schoonmoeder

Allereerst is mn schoonmoeder blij met het boeket daarvoor dank. Je wordt netjes op de hoogte gehouden als je bestelling geleverd gaat worden met een ongv tijd dit is zeer prettig, na levering krijg je wederom een mail. Voor ons heel fijn omdat we niet meer in Nederland wonen en zo toch een blij gezicht konden brengen voor moederdag

Netjes

Was een geweldige bos bloemen en netjes bezorgd en een goed stuk cocolade

Nog steeds aan het wachten en al van 03.05.26 betaald stond hier schoon bij mijn moeder zonder iets

Nog niks ontvangen

Mijn dochter vond het boeket geweldig!

Unreliable during busy days

Flowers ordered for mothers' day didn't get delivered. We got an email "your order has been delivered successfully!" but no flowers. Customer support suggested that the flowers can be delivered later (after mothers' day??) and would not return the payment. Don't expect reliable service from this company!

Schitterend boeket.

Vanaf het moment van bestelling tot aan de aflevering van het boeket was is overtuigd van de kwaliteit ervan. Mooi arrangement met Roze als hoofdkleur.

Verrassing via Topbloemen is TOP!

Met tal van leuke mogelijkheden, suggesties en een lief persoonlijk kaartje stel je snel via de duidelijke site een prachtig boeket samen. En altijd geleverd op de aangegeven datum! Zo verraste ik wederom mijn dochter en schoondochters op moederdag!

Tevreden

Over het algemeen ben ik tevreden, ik heb géén negatieve ervaringen. Er zouden misschien iets meer keuze kunnen zijn in de andere kleine cadeautjes die je kan kopen.

Teleurgesteld!

Enigszins teleurgesteld. Bloemen besteld voor de verjaardag van mijn vriendin besteld en op de dag zelf kreeg ik een berichtje met: door technische storing worden de bloemen een dag later bezorgd. Ik heb overigens wel gewoon 6,95 of 7,95 betaalt voor de bezorgkosten. Dit is mijn eerste ervaring met topbloemen. Ik zou het anderen dus niet aanraden en ik zou er eerlijk gezegd zelf pas weer bestellen als het uiteindelijk de makkelijkste en goedkoopste optie blijkt te zijn.

Snel en goed verzorgd.

De bestelling was eenvoudig aan te geven en is op de juiste dag op tijd en in prima staat afgeleverd.

Bij elke bestelling altijd keurig op geleverd en prachtige bloemen van syper kwaliteit.

Gewoon de beste

Wederom weer op tijd geleverd

Zeer goed.

Uiteindelijk goed!

Helaas is de bezorging niet goed gegaan. De bloemen waren naar een bedrijf verzonden maar de eerste verzending was het bedrijf gesloten omdat het boeket pas na 17:00 uur bezorgd was. Helaas de bezorging opnieuw gedaan maar boeket was afgeleverd volgens de Tracking maar nooit aangekomen. Na contact gehad met de klantenservice opnieuw de bestelling aangeboden en bezorgd. Een mooie en fijne oplossing gelukkig alsnog aangekomen.

Noorderdreef 60

2153 LL Nieuw-Vennep