Filtre

Mijn complimenten

Het was prima,mooie bos bloemen netjes bezorg zeer tevreden

Makkelijk te bestellen, wat je ziet op de foto is wat geleverd is. Levering was in de ochtend in dit geval heel goed! Top

Waardeloze bos bloemen

Het enige wat goed was, was het op tijd bezorgen maar de bos bloemen die ervoor bijna 31 euro bezorgd werd was het aanzien niet waard. Het had een pluk boeket moeten zijn maar het was helaas een flut boeket. Jammer !!!

Valt tegen

Boeket is redelijk voor die prijs . Alleen boeket zaterdag geleverd maandag waren de rozen al bruin. Er jammer.

In een woord: buitengewoon goed!

Ik heb reeds een keer of vier/vijf bij U een boeket besteld en laten bezorgen, altijd tot volle tevredenheid van zowel de ontvanger als mijzelf als opdrachtgever. Dus ga zo door!!!

Mooie Dag

Een zëér gewaardeerd cadeau. en daarbij aangeleverd door een liefdevolle medewerker ...heel dankbaar voor !

Correct

Bestelling meteen opgepakt en keurig, volgens afspraak verzorgd en bezorgd.

Ik kreeg een berichtje met een foto van de bloemen. Ik heb met eigen ogen gezien, ze waren prachtig! De ontvanger was er ook heel blij mee.

Waren.bezoegd.en goed ontvangen Het boeket was goed.echt waar!!!! Bedankt.groetjes tor de volgende keer!!!

Jammer

Jammer dat mijn bestelling pas twee dagen later bezorgd werd. De andere keren ging het wel goed.

Slecht

De bos bloemen van circa € 20 heb ik zaterdag gekregen. DE kwaliteit en de grootte van de bos waren zeer slecht. Het is nu maandag en ik kan ze al weggooien. Ga er nooit meer bestellen.

Prima geregeld

Top, maar dat verwacht je ook wel want het is best prijzig

Keurig en Fleurig

Mooi optijd en netjes verzorgd

Das makkelijk iemand verrassen met een leuke bos,

Zeg het ook ns met bloemen, gedaan !

Niet wat ik besteld heb

Ik bestelde speciaal zonnebloemen voor 80e verjaardag schoonmoeder, en ze ontvangt zomaar heel wat anders! Zonder overleg. Ik vind dit echt ronduit asociaal. Nooit meer topbloemen voor ons.

Prachtig boeket, netjes geleverd!

Mooie volle bos zonnebloemen!

Levering prima gegaan.

Prima website, fijn dat levering gevolgd an worden. Boeket prima afgeleverd!

Goed verzorgd een erg mooi boeket

Jammer: ik heb gevraagd na 11.00 uur te bezorgen. Toch is er voor 11.00 uur bezorgd.

Zie boven

Het was een super vers boeket.

Geselecteerd, betaald, bezorgd! No problems!

Het boeket was vanwege mijn trouwdag. Ik kon echter door zaken niet thuis zijn, dus heb ik mijn vrouw een boeket rozen laten bezorgen. Alles zonder problemen en op tijd afgeleverd met een glimlach (hoorde ik achteraf :-) )

Goed en vlot bezorgd

Na wat moeilijk via Internet rouwboeket bestellen met een kortingsbon, os het met hulp via tel.contact toch nog goed gelukt

Niet zo best

3 bossen bloemen besteld de ontvangers waren niet echt enthousiast. Jammer voor dat geld

Matig

De service was prima Maar de kwaliteit/prijsverhouding is verschrikkelijk Een groot boeket besteld is een matig boeket en de bloemen vielen al na een paar dagen uit

Makkelijke service

Het was eenvoudig om iets te bestellen. Wat het geworden is weet ik helaas niet. Jammer. Ik kreeg een bedankje van diegene aan wie ik het heb verstuurd . Bezorgkosten en een persoonlijk kaartje zijn prijzig.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL