Heldere informatieve site en veel keus in bloemstukken en boeketten.
elke keer als ik bestel klopt alles zo fijn
Keurig bezorgd mooi boeket
Moederdag boeket door bezorger bij voordeur achtergelaten zonder aan te bellen of zich te melden. Hierdoor boeket uitgedroogd en stervende. Na een klacht is er door Topbloemen een nieuw boeket aangeboden. Helaas heeft mijn moeder bij het uitpakken al 3 uitgebloeide takken uit het boeket moeten weggooien. Nu 4 dagen later is de rest ook al uitgebloeid/stervende. Dit is echt een uitzondering, heb vele malen via Topbloemen boeketten laten bezorgen en die stonden doorgaans 2 weken of soms nóg langer. De geselecteerde bloemist (regio Breda) is een samenwerking met Topbloemen absoluut niet waard. Ronduit schandalig. Deze slechte beoordeling is voor de bloemist en de ellende er omheen. Topbloemen heeft als "tussenpersoon" HEEL netjes en correct gehandeld na de telefonische klacht van het 1e boeket!
Beste Bjorn, Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke terugkoppeling. Wat vervelend dat het Moederdagboeket tot twee keer toe teleurstellend was — zeker op een dag die juist draait om zorg en aandacht. Het is begrijpelijk dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd, helemaal als de bloemen al snel verwelken of zelfs bij ontvangst al deels zijn uitgebloeid. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Bezorging was goed. Boeket was de prijs niet waard. teleurgesteld . Was niet waard voor de prijs. Jammer.
Beste Claritia, Wat jammer om te horen dat het boeket niet voldeed aan je verwachtingen en dat je het niet waard vond voor de prijs. Onze excuses voor deze teleurstelling. We willen dit graag met je oplossen. We nemen contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mijn tekst stond niet op het kaartje Er stond : sterkte, niet de bedoeling
Op maandag avond vóór 24.00 uur besteld en op dinsdag keurig binnen.
Zag er heel mooi uit
Voor Minnies topbloemen nummer 1
Uitstekend, heel tevreden
Wordt heel laat bezorg terwijl ik het aan geeft voor bepaalde tijd laten bezorgen
Beste Mustafa, Wat jammer om te horen dat je bestelling veel later is bezorgd dan het door jou opgegeven tijdstip. Dat is natuurlijk niet de service die je mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Tussen 9.00 en 18.00 zouden de bloemen worden geleverd. Pas ‘s avonds 20.30 werden ze bezorgd. Ik had de bloemen voor mezelf besteld en de hele dag erop wachten is niet handig. Ik had wel een specifieke tijdstip van bezorging willen hebben. Boeket bloemen zijn wel prachtig!
Keurig op tijd bezorgd, ook een mooie bos, maar 1 bloem hing al meteen een beetje en na 2 a 3 dagen waren de meeste bloemen niet mooi meer. Hierdoor heeft het maar kort gestaan. Jammer.
Beste Marie. Fijn om te horen dat de bezorging op tijd was en dat het boeket mooi was bij ontvangst. Wat jammer dat de bloemen zo snel verdorden en het boeket daardoor maar kort heeft kunnen staan. Onze excuses voor deze teleurstelling. We willen dit graag met je oplossen. Wij nemen contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ver na beloofde tijd geleverd
Beste Anna, Wat vervelend dat je bestelling ver na de beloofde tijd is geleverd. Dit is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten, en we begrijpen hoe teleurstellend dit voor je is geweest. Onze excuses voor de vertraging. We willen dit graag goedmaken en nemen contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bloemen besteld voor een ouder echtpaar, 65 jaar getrouwd Kwamen pas om half 9 in de avond, ze durfden eigenlijk niet meer open te doen
Beste Clara, Wat ontzettend spijtig om te horen dat de bloemen pas zo laat in de avond zijn bezorgd, zeker voor zo’n bijzondere gelegenheid als een 65-jarig huwelijksjubileum. We begrijpen heel goed dat dit voor ongemak en teleurstelling heeft gezorgd, en dat het echtpaar hierdoor niet goed wist hoe te reageren. Onze excuses voor de late levering en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We willen dit graag voor je goedmaken en nemen contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bezorging prima. Kwaliteit van de bloemen bagger. Na 1 dag begonnen de bloemen al te hangen en na 3 dagen alles dood. Met valentijnsdag het zelfde verhaal. Toen nog een kans gegeven met voordeel van de twijfel.
Beste M, Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit van de bloemen wederom niet aan je verwachtingen voldeed, ondanks dat je ons een tweede kans hebt gegeven. Dat de bloemen al na één dag gaan hangen en na drie dagen helemaal dood zijn, is natuurlijk niet de kwaliteit die we willen leveren. Onze oprechte excuses voor deze teleurstellende ervaring. We willen dit graag voor je rechtzetten. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Een heel mooi boeket precies op tijd geleverd , alles volgens afspraak
Hele fijne ervaring. Perfect!
Altijd betrouwbaar,correct.zeer goede ervaringen mee.
Voor Moederdag had ik een boeket besteld, maar bij levering was het boeket al verwelkt. Er zat ook geen water in de verpakking, wellicht dat deze was omgevallen tijdens het transport. Contact opgenomen met de klantenservice en zojuist heb ik een nieuwe fris boeket mogen ontvangen ter compensatie. Heel erg blij mee met deze service ! Keurig en snel opgelost.
Ik heb honderden euro's (waarschijnlijk wel > 1000) met Topbloemenen.nl besteed over de jaren, maar dat houdt nu op; Dagen van tevoren een extra groot Moederdag boeket besteld. Op Moederdag wordt het boeket niet geleverd met als reden "te laat". De volgende dag wordt het boeket geleverd, echter zonder kaartje en over de grootte zullen we het maar niet hebben... Dan maar support geprobeerd. Daar krijg je dan 'n ingeblikte reactie van terug; "het boeket is vandaag geleverd". Ja, dat weet ik ook wel! Schrijf je daar op terug (gewoon vriendelijk), krijg je verder geen aantwoord. Sorry topbloemen.nl - ik ben er klaar mee.
Beste Ivo, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je Moederdagboeket te laat en zonder kaartje is geleverd, en dat je contact met onze klantenservice zo onbevredigend was. Onze oprechte excuses voor deze teleurstelling, zeker gezien je jarenlange vertrouwen in ons. We nemen je feedback zeer serieus en willen dit graag met je bespreken om een passende oplossing te vinden. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected]? We helpen je graag verder. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Goed en snel bezorgd! Alleen jammer dat wanneer er niemand thuis is het boeket buiten ergens wordt neer gezet. Het boeket werd naast de kliko neer gezet in de kleine voortuin. Niet duidelijk zichtbaar! Kreeg er geen mail over! Het had ook bij de buren bezorgd kunnen worden. Jammer.
makkelijk om te bestellen en een mooi boeket geleverd. echt een aanrader.
Ik had zondag bloemen voor mijn moeder besteld, mijn moeder van 84 heeft de bel niet gehoord. Maandag zouden de bloemen opnieuw geleverd worden, dat was niet het geval. Ik heb naar Top bloemen gebeld. Ze zouden de bloemen dinsdag opnieuw bezorgen, maar omdat de bloemen dan niet meer vers waren zou er woensdag een nieuwe bos op bezorgd worden. Dinsdag middag komt de thuiszorg bij mij moeder, staat er een verlepte bos bloemen voor de deur. Woensdag is er geen nieuwe bos bloemen bezorgd.
Beste Ingrid, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de levering van de bloemen zo moeizaam is verlopen en dat je moeder uiteindelijk een verlepte bos bloemen heeft ontvangen zonder dat er een nieuwe is bezorgd zoals beloofd. Onze oprechte excuses voor deze teleurstellende ervaring. We nemen dit zeer serieus en willen dit graag met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected] met je ordergegevens? Dan helpen we je zo snel mogelijk verder. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ik had een groot boeket besteld, maar heb helaas een klein boeket zoals op de foto op de site gekregen. De levering had ik rond de middag verwacht maar is pas ‘s avonds na 20:00 uur geleverd. Voor het bedrag had ik toch wel iets meer verwacht. Al met al een teleurstellende ervaring!
Beste M, Wat jammer om te horen dat het boeket kleiner was dan verwacht en dat de levering zo laat plaatsvond. Onze excuses voor deze teleurstelling. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected] met je ordergegevens? Dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL