Filtre

Altijd heel tevreden

Mooie webshop en goede prijzen, wordt altijd op tijd en naar tevredenheid afgeleverd!

Goede keuze aan boeketten, veel bloemen en niet zo veel groen.

Bestellen makkelijk

Snel besteld. Ik vind wel dat ze van elke grootte even een foto moeten plaatsen. Nu hoop je dat ze het plaatje ongeveer bezorgen, maar weet jij veel of dat alleen de grote bossen zijn? Vaasje en Tony's er bij. 55 euro incl. bezorgen. Het kost wat, dus je mag wat verwachten. Misschien een leuke foto met de telefoon sturen, als de ontvanger dat wil tenminste. Voor de rest prima.

De ontvanger was zeer tevreden over de geleverde bos bloemen, prachtige bloemen zoals was besteld.

Geweldig gedaan!

We hoorden dat onze bloemen mooi op tijd waren bezorgd bij belanghebbenden.

Gemakkelijk te bestellen .

Alles goed gegaan, bij iedere stap een mail gekregen. Toppie, volgende keer weer.

was prima heel erg goed geregeld

is mij prima bevallen

Slechte bloemen.

Bloemen op een Dinsdag gekregen en vrijdags al vergaan. Goede reclame van topbloemen met 7 dagen garantie.

Ales keurig geregeld!

Het mooie boeket bloemen werd netjes afgeleverd bij fe geadresseerde.

Heel fijn,prima verzorgd!

De Mw.die de bloemen ontving was heel tervreden en blij en vertelde dat het zo'n mooi boeket was!

Gewoon goed, juiste levering. Mooie bloemen

Mooi boeket

Ik heb de bloemen bij jullie besteld Heb inmiddels de bloemen bij de afgeleverde familie gezien,en ziet er goed uit

Gewoon perfect

De bloemen waren prachtig en de behandeling zeer correct. Dankuwel.

Altijd een goeie bestelling en goed op de afgesproken datum bezorgd Djw

Makkelijk besteld, snel bezorgd en een zeer tevreden jarige.

Medium bosje bloemen besteld voor mijn jarige vriendin in Nederland, vrijwel altijd een uitdagend avontuur vanuit Curacao. Voor het eerst Topbloemen.nl geprobeerd, en het was een supersimpele ervaring, wat een verademing. Het medium bosje was zo groot dat mijn vriendin 2 vazen moest gebruiken :) Ik zal voortaan altijd hier bestellen! Absolute aanrader.

Bloemen zagen er mooier uit dan op de foto.

Mooi maar wat mager

Ik had een iets voller boeket verwacht. Bloemen zelf waren mooi

Mooie bos bloemen, netjes en op tijd geleverd!

Topbloemen is betrouwbaar!

Niet vers

Een boeket bloemen besteld voor iemand die 21 mei jarig was. Dag later bloemen verwelken. De betreffende bloemist is gebeld en die heeft het gelukkig goed opgelost en zelfde dag een nieuw boeket bezorgd. Maar het lijkt er op dat in eerste instantie een oud boeket is bezorgd. Hoopten ze dat iemand het wel zou accepteren? Dat vind ik echt niet kunnen. Ik ben dit niet van Topbloemen gewend. Betreffende bloemist maakt het blijkbaar niet uit dat Topbloemen slechte reviews krijgt.

Mooi boeket en netjes bezorgt.

De bloemen waren al verwelkt

Helaas was de helft van het boeket al verwelkt. De gene die de bloemen heeft gekregen heeft zelf gebeld met de klacht. Gelukkig Heeft ze een mooi boeket weer gekregen. Jammer dat dit zo moest

Site prima, makkelijk om te bestellen. Je krijgt door wanneer dd bestelling afgeleverd is.

We hadden aangegeven dat alleen in de ochtend bezorgd kon worden bij de ontvanger en hier hebben ze heel fijn rekening mee gehouden dus super service!

Mooie bos bloemen netjes afgeleverd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL