Filtre

Hele mooie bos bloemen

We ontvingen een hele mooie bos met bloemen, echter hangen de rozen nu al slap en ziet het bosje er helaas niet mooi meer uit. Heb altijd positieve ervaringen gehad en mooie bossen bloemen maar deze is niet zo mooi meer helaas. Verder niets op aan te merken al met al wel zeer tevreden m

Supermooi bloemen

Ik heb het besteld voor de moederdag om mijn schoonmoeder te verassen Ze vond het echt mooi

Mooi verpakt boeket, prachtige bloemen

Helaas waren ontvangers bij bezorging niet thuis, maar de ochtend erna stonden ze alweer aan de deur om het opnieuw aan te bieden. Topservice! Het was een mooi verpakt boeket prachtige verse bloemen.

Mooi boeket

Boeket zag er erg mooi uit en alles was snel geleverd. Top!

Jammer

Ik had voor Moederdag een prachtig boeket besteld! Hij zag er mooi uit op de site en was meteen enthousiast. Naar mate dat ik de bestelling deed wilde ik op de hoogte gehouden worden over de tijd wanneer die geleverd zou worden die heb ik niet gekregen. Omdat we andere plannen hadden voor die dag heb ik me moeder niet kunnen verassen en hebben ze het boeket voor de deur neer gezet na 18:00 terwijl mij werd verteld dat ze tot 18:00 zouden leveren. Toen we thuis aankwamen rond 21:00 waren de bloemen al best uitgedroogd omdat ze er al een tijdje stonden. Echt jammer want ze waren prachtig en voor het geld wat ik heb betaald vind ik het al helemaal zonde. Misschien handig om klanten op de hoogte te houden wanneer hun bestelling word geleverd ivb met andere plannen. Alsnog zou ik top bloemen wel aanbevelen aan andere fijne selectie aan boeketten!

Uitstekend!

Bloemen altijd prachtig, vers en geleverd op gewenste dag! Plus alle alternatieven die mee verstuurd kunnen worden vind ik echt top! Ik raad jullie meer dan zeker aan! Veel dank!

Goede bezorgservice

Mooie verse bloemen goed verpakt en een aardige bezorger

Geweldig !

Prachtige bloemen en mooi op Moederdag bezorgd !

Goed en snel geregeld

De bos zag er hetzelfde uit als op de foto en ook netjes op zondag moederdag afgeleverd.

Mijn mama was er helemaal blij mee. En als zij blij is ben ik dat ook. Top Top service Super bedankt Topbloemen

Veel keuze uit boeketten, bezorging op tijd, mooie verse bloemen.

Goede bezorging, klein bloemetje

Bezorging verliep top. Toen ik het bloemetje zag, was ik toch wel een beetje teleurgesteld. Voor 35 euro had ik wel een wat groter boeketje verwacht eerlijk gezegd.

Goede Service.

Na klacht voor late bezorging , gelijk een tegoedbon gekregen. Top service.

GEWELDIG

Bestel al jaren bij jullie, altijd perfect en op tijd!

geweldige service

Een bestelling gedaan en het werd keurig bezorgd en ik werd op de hoogte ervan gesteld.

Was prima

Was prima

Betrouwbare zaak met mooie boeketten

Had bloemen boeket besteld voor moederdag. Dit was op een mooi tijdstip tussen 12-13u bezorgd in een papieren vaas. Moeder blij en ik blij :)

top service

snelle service! super aardige man!

Teleurstellend!!!

Zie mijn klacht op ordernummer 13985506-0001

Antoinette

Ik bestel altijd bloemen bij jullie Ze zijn altijd super

Onduidelijkheid

Het bestelformulier was heel er makkelijk, helaas kreeg ik op de bezorgdatum een mail dat ze niet konden bezorgen. Het is daarna geheel onduidelijk of de bloemen uiteindelijk nog wel bezorgd zijn. Geen nieuw afleverbericht gehad. Er is geen actuele bezorgstatus te vinden. Heel vervelend om aan de ontvanger dit te moeten vragen.

Bloemen besteld voor moederdag. Keurig op tijd geleverd en precies zoals op de foto van de website.

Altijd top service

Snel en geweldig

Altijd prima geweest

Keurig door de zelfde bloemist uit Avenhoorn geleverd.

Ongelooflijk hoe snel geleverd. Was een prachtig boeket. Ook een fijne website om te bestellen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL