De rozen waren uitgebloeid en zagen er niet meer mooi uit. 1 roos was geknakt. Bos bloemen zag er klein uit tegenover het bedrag ervoor betaald dient te worden. Ben gebeld door een hele aardige medewerker die mij super te woord heeft gestaan en een nieuwe bos bloemen heeft aangeboden. Bedankt Alister voor de service!
Beste Koen, Dank je wel voor je beoordeling. Vervelend om te lezen dat je niet geheel tevreden bent over het geleverde boeket. Onze klantenservice neemt contact met je op om je ervaring te bespreken en te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Hele mooie bloemen,vers en ruiken prima
Zeer goede ervaringen met topbloemen, door een typefout van ons kwamen de bloemen niet aan. Kosteloos werd dit rechtgezet, wat een top service!!
Het boeket wt ws besteld voldeed geheel aan de verwachtingen. Ze werd ook keurig in de voormiddag op het juiste adres afgeleverd. Bij een volgend mogelijkheid zullen we eer waarschijnlijk wederom vn uw service gebruik maken.
De bloemen zijn op de goede dag (zoals afgesproken)bezorgd en het waren echt topbloemen,, geweldig mooi en de bloemen waren het geld absoluut waard......TOPBLOEMEN.NL helemaal top
Had een foto gekregen van de ontvanger precies hetzelfde boeket als op de site !!!
Bestelling gedaan op 30-04 om op moederdag 12-05 te laten leveren. Mail gekregen dat de bestelling geleverd is en na controle bij de schoonmoeder is deze niet geleverd. Klantenservice wil geen contact opnemen met koerier/bloemist om te controleren/bevestigen dat deze nog wel geleverd worden die dag. Elk uur contact opgenomen maar na 20:00 niet meer bereikbaar.
Beste Brian, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er reeds contact is geweest over de bestelling, hopelijk naar wens. Mocht het niet het geval zijn wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht alsnog het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Twee gelijke moederdagboeketten besteld op vrijdag, extra betaald voor zelfde dag leveren. Naar Leiden perfect op tijd en mooi zoals aangegeven op de site. Naar Lelystad een dag te laat en kleiner dan aangegeven. Top: gebeld vrijdag na 18 uur, toch nog opgelost, geleverd op zaterdag voor Moederdag. Jammer: extra moeite, bellen, stress, later dan besteld, niet gelijke bossen geleverd op verschillende dagen, hier wel voor betaald. Terinfo: 7 mails van de goede levering, 2 van de niet zo goede levering.
Netjes op tijd afgeleverd en zijn mooie bloemen
Eenvoudig en duidelijke bestelprocedure. (Zelfs ik snapte het ;-) ) Locale bloemist zou leveren in Bennekom. Arme man/vrouw moest helemaal uit Bemmel komen! Hulde voor de service! En trouwens het "plukboeket" is prachtig!
staat erg mooi stukje op onze tafel in huis kamer
Mooie keuze, betaalbaar en snel geleverd, mooi boeket
Doe ook
Heb mooie moederdagboeket besteld. Naar volle tevredenheid op tijd bezorgd. Toppie Mooie website., veel keuzes, goede prijzen.
Om in te loggen hebben we een paar keer geprobeerd, maar lukte niet. Uiteindelijk als “gast” bestelling gedaan. Ook de kortingsbon pakte hij niet, haalde alleen de bezorgkosten eraf en niet mijn tegoed wat ik nog op de kaart had staan
Prachtige bos geleverd. Medewerkers hebben nog een kaartje toegevoegd wat ik vergeten was na mijn bestelling. Ben erg tevreden. Blijf hier bestellen
Alles gegaan zoals afgesproken
Makkelijk om een bloemetje te bestellen voor iemand diever weg woont
Geachte heer/mevrouw, Ik wil een klacht indienen over mijn recente bestelling bij Topbloemen.nl. In plaats van het grote, liggende rouwstuk dat ik had besteld voor bezorging bij het Dela Crematorium Sparrenburg, trof ik bij de afscheidsdienst slechts een klein boeket aan dat in een vaas stond. Dit was absoluut niet het grote, liggende rouwstuk dat ik bij jullie had besteld. Bij het plaatsen van de bestelling kreeg ik het ordernummer 13977660. Ik weet niet of dit ermee te maken heeft, maar ik heb opgemerkt dat er twee verschillende ordernummers werden gebruikt. In de e-mail met de bevestiging van de bezorging stond namelijk een ander ordernummer, 74296414. Vanwege de omstandigheden had ik helaas geen gelegenheid om een foto te maken van het ontvangen boeket. Ik kon niet naar voren lopen om een foto te nemen, en ik hoop dat u begrijpt dat dit door de emotionele situatie rondom het overlijden van mijn tante niet mogelijk was. Desondanks was het verschil overduidelijk, en ik was diep teleurgesteld. Ik had het rouwstuk gekocht namens mij en mijn familie, en deze verwisseling heeft ons allemaal geraakt. Dit was een extra teleurstelling op een toch al verdrietige dag. Ik vraag om een snelle en passende oplossing voor deze fout, omdat het van groot belang is dat bestellingen in dit soort situaties correct worden afgehandeld. Dit was een cruciale bestelling tijdens een emotioneel moment, en ik hoop dat u deze klacht met de hoogste prioriteit zult behandelen. Met vriendelijke groet, Amanda May.
Beste Amanda, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend te vernemen dat je niet tevreden bent over het geleverde rouwstuk. Mijn excuses hiervoor. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Makkelijke en duidelijke website, vanuit het buitenland besteld, heel op tijd bezord met een email notificatie van bezorging zodat ik zag wanneer de ontvangers het boeket kregen. Ze waren blij verrast.
De bestelling op de website liep niet goed. En als je geen extra kaartje besteld, krijgt de ontvanger niet te zien wie de bloemen gestuurd heeft.
Makkelijke site,overzichtelijk
Mijn ervaring met topbloemen is prima.
De dag na aankomst het boeket gezien. Het is geweldig. Super verse bloemen en waar voor je geld. Echt voor herhaling vatbaar!! De ontvanger is bijzonder blij met het boeket.
Op 6 mei heb ik een bouquet besteld. Deze zou moeten aangekomen zijn in Duitsland op 8 mei. Actueel zijn ze aangekomen op 10 mei. Ze bleken helemaal verwelkt te zijn en leken niet op het bouquet dat ik besteld had. Ik ben niet tevreden met de levering en verwacht een terugbetaling. Voor bewijs heb ik een foto van de staat van de bloemen bij hun aankomst. Ik verwacht een terugbetaling.
Beste Elena, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL