Snelle bestelling, alleen bezorgd bij het verkeerde huis.
Prachtig boeket! Jammer dat het pas om 18.00 afgeleverd is.
Netjes en op tijd bij mijn klant klant was echt tevreden, en vond het zeer mooi met dat vaasje, ik zelf heb niets gezien maar de gelijden zijn prima.
I was ordering from Hungary to my cousin who lives in Amsterdam Customer service was nice and patient answering to my questions and concerns Flowers were received on time
Bevestigings mail direct na bestelling. Mail op dag van bezorging. Mail na bezorging. Betaling ging prima, bloemen zagen er Top uit. Zeer tevreden.
Werd keurig op tijd bezorgd en zag er erg mooi uit! Zijn zeer tevreden!
De ontvanger was erg tevreden, een mooi boeket en goed advies om er lang van te genieten.
Het is wel jammer dat de bloemen pas eind van de dag geleverd worden. En je geen tijd indicatie krijgt van de levering. Dus je zit heel d'r dag te wachten. Dit is een grote nadeel.
Ik kon aan gegeven bij opmerkingen hoe of wat dus ik had aangegeven liefst eind van de ochtend dan waren we nog thuis dus we moesten weg nou al hadden ze dan voor de deur gestaan kon niemand het aan nemen maar wat wat gebeurt er komen ze pas om half zes in de avond ? Hoe dan dus was niet blij dat ik daar niet van op de hoogte werd gebracht. Dus vandaar geen hoge schore voor de sterren
Beste Klaas, Bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de bezorgtijd. Wij nemen contact met je op om je ervaring te bespreken en een passende oplossing te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
probleem na telefonisch contact super opgelost bedankt voor de goede service
Beste Raymond, Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het vervelend om te lezen dat je niet geheel tevreden bent met het formaat van het geleverde boeket. Wij nemen contact met je op om je ervaring te bespreken en een passende oplossing te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Ben geschrokken van de grote van het boeket dacht een groot boeket te bestellen voor mijn vriendin bij bezorging schrok ik echter weet niet hoe groot een klein boekt is dan
Voor de eerste keer op deze manier bloemen laten bezorgen en dat is goed bevallen . De ontvanger van de bloemen was er erg blij mee en vond het boeket heel mooi
Zolang als ik al bij jullie bestel ben ik nog nooit teleur gesteld
Fijne site om te bestellen, veel keus, ook super dat je er een vaas bij kan bestellen. Wat ik heel prettig vind, is dat ik een bericht ontving dat de bloemen bezorgd waren, en dat het bij de buren bezorgd was. De ontvangers waren heel erg blij met de mooie bos bloemen!
Altijd mooie boeketten
Elke keer als ik bestrl perfect op tijd
Keurig bezorgd, mooie , verse bloemen.!!
Ik kreeg een foto van mijn vrienden waar het boeket naar toe moest, opgestuurd.
Mooie bos. Snelle levering
Gelukkig vroeg bezorgd. Schitterend vers boeket.
Zie hiervoor
Beste Karla , Het spijt ons te horen dat de bloemen niet naar boven zijn gebracht en dat je ze in de hal moest ophalen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden, zeker niet voor het bedrag dat je hebt betaald. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zie hiervoor
Ik heb een boeket zonnebloemen besteld. Na het bestellen had ik nog een vraag en de klantenservice was telefonsich goed bereikbaar en stond mij vriendelijk te woord. De bloemen werden keurig op tijd geleverd.
mooie bloemen, snel en correct bezorgd.
Zelf enkele boeketten ontvangen, echt kwaliteits bloemen en ook zelf besteld en de boeketten komen altijd overeen met hetgeen je besteld hebt. Keurige levering in waterdichte tas of emmer. Voor mij nummer 1 !!!!!!
Bestellen is makkelijk en bezorgen gaat altijd vlot en goed
Degene die ik wilde verrassen waren niet thuis en vonden een briefje in de bus dat zij het boeket konden komen ophalen aan de andere kant van Breda Gezien de leeftijd was dit niet mogelijk.Zij maakten een Telefonische afspraak over een latere bezorging in de avond Niemand gezien. s’morgens weer gebeld en afspraak gemaakt wanneer ze het zouden brengen.uiteindelijk kreeg het 60 jaar gehuwde echtpaar de bloemen een dag te laat. Ook stelde de klantenservice aan mij voor dat ze het ook de volgende dag konden bezorgen. Zouden ze dan het twee dagen oude boeket hebben gekregen? Al met al een zeer negatieve ervaring. “”Na deze beoordeling kontakt gehad met een representant van Topbloemen die onze klacht in behandeling heeft genomen ,en ons een tegoedbon voor een herkansing heeft doen toekomen”” We gaan het toch weer een keer proberen,hoewel we anders besloten hadden.
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL