Filtre

Nette bos bloemen, keurig opgemaakt.

wat een super snelle bezorging!!!!Geweldig!!!

ik heb er langer over gedaan om mijn bestelling te plaatsen, dan jullie deden over de verwerking plus bezorging van mijn bestelling! Van Meppel naar Wehe den Hoorn.

Topbloemen doet wat ze beloven

Verse bloemen, afgeleverd op afgesproken dag.

Aan de dure kant, maar zeker handig!

Prachtig

Bloemen besteld voor de zieke moeder van een goede vriendin. Mooie bos en netjes afgeleverd

Prachtige bos bloemen!

Vriendin was erg tevreden, mooie bos bloemen en het was snel bezorgd. Super.

Slecht

Ik heb contact gehad met klantenservice vanwege dat de vouchercode niet werkte om de bezorgkosten te verminderen. Er werd mij verteld dat ik deze na een mail naar klantenservice teruggestort zou krijgen, maar na mijn mail daarover kreeg ik het antwoord dat er niets teruggestort kan worden. Dit noem ik foute voorlichting en schept teleurstelling. Erg jammer. :-(

Goeie ervaring, ik zou voor een volgende keer weer hier bestellen.

Mooie bos bloemen met slingers en chocola geleverd. Ook fijn dat je een mail krijgt als het afgeleverd is. Dat was trouwens op de afgesproken dag, dus alles ging prima!

Prachtig boeket bloemen bezorgd

Ik heb 2x geprobeerd bij mijn bestelling mijn voucher code in te voeren t.w.v. 3,50 euro maar die werd niet geaccepteerd of meegenomen. De code invullen ging gewoon goed 8746060847 en bij het afrekenen waren die cijfers weer verdwenen. Jammer. Misschien volgende keer beter??

Top bloemen!!!

Gevraagd een foto te maken van de bos bloemen en zo heb ik een indruk van een prachtige bos bloemen !!!! Hangt ook af van de plaatselijke bloemist.

Vriendin erg blij

Mooie bos bloemen, bezorgd op de dag als afgesproken. Top!

Tevreden

Mooie gebruiksvriendelijke site, bloemen zagen eruit als op het plaatje. Snelle afhandeling -goede service .

perfekt

op tijd geleverd, boeket zoals op de foto

topbloemen

top

Top service!!

Snel door het bestelproces. Geleverde bloemen zijn altijd op het opgegeven tijdstip afgeleverd en bij onduidelijkheid is er na gebeld. Geleverde bloemen komen haast 100% overeen met afbeelding. Ook altijd verse bloemen waar ontvanger heel lang blij mee is. En zeer tevreden.

Nu al een aantal keren via deze weg bloemen besteld en elke keer keurig geregeld

Mooi boeket

Het boeket was bezorgd op een ander nummer omdat degene op nr 163 niet thuis was. Het boeket wel opgehaald maar ze wisten niet van wie het kwam. Er zat geen kaartje bij, Topbloemen gebeld en alles keurig en snel opgelost. Prima service!!

Super mooi

Zag er mooi en verzorgd uit.

Top bloemen echt TOP

Altijd op tijd bezorgd. Boeketten zijn super vers, staan meestal 3 weken. Bestel nooit ergens anders bloemen, super tevreden.

Super bedrijf en heel mooi op tijd geleverd.

Een hele goede ervaringen.

Bos besteld, volgende dag geleverd. Mooie bos, volgens verwachting

Goede service prachtige bloemen

Perfecte service en de bloemen precies als op de foto. Zeer tevreden

Er is iets misgegaan met de aflevering.

Heb hierover al contact gehad. Uiteindelijkeen voicher van € 7, 50 gekregen.

Niet nog een keer meer!!

Erg weinig bloemen. Maar wel veel betalen!!

Heel ander boeket bezorgd dan besteld

Mijn zus stuurde de foto van het boeket dat vezorgd was. Een heel anders uitziend boeket dan ik had besteld. Gelukkig was zij er blij mee, ik helaas niet zo.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL