Duidelijke site goed vormgegeven en ruime keuze beschikbaar. Ook tegenwoordig nog goedkoper dan in de lokale bloemwinkel. Heb dus goede ervaring met Topbloemen.
Beste Kees Schrauwen, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
snelheid van bezorgen en communicatie over stand van zaken en mooie boeketten. En bloemen bleven lang mooi.
Beste José , Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
alles goed geregeld , goed materiaal , zie je niet meer vaak , zulke klasse leveringen online ! petje af
Beste jan, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb een reactie via de site gestuurd.
Beste Anja, Bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat je klacht inmiddels opgelost is door mijn collega. Mocht dit niet zo zijn, of mocht je hier nog een opmerking/klacht over hebben , wil ik je vragen om ons te mailen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
‘‘s avonds besteld, de volgende ochtend geleverd. Een heel mooi boeket. TOP!
Beste Sabine, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen, goede service.
Beste Ria, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het is helemaal goed gegaan. Ouders helemaal blij met de bloemen.
Beste Bart, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede communicatie en snelle levering. Ruime keuze uit boeketten!
Beste Lisanne, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snel en goed bezorgd
Beste Rob Schaaij, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het enige nadeel vind ik dat voor een boeket ven 19,95 wel erg veel kosten bij komt. ruim 10.50. dus denk ik dat ik dat voor een andere keer een anderen oplossing ga bekijken.
Niet eerder besteld maar ik ga dit voortaan vaker doen
Beste Annelies, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Klant was niet thuis, bij de buren afgeleverd. Fijn om hiervan een mailtje te krijgen.
Beste Marion, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snelle levering.
Beste Herma Dijks, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Via de website een bepaald boeket uitgezocht in pasteltinten. Er is een totaal ander boeket bezorgd, wat ik toch wel jammer vind. De kleuren kwamen totaal niet overeen. Voor de rest zag het boeket er wel vers uit. Ik weet niet of ik voor een tweede keer bij jullie zal bestellen.
Uitstekend klant blij.
Beste Nell, ‘tVeld, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Groot assortiment en netjes afgeleverd
Beste Arie , Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
De bloemen waren erg mooi!
Beste Claudia, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn oma was zeer blij met de bloemen en mooie vaas ook hartstikke bedankt
Beste Stevanie , Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb een Mixed roses creation bestellen om naar Zwitserland te bezorgen voor 121€. Maar helaas waren maar 5 donker rood oud rozen. Jammer 6-4-2024
Beste B-JIber, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zeer positief
Beste Lana, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Er zijn prachtige lentebloemen bezorgd.
Beste Judy, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Nog mooier dan op foto. Snelle bestelling en volgende dag al geleverd. Super mooi boeket
Beste Nicole, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zowel de ontvanger als ikzelf zijn heel tevreden
De bos bloemen voldeed niet aan mijn verwachting, de foto op internet liet wat beters zien maar Topbloemen heeft het keurig opgelost door een nieuwe bos te sturen. Top sevice
Beste Gerard, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Hoop groen weinig bloemen en dat voor ruim 33 euro