Zowel de ontvanger als ikzelf zijn heel tevreden
De bos bloemen voldeed niet aan mijn verwachting, de foto op internet liet wat beters zien maar Topbloemen heeft het keurig opgelost door een nieuwe bos te sturen. Top sevice
Beste Gerard, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Hoop groen weinig bloemen en dat voor ruim 33 euro
Als we bestellen is het altijd goed en snel geregeld. super mooie bloemen, goed service
Niets op topblormen aan te merken. Zij proberen het op te lossen. Maar het boeket vonden we niet zo . Maar goed denk een leer voor de volgende keer
Beste Elly, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Ik zie dat er reeds een oplossing is geboden, hopelijk naar wens. Mocht het niet het geval zijn wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht alsnog het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snel, boeket precies zoals uitgezocht
Het boeket was met precies dezelfde bloemen als wat ik had uitgezocht echt TOP!
Mooie verse bloemen
Beste Wjm, Wat geweldig om te horen dat je blij bent met de mooie en verse bloemen die je hebt ontvangen! We streven er altijd naar om onze klanten de beste kwaliteit te bieden. Bedankt voor je aanbeveling en we kijken ernaar uit om je de volgende keer weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Super mooie bloemen mochten mijn vrienden ontvangen. Bij Topbloemen altijd goede kwaliteit. Nogmaals bedankt. Elly
Beste Elly, Wat ontzettend fijn om te horen dat je vrienden zo hebben genoten van de prachtige bloemen! Bij Topbloemen streven we altijd naar topkwaliteit en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Dank je wel voor je aanbeveling en we staan altijd klaar om je weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket en keurig op tijd bezorgd. Klasse !
Prima snelle service en vriendelijke klantafhandeling.
Ben tevreden over de bezorging mooi optijd geleverd
Wel wat kleine bos voor dit geld naar mijn mening.
Het bos(je) bloemen dat bezorgd is was op de foto duidelijk een stuk groter dan degene die bezorgd is
Wat een zielig boeket kreeg ik voor mijn prijs van 30,.. euro. Ik noem het diefstal. Er zaten wel . 6 takken kamille in, die na enkele uren al gingen hangen. Natuurlijk, dat zijn veldbloemen en horen niet in een vaas in een kamer, veel groen, een paar tulpen en 1 anemoon, wel een dubbele bloem en 3 gele gerbera,s Ik zag bij alb.heijn een boeket van 16,95 dat was de helft goedkoper en 3x mooier, Ik snap niet dat top bloemen kan bestaan. Het was natuurlijk leuk om van de vriendenloterij een prijs te krijgen, maar ik had ook al heel veel moeite gedaan, om in oss contact te leggen. Ben bij 3 bloemisten geweest, die allen zeiden met topbloemen geen zaken meer te doen, dat had mij aan het denken moeten zetten!
Beste Ineke , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De mevrouw uit Maastricht was er heel blij mee
S’avonds besteld en de volgende dag al in huis. Echt super snel! De bloemen hebben ongeveer 2 weken gestaan!
2.4.24 Jammer niet op het tijdstip (voorkeur) kunnen bezorgen. Voor de rest netjes afgedragen. Ik kan nog niet schrijven of het bloemstuk een kleine anderhalve week tot 2 weken vers blijft. Pas vanaf 29 maart in de vaas gezet. Ziet er wel goed uit. Geen verwerlkte bloemen en geen slappe blaadjes.
Ten eerste kon de bezorging niet worden nagekomen en vervolgens een mail Day het boeket er anders uit gaat zien. Not amused
Beste Thea Hunnego, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een goede ervaring. Bedankt Topbloemen.nl en geef alsjeblieft ook de complimenten aan de bloemist die deze bestelling geleverd heeft.
Ik bestel al jaren bij Topbloemen naar alle tevredenheid. Het enige minppuntje dat ik heb, is toen ik de bloemen bestelde kan je ervoor kiezen om een cadeautje mee te sturen. En de keus vond ik erg weinig. Ik wilde eigenlijk iets gezonds mee sturen omdat het ging om iemand die ziek is en je kon alleen maar kiezen uit chocola of een stokje met beterschap. Dat is het enige. Voor de rest top service!
Meestal ben ik heel tevreden, maar dit keer vond ik het heel schokkend hoe klein en welke bloemen er in het boeket zaten. Ik schaamde me heel erg, want het was een boeket voor mijn moeder die jarig was.
Beste Yolanda , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het viel mij op dat de rozen uit het boeket allemaal bruine randen handen en er “droog en uitgebloeid” uitzagen. Vaker via jullie besteld, altijd goed. Maar dit keer was de kwaliteit niet zoals ik had verwacht.
Mooie bloemen en leuke beer. Bedankt topbloemen.nl.
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL