Filtre

Minimalistisch boeket voor veel geld.

Meestal ben ik heel tevreden, maar dit keer vond ik het heel schokkend hoe klein en welke bloemen er in het boeket zaten. Ik schaamde me heel erg, want het was een boeket voor mijn moeder die jarig was.

Kwaliteit niet zoals verwacht

Het viel mij op dat de rozen uit het boeket allemaal bruine randen handen en er “droog en uitgebloeid” uitzagen. Vaker via jullie besteld, altijd goed. Maar dit keer was de kwaliteit niet zoals ik had verwacht.

Goed en snel

Mooie bloemen en leuke beer. Bedankt topbloemen.nl.

Bloemen besteld inclusief kortingsbon

Bloemen werden al heel vroeg geleverd voor 8.30 uur. Dat had ik niet verwacht, dus positief verrast.

leuk boeket

Teleurstellend!

Dit was niet wat ik besteld had. Ik had een bos tulpen met wat groen besteld en geen bos groen met hier en daar een tulp.

Ontevreden helaas

Helaas was mijn grote bos bloemen zo geleverd zonder dat het in een papieren “tasje” met water erin was geleverd. Paar bloemen waren ook dood. Helaas erg ontevreden. Voor mij geen topbloemen.nl meer.

Alles perfect

Hebben jullie geen tulpen boeketen meer voor een nieuwe bestelling.Gisteren waren ze niet te vinden op de webpage

Topbloemen

Hartstikke bedankt voor de goede service ze was er heel blij mee

Tijdig en mooi boeket

Boeket werd op tijd bezorgd en was namens de ontvanger zeer mooi.

Prachtige bloemen en goede service

Goed en snel geleverd

Zeer snel geleverd en ook een mooie boeket

Mooi samengesteld boeket

Keurig afgeleverd

Prima boeket

Uitstekende bos bloemen volgens degene die deze in ontvangst mocht nemen, blij mee.

Alles naar wens verlopen en snelle levering

Prima ervaring ermee nog nooit problemen gehad.

Keurig op tijd afgeleverd kreeg ook netjes een mail wanneer het bezorgd was

Zeer tevreden over het boeket, snelle levering en service. De ontvanger was er ook heel blij mee.

Slechte aflevering

De bloemen waren ergens bij een schuurtje neergezet. Degene voor wie de bloemen bedoeld waren zagen ze pas de volgende dag staan. En dat terwijl zij de hele dag gewoon thuis waren. Topbloemen heeft haar excuses aangeboden en ik kreeg een voucher aangeboden. Keurig afgehandeld.

Onvoldoende

Helaas ben ik niet tevreden met de hoeveelheid van de bloemen. Ik had de grootste (L) boeket gekozen maar het ontvangen boeket zag er veel kleiner uit dan op de foto. Het leek eerder een M of zelfs een S.

Het werd keurig op tijd bezorgd en zag er heel mooi uit, de ontvanger was er zeer blij mee.

Mooie bloemen. Op tijd afgeleverd.

Vvvvvvvvvvvvv

Snelle service mooi boeket

Een paar uur na mijn bestelling werd het boeket al bezorgd. Door de ontvangster een foto naar mij gestuurd. Zij vond het een heel mooi boeket en ik zelf ook.

Helemaal top!

De bestelling doorgegeven en binnen het uur al bezorgd! En echt een heel mooi boeket!

Goed bezorgd.

De ontvanger was heel blij met het boeket!

Grote teleurstelling

Ik heb een groot boeket bloemen besteld en een vaas , ik moest 53 euro afrekenen. Toe. Ik het boeket kreeg was ik zwaar teleurgesteld in de grote van het boeket. Het leek wel een klein boeket wat er bezorgd is. Echt schandalig voor dat geld

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL