Filtre

ging allemaal zeer vlot. en alles op tijd aangekomen. Perfect!!

Mooi boeket

Alleen jammer dat het boeket buiten bij de voordeur werd neergezt

mooi boeket, op tijd bezorgd

De ontvanger is heel blij met het prachtige boeket.

Bestellingen zijn altijd perfect uitgevoerd!

Zie boven!

De bestelling was zoals afgesproken op juiste tijdstip bezorgd. Ontvangster vond het een mooi boeket

Tevreden

Tevreden maar na besteld kon ik geen contacr maken met klantenservice of chat voor een tekst aanpassing dat was wel jammer. Want maandag werd het al bezorgd.

Correcte service

De bos bloemen was niet zo vers. Na reclamering ontvingen we een nieuwe bos en een tegoedbon van € 7,50. Zeer correct.

Prima op tijd en een mooie bos tulpen.

Een goede ervaring.

Fantastische service

In een woord , geweldig !

Goed gedaan

Prachtige bossen bloemen

ben te vrede

de bestelling is goed aangekomen

Topbloemen..super. Bloemist waardeloos

Bestel vaker via topbloemen. Topservice en hele mooie bloemen. Maar de laatste keer ging er een boeket namens mij naar Nijmegen. De ontvanger was niet thuis. De ontvanger belde later naar de bloemist in de wijk "Hatert". Ze kon de bloemen komen ophalen. 8 km verderop. Ze kwam daar maar de bezorger was nog niet terug. Ze moest maar wachten en werd totaal niet vriendelijk behandeld door eigenaar. Jammer....en dat op je verjaardag.

De moeite waard

Op tijd bezorgd en een mooi boeket gemaakt

Makkelijk te bestellen goede info ook goed geinformeerd dat de bloemen zijn afgeleverd. Topppp!!!!

Fantastische keuze, geweldige bezorging!!!

Het is altijd perfect, wanneer of welke keuze je ook maakt

fantastisch geregeld top service

Door een fout mijnerzijds verwarring met adres toch alles goedgekomen . daarvoor vind ik top bloemen top qua service en kwaliteit...... petje af

Adres kwam niet goed door

De bloemen waren heel mooi en mijn verloofde was er blij mee. Het adres is alleen niet goed doorgekomen. Het was een adres met niet alleen een letter als toevoeging, maar ook nog een cijfer daarna. De webpagina lijkt dit er automatisch afgehaald te hebben. (Nummer 40a2 werd dus 40a) Er kon dus niet aangebeld worden, terwijl mijn verloofde wel gewoon thuis was. Hierdoor had hij pas de volgende dag door dat er bloemen op hem wachtten en was de verrassing een beetje verpest. Heel jammer!

Nog mooier dan op de site

Top levering op juiste moment, goede communicatie, en vooral: boeket veel mooier nog dan op site.

Ruime keus, duidelijke website, prima bezorging.

S'morgens bouket uitgezocht, gegevens op website ingevuld, eind van de middag bezorgd.

Prachtig boeket!

Snel geleverd en zoals verwacht

snel en netjes afgeleverd

Het ging zoals ik gehoopt hen.

Het was op tijd. Boeket was mooi. Tekst op de kaart was goed. De ontvanger was geheel verrast.

Mooi op tijd bezorgd en een prachtige ruiker

Geheel tevreden

De ontvanger was blij met het fleurige boeket!

Zeer teleurstellend in vergelijking met het voorbeeld

Toen ik het boeket zag vond ik het een miezerig bosje in een naar verhouding veel te grote vaas. Ook de prijs schept verwachtingen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL