Filtre

Smorgens bestelt in Rotterdam en smiddags was al bezorgt in Brabant bij de buren afgegeven bestelling was precies wat ik wilde

Prachtige bloemen

Prachtige bloemen, goeie service

Een mooi boeket en snel bezorgd.

Voor familie die een slechtnieuwsgesprek had gehad een bloementje besteld. Binnen het uur was het al bezorgd. Mooi om zo snel te kunnen zorgen voor een opkikkertje.

Er is een prachtig boeket afgeleverd

Bestelling op tijd bezorgd en het waren prachtige verse bloemen

Makkelijke manier om bloemen te bedtellen

Prettige afhandeling en ik ben goed op de hoogte gehouden van de stappen

Prima in orde.

De bloemen zijn mooi en vers .Wij zijn er zeer tevreden mee.

Gewoon goed geregeld

Mooi boeket, op tijd afgeleverd

Weinig bloem heel veel groen

Veel geld voor de bos die je krijgt

Heb de bloemen niet gezien maar wel een reactie gehad, dat ze erg mooi vindt

Alles ging naar wens

Gewoon doen wat je beloofd , en ook melden dat de bloemen bij de buren bezorgd zijn ,

Een fleurige manier, om men te laten weten dat je aan ze denkt.

Het boeket zag er precies uit, zoals op het plaatje. Kaartje met tekst en een vaas. Alles was perfect geleverd. Mijn tante was aangenaam verrast. Bedankt voor de top bezorging!

De ontvanger was niet thuis maar het is bij buren afgeleverd en daarna door ontvanger opgehaald die heel tevreden was met het boeket

Snelle levering en prachtige bos rozen

Bestellen makkelijk en snel. Rozen stonden na 2 weken nog mooi. Niet goedkoop maar het geld waard.

mooie combinatie

De witte bos was prachtig, goed gecombineerd en vers.

Op tijd bezord, goede service!

Op tijdbezorgd, goede servicebeurt

Prachtig!

Dit mailtje ontving ik erover: Wat een prachtig boeket. Dankjewel lieverd. Woorden schieten tekort.

Prima verzorgd!

Het was een mooi boeket wat ze gestuurd hebben. Helemaal tevreden. Groeten, JP

In vond het boeket wat aan de kleine kant voor een middelgroot boeket!

Ik vond het boeket erg klein voor een middelgroot boeket.

Op zich prima

De bloemen die ik vorige heb laten bezorgen waren Top ! Echter de bloemen die ik van de week zelf kreeg waren niet mooi . De witte ranonkels hadden zwarte bedorven randen en de viburnum hing slap in de doos. Echter de verzender had geklaagd en binnen een half uur een vers mooi bosje . Wij weer blij

Ik hoop dat het Topbloemen waren!

Mijn bestelling bij Topbloemen.nl naar de UK ging goed! de site was duidelijk. Helaas waren de mensen niet thuis en is het voor hun deur gezet. De volgende middag gebeld of ze het hadden ontvangen. Dit hadden ze. Ze waren net thuis van een paar daagjes weg! Zij hebben geen mobiel dus is het voor mij gissen of het een mooi boeket was aangezien ik 75 euro had betaald! Zij zeiden van wel, maar dan nog weet je het nog niet he?? Zou leuk zijn als de plaatselijke bloemist een foto had kunnen sturen naar mij via mail of app, maar dat zal wel niet kunnen(aangezien het best wel veel geld is)en ook dat het was afgeleverd!

Heel veel dank voor het bezorgen van de mooie bos bloemen in Amsterdam.

Ga zo door

Super gewoon

Prachtige bos bloemen en keurig op tijd bezorgd.

Mijn 2 bestellingen waren deze week bezorgd, en allebei vonden ze de bloemen prachtig. Chapeau Topbloemen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL