Bloemen op een Dinsdag gekregen en vrijdags al vergaan. Goede reclame van topbloemen met 7 dagen garantie.
Beste Mathijs, Wat vervelend om te vernemen dat je ontevreden bent over je bestelling! Wij zullen contact met je opnemen om dit te bespreken en samen een oplossing te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het mooie boeket bloemen werd netjes afgeleverd bij fe geadresseerde.
De Mw.die de bloemen ontving was heel tervreden en blij en vertelde dat het zo'n mooi boeket was!
Gewoon goed, juiste levering. Mooie bloemen
Ik heb de bloemen bij jullie besteld Heb inmiddels de bloemen bij de afgeleverde familie gezien,en ziet er goed uit
De bloemen waren prachtig en de behandeling zeer correct. Dankuwel.
Altijd een goeie bestelling en goed op de afgesproken datum bezorgd Djw
Medium bosje bloemen besteld voor mijn jarige vriendin in Nederland, vrijwel altijd een uitdagend avontuur vanuit Curacao. Voor het eerst Topbloemen.nl geprobeerd, en het was een supersimpele ervaring, wat een verademing. Het medium bosje was zo groot dat mijn vriendin 2 vazen moest gebruiken :) Ik zal voortaan altijd hier bestellen! Absolute aanrader.
Bloemen zagen er mooier uit dan op de foto.
Ik had een iets voller boeket verwacht. Bloemen zelf waren mooi
Topbloemen is betrouwbaar!
Een boeket bloemen besteld voor iemand die 21 mei jarig was. Dag later bloemen verwelken. De betreffende bloemist is gebeld en die heeft het gelukkig goed opgelost en zelfde dag een nieuw boeket bezorgd. Maar het lijkt er op dat in eerste instantie een oud boeket is bezorgd. Hoopten ze dat iemand het wel zou accepteren? Dat vind ik echt niet kunnen. Ik ben dit niet van Topbloemen gewend. Betreffende bloemist maakt het blijkbaar niet uit dat Topbloemen slechte reviews krijgt.
Beste Gezien, Hartelijk dank voor jouw feedback en het delen van jouw ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het boeket dat je had besteld, niet vers was en dat de bloemen al snel verwelkten. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend is, vooral bij een speciale gelegenheid zoals een verjaardag. Hoewel we blij zijn dat de bloemist het probleem dezelfde dag nog heeft opgelost door een nieuw boeket te leveren, is het duidelijk dat dit probleem in eerste instantie niet had mogen voorkomen. Wij streven ernaar om boeketten van de hoogste kwaliteit te leveren. Wij nemen jouw feedback zeer serieus en zullen dit incident bespreken met de betreffende bloemist om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Het is voor ons van groot belang dat onze klanten altijd verse en prachtige bloemen ontvangen, zoals ze van ons gewend zijn. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling. De klantenservice neemt nog even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Mooi boeket en netjes bezorgt.
Helaas was de helft van het boeket al verwelkt. De gene die de bloemen heeft gekregen heeft zelf gebeld met de klacht. Gelukkig Heeft ze een mooi boeket weer gekregen. Jammer dat dit zo moest
Beste J. Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Het spijt ons te horen dat het boeket dat je hebt besteld, deels verwelkt was. Dit is absoluut niet de kwaliteit die wij nastreven, en wij bieden onze oprechte excuses aan voor de teleurstelling en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Hoewel we blij zijn te horen dat de ontvanger na contact met ons een mooi nieuw boeket heeft ontvangen, begrijpen wij dat dit niet de ervaring is die jij van ons zou verwachten. We zullen dit incident met de betrokken bloemist bespreken om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden vermeden. De klantenservice neemt nog even contact je op. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Site prima, makkelijk om te bestellen. Je krijgt door wanneer dd bestelling afgeleverd is.
We hadden aangegeven dat alleen in de ochtend bezorgd kon worden bij de ontvanger en hier hebben ze heel fijn rekening mee gehouden dus super service!
Mooie bos bloemen netjes afgeleverd.
Topbloemen is een betrouwbare organisatie.
Omdat wij in Frankrijk wonen laten we regelmatig via Topbloemen een bosje bloemen bij onze (schoon)moeder bezorgen. De bloemen komen altijd keurig op tijd aan en we krijgen enthousiaste reacties terug. Dus dik tevreden!
Boeket is op tijd afgeleverd, wel bij de buren, maar het is goed ontvangen door de geadresseerde.
altijd op de gewenste datum bezorgd en goede bloemen.
Netjes de bestelde boeketten af geleverd op de dag die ik aan gegeven heb. Prima service!
Het boeket was erg mooi en gebracht naar het ziekenhuis is prima verlopen.
Boeket voldoet volledig aan de verwachting en is op de feestdag mooi vroeg afgeleverd..
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL