Filtre

Super gewoon

Prachtige bos bloemen en keurig op tijd bezorgd.

Mijn 2 bestellingen waren deze week bezorgd, en allebei vonden ze de bloemen prachtig. Chapeau Topbloemen.

Verrassingsbloemetje was gelukt bij lieve vriendin

Snel, vers en goed verzorgde boeket bezorgd bij lieve vriendin, dank

Veel groen, weinig bloemen

De geleverde bos leek met moeite op de afbeelding, veel groen weinig bloemen. Belachelijk duur. 30€ voor een middelgrote bos, waar eigenlijk vooral tulpen in hadden moeten zitten. Met tulpen al aan de prijs, zonder veel tulpen helemaal. Volgende keer maar proberen direct bij de lokale bloemist te bestellen.

Super snelle service en mooie bloemen!

Nog geen uur later of de bloemen waren bezorgd. Zeer mooi boeket met verse bloemen. Heel erg bedankt!

De ontvanger vond het een prachtig boeket!

Het werd ook zo snel bezorgd.

Snel en goed

Bloemen worden snel en netjes afgeleverd

Keurig verzorgd.

Familie 25 jaar getrouwd boeket keurig op tijd en zag er fantastisch uit.

Goed geregeld

Was erg laat met bestellen, maar dat was geen enkel probleem. Bloemen zijn netjes en op tijd geleverd.

Mooie bos

Snel makkelijk en goede kwaliteit

Prima! Precies wat je als klant wil.

Bestelling liep zoals het altijd zou moeten. Ontvangers waren uitermate positief qua levering als qua boeket.

Helemaal ‘top’

Foto gekregen van de ontvanger; in één woord prachtig!

Teleurstellend

Op zaterdag voor 12 uur boeket besteld om dezelfde dag af te leveren omdat mijn nichtje met haar eerste baby in de ochtend thuis zou komen uit het ziekenhuis. Krijg in de avond een bericht dat het boeket niet afgeleverd kon worden met de mededeling; niet thuis. Er waren de gehele middag vier volwassenen in huis en volgens hen is er helemaal niet aangebeld. Er lag ook geen briefje of zo. Dus dan mag ik concluderen dat ze dus helemaal niet zijn geweest. Het adres klopte. Uiteindelijk is het alsnog twee dagen later bezorgd. In een telefonisch gesprek werden allerlei mogelijk redenen gegeven waarom het niet bezorgd was; 1. Werkte de bel wel? 2. Bezorgers zijn soms slordig en laten geen bericht achter 3. Misschien verkeerd adres? Een ding is zeker; ik weet als opdrachtgever nog steeds niet wat er gebeurd is.

Topbloemen doet zijn naam 100% eer aan!

Prachtig boeket, goed in uitstekende staat bezorgd; veel keuzemogelijkheden

Op tijd geleverd en werkelijk een prachtig boeket

Teleurgesteld

Blij met snelle bezorging, maar vond het boeket qua grootte tegenvallen. Teleurgesteld over prijs/kwaliteit verhouding.

Keurig verzorgd!

Bedankt!!

Ging super!

Top, het werkt goed, de bloemen die geleverd zijn zijn zoals ik besteld had en zien er mooi uit! Dank je wel

Prima service mooie bloemen

Mooi boeket

De ontvanger reageerde enthousiast op het boeket

Leuke ervaring

2 prachtige boeketten ontvangen helemaal top ben heel tevreden over de bloemist.

Mooie bloemen

Ze heeft er helaas niet lang van kunnen van genieten van de Bloemen. De volgende ochtend was ze overleden helaas .

Veel geld voor slap bosje

Voor mijn schoonmoeder haar verjaardag een mooie bos besteld in de grootste maat.. is een heel summier bosje geleverd wat helemaal slap hing en oud was. Top service van topbloemen.nl.. zij hadden een nieuwe bos verzorgd. Deze is vandaag geleverd een verse bos! Maar wederom een erg klein bosje. Ik bestel niet meer.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL