Filtre

Zoals foto en op tijd ;-)

Boeket zoals beloofd- zoals foto en op tijd afgeleverd

Goede en snelle service

Een prachtig boeket is bezorgd kreeg ik terug van de ontvanger. Alleen moest ze even zoeken naar het bijgesloten kaartje wat naar beneden was gevallen. Maar verder prima service!! Ik hoop dat de ontvanger lang plezier heeft van de mooie bloemen.

Op een makkelijk manier vriendinnen blij gemaakt

Website helder, keus voldoende, snel bezorgd op de juiste tijdstip.

Service top, bloemen zeer matig. Rozen hangen al na 2 dagen.

Bloemen die geleverd zijn zeer zwak qua kwaliteit.

goede service

via de site konden we de bloemen uitzoeken die we wilden versturen. het hele traject van bestellen, betalen en versturen was vrij eenvoudig. ook werden we op de hoogte gehouden over de voortgang van de aflevering. erg duidelijk en service gericht.

Toppppp

Geweldige service en hele mooie bloemen was ook goed geleverd

Top bezorging

Ik heb met top bloemen goede ervaringen,zoals afgesproken is ook de bestelling gebeurd.

Mooi boeket, dezelfde dag op tijd bezorgd

Hallo, Mooi boeket besteld en nog dezelfde dag bezorgd. Scheelde mij een reis van Zwolle naar Apeldoorn en weer terug, dus wat kosten betreft zeer redelijk )in totaal met kaartje nog geen 35 euro.

Viel beetje tegen

Ik had via de site voor een middelgroot boeket gekozen. Uit de foto die door de ontvanger van het boeket werd verstuurd, zag het er meer uit als het kleinste formaat. En dat voor bijna €40,00.. Viel dus tegen.

Alles Toppie verlopen ,, iedereen tevreden

Goed geregeld.

Waren mooie bloemen .

Gewoon goed. Keurig op tijd bezorgd. Top!

Helemaal top.

Dit is het derde boeket dit jaar en telkens weer hoor ik blije ontvangers.

De bloemen zagen er top en vers uit!

Het was netjes verzorg en verse bloemen.

Mijn ervaring is erg goed!

Helaas had één van de donkerrode grote rozen in het boeket al een bruin buitenblaadje. Maar verder was ik erg tevreden en mijn man blij met het boeket. Van familie kregen we via Topbloemen.nl resp. dezelfde bloemist uit Landgraaf nog drie boeketten, die heel erg mooi zijn.

netjes afgehandeld met hulp, en op tijd bezorgt

Kaartje erbij besteld, maar niet in het boeket gedaan

Jammer dat het kaartje niet toegevoegd. Nu wist mijn vriendin niet van wie de bloemen kwamen. Hierover klacht ingediend maar ook daar niets over terug gehoord

Makkelijk te bestellen via de website, op tijd geleverd en een mooi boeket, helemaal tevreden!

op tijdstipt die was afgesproken geleverd

Wat een prachtige bos bloemen!!

Voor mijn jarige dochter ,een geweldige verrassing . Dank jullie wel .

Goede levering

Het was eenvoudig omheen boeket te kiezen ook de korting van 2,50 was ook lekker meegenomen. Volgens de ontvanger zag het boeket er mooi uit

1 tulp al helemaal open bij aankomst

Ik kreeg een foto van mijn moeder en zag dat er 1 tulp al helemaal open was dat verbaasde mij, en tulpen zijn toch al gauw weg is mijn ervaring

Prima geregeld

Snel nog even een bloemetje sturen naar een ziek familielid in een andere plaats en niet naast de deur. Snel een mooi boeketje met een kaartje besteld en dit werd dezelfde dag nog bezorgd. Prima geregeld.

Mooie bos bloemen

Mooie, verder bos bloemen, op tijd geleverd

Prima bouqet

Prima op tijd besteld op juiste plaats

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL