Mooie bloemen en veel keus. En ook nog dezelfde dag netjes bezorgd. Dus als je vergeten bent om vooraf wat te bestellen moet je beslist hier zijn want dan weet je dat het nog goed komt.
Beste Dick, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Topbloemen heeft prima op tijd het gekozen boeket bezorgd bij mijn zus ! Het ziet er mooi uit ! Wat mij wel tegenviel is het feit dat mijn kortingskaart niet werd geaccepteerd . Verlopen wat het commentaar . Hoe dat kan begrijp ik niet omdat wij geen datum op het kaartje hebben gevonden waar iut zou blijken dat het maar beperkte tijd kan worden gebruikt ? Ik heb nog twee kaartje met 3,50 euro korting liggen.
Beste Marion, Hartelijk dank voor jouw bericht en feedback. Ik stel het zeer op prijs dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Ik ga jouw feedback zeker doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren. Nogmaals hartelijk dank en ik hoop jou een volgende keer nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snelle levering en goed aangekomen. Top van topploegen
Beste Jackie, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb het resultaat zelf niet gezien (dat heb je als je iemand anders bloemen stuurt), maar het bestellen ging super gemakkelijk. Uitzoeken - keuze maken uit omvang of bedrag - betalen - klaar. De ontvanger was blij - en daar gaat het om.
Beste ruurt, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het was jammer dat de bloemen niet bezorgd konden worden op de dag die ik gevraagd/ gepland had (de verjaardag van een vriendin) Dit omdat het de dag daarvoor Valentijnsdag was en de bloemisten in die regio waar het boeket bezorgd moest worden, het daarmee te druk hadden. Dus de mensen die NIETS met Valentijnsdag hebben moeten daar onder 'lijden' Ik kreeg een foto toen de bloemen bezorgd waren en zag wel dat het een mooi boeket is!
Beste Marjon , Hartelijk dank voor jouw bericht en feedback. Ik stel het zeer op prijs dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Ik ga jouw feedback zeker doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren. Nogmaals hartelijk dank en ik hoop jou een volgende keer nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Normaal levert Topbloemen ook inderdaad Top bloemen. Maar deze keer waren de bloemen iets minder top. Er zaten namelijk verschillende geknakte tussen. De overige bloemen zijn dan weer wel netjes. De grootte van de bos, ik had een grotere besteld, was op zich ook wel naar tevredenheid. Misschien kwam het door het vervoer, maar dan is dat een aandachtspuntje. Voorlopig blijf ik gewoon klant.
Beste Ronald, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Graag een korte beschrijving van de klacht samen met jouw ordernummer + postcode en huisnummer van het afleveradres erbij vermelden. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ben zeer tevreden wederom weer op tijd geleverd.
Beste Hessel , Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi op tijd geleverd en een prachtig boeket bloemen.
Beste Rene, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Voor valentijnsdag een boeket met chocolaatjes, kaartje etc besteld, echter deze waren ze vergeten af te leveren, geen bericht oid Een telefoontje naar klantenservice de volgende dag leverde enkel een kleine sorry op, met de vraag of het alsnog bezorgd moest worden? Nooit meer bestellen dus Bedrijf is kennelijk te snel gegroeid, ten koste van services
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Mooi boeket en op tijd geleverd.
Beste Stef, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles zoals gevraagd netjes afgehandeld Perfect geregeld allemaal dank
Beste Gerard, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige bloemen
Beste Wim, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Besteld voor valentijn maar niet bezorgd gekregen. Er was zogenaamd niemand thuis. Volgende dag wordt er aangebeld dat er een boeket in de lift lag voor ons.... Aparte gang van zaken
Beste Habib, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Op tijd en mooie verse bloemen.
Beste Shu Ming, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Keurig op tijd afgeleverd. Genoeg tulpen, maar wel veel “groen” waardoor het niet opviel hoe mooi en kleurrijk de tulpen waren.
Beste Marcel, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een avond van tevoren een bestelling geplaatst en het werd netjes de volgende dag bezorgd. Ondertussen werd ik voldoende op de hoogte gehouden van de voortgang. Ga zo door, ik ben zeer tevereden.
Beste Ali, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Nogmaals waarde loos
Beste Gerry, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Ik bestel daar graag mijn boeketten. Op valentijnsdag een mooie hartenboeket besteld voor mijn vrouw. Was keurig opgemaakt en netjes bezorgd. Super maar dan ook echt super tevreden.
Beste Frans , Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Obbie, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
bezorging liet wat te wensen over . de bloemen zijn niet op de dag zelf bezorgd. Maar de bos bloemen waren prachtig .
Beste Hennie , Hartelijk dank voor jouw bericht en feedback. Ik stel het zeer op prijs dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Ik ga jouw feedback zeker doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren. Nogmaals hartelijk dank en ik hoop jou een volgende keer nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb een bestelling geplaatst om mijn vrouw te verassen op Valentijnsdag. Sochtends kreeg ik een mailtje ter bevestiging dat het boeket tussen 09:00 & 18:00 bezorgd kon worden, groot tijdvak maar okey. Vriendelijk mijn vrouw laten weten niet de deur uit te gaan vanwegen een verassing. Al met al kwam ik thuis van werk en zag niets behalve vraagtekens wat de verassing was. Nogmaals de mail gecheckt evt briefje in de bus niks. Klanten service gebeld werdt erg netjes geholpen en mevrouw vertelde me dat de berzorger nog onderweg was. Okey duidelijk het is Valentijnsdag en erg druk dat begrijp ik, begrijp me niet verkeerd Al met al werdt het om 21:20 bezorgd zonder enige update of iets dergelijks, met daarbij dat de bloemen niet helemaal fantastisch eruit zien omdat ze hoogstwaarschijnlijk al heel de dag op transport staan. Kort omschreven de service van top bloemen was okey en vriendelijk maar de bezorging en qualiteit van bloemen zorgwekkend.
Werd al in de ochtend bezorgd , bloemen waren als verrassing bedoelt. Begrip voor de drukte echter had graag vooraf gehoord dat het niet ging lukken in de middag te bezorgen want dan had ik iets anders geregeld.
Beste Harry, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Als je op 1 van de speciale dagen per jaar Een boeket bloemen besteld, verwacht je dat ze er alles aan doen om het op tijd te leveren maar mijn 14 februari verrassing kwam s’avonds laat aan toen alles en iedereen al op bed lag. Flinke teleurstelling qua tijd en het boekt was ook zeker niet het geld waard wat je er aan uit geeft. Bespaar je het gemak en haal zelf een boeket in de winkel!
Beste Leon, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Had de grootste bos besteld, leek wel of de kleinste werd geleverd… jammer. Bloemen zijn wel mooi.
Beste Pietje, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Ik bestel meerdere keren per jaar en altijd keurig geregeld.
Beste Mike, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL