Filtre

Bloemen waren mooi. Bezorging matig

Kreeg van te voren een mail wordt bezorgd tussen 9.00 en 18.00 uur dacht mooi want valentijnsdag is druk, maar dan is er een verrassing voor m'n vrouw die alleen thuis was. Winwin.... dacht ik. Werd om 19.00 uur toch best zenuwachtig toen er nog niks bezorgd was. Bedoel je bestelde boeket kost toch best wat. Om 19.30 maar een mail gestuurd van wil niet vervelend zijn maar er is nog niks bezorgd en de verrassing is nu al weg. Bericht terug we hebben nog niks vernomen van de bloemist. Affijn om 21.00 uur de deurbel. Verrassing in het water gevallen plus puntje het boeket was wel mooi.

Mooie boeketten voor een redelijke prijs

Bezorging is altijd volgens afspraak en mooie boeketten voor een redelijke prijs.

Netjes op tijd geleverd

Zag geweldig uit

Makkelijk te bestellen en ze houden je op de hoogte wanneer het boeket geleverd is.

Prachtig boeket

Veel keus uit mooie boeketten. Gemakkelijk om te bestellen en het wordt goed verpakt bezorgd. Geen droogstaande bloemen door het laagje water in de box. Heel mooi systeem. Zeker aan te raden.

top

Wel wat aan de duren kant, maar dat weet je met valatijndag.

Prima service,prachtig boeket.

Goed geregeld,perfect op tijd geleverd. Goede kwaliteit,als je de prijs omrekent naar Guldens (wat ik nog steeds doe) is het met bijna fl 120,- voor een boeket bloemen erg aan de hoge kant qua prijs, Maar goed alles is duurder.......

Perfect choice

I have chosen a flower hard and it was delivered on time as well as the product was fresh an as described

nooit meer topbloemen kopen, een fantasieloos boeket !

Het boeket voor Valentijn, waarvoor ik €35,00 heb betaald heeft mij diep teleur gesteld. Het bestond uit 5 roze en 9 rode tulpen daarbij veel takjes om op te vullen. Kaartje erbij en dat was 't dan.

snelle en goede levering

mooie bloemen zoals omschreven snelle levering

Slecht

Na 2 dagen gingen de bloemen al hangen En voor dat geld nooit meer

mooi boeket

Eenvoudig online boeket bestellen, bezorging op gewenste dag. Met email op de hoogte gehouden over de bezorging.

verassing

Mooi op tijd gebracht en het zijn prachtige rode rozen

niets op aan te merken

Mooie bos bloemen bezorgd op aangegeven tijd.

Mooie bos bloemen bezorgd en op opgegeven datum bezorgd. Zou ze de volgende keer wederom bij jullie bestellen. Vriendelijke Groet Thijs

Slecht

Bloemen zijn niet mooi aangekomen

Bloemen kwamen mooi op tijd en zagen er goed verzorgd uit

Uitmuntend !!

Mooi boeket. Erg laat bezorgd

Het pakket kwam pas om 18.10 en werd bij de buren afgegeven hoewel er wel iemand thuis was. Helaas was er ook geen kaartje in de bus gedaan. Ik moest dus zelf bellen dat er iets bij de buren lag. Weg verrassing!

keurig afgeleverd alleen buurvrouw was niet thuis keurig bij de buren afgeleverd klasse

tevreden

ik ben super tevreden

Formidabel

Heel netjes en ze was blij verast dank je wel

Niet geleverd op beloofde tijdstip

Eerste belletje wat ik te horen kreeg, was dat het voor 17.00 zou bezorgd worden uiteindelijk bezorgd om 18.00 bij een tandartspraktijk terwijl ik heb aangegeven. Bezorger is niet naar binnen gegaan en heeft aangegeven dat niemand er was. Mooi dat ik me verhaal kwijt kan. Met vriendelijke groet

Bezorging was op tijd maar bloemen vielen tegen voor het bedrag

Rozen besteld, afbeelding was een behoorlijke bos rozen, bezorging was keurig op tijd, maar de grote bos... viel erg tegen, slechts 10 roosjes in een ksryonnem houdertje, nee, dat doe ik dus niet meer op deze manier, teveel geld betaald voor te weinig product

gemengde gevoelens

Ben heel tevreden over de gang van zaken en de service. Maar het formaat van het boekt viel enigszins tegen tov de foto op de site en de prijs.

Super te vreden

Was zeer tevreden met mijn bestelling

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL