Filtre

het was top

Mijne Heren/mevrouw ik vind dat het goed geregeld de bestelling en beoordeel ik jullie een top ik zal wel vaker bij jullie bestelling en voor mij krijg jullie een 10 met vriendelijke groet Noes Siahaya

teleurstellend

Adverteren met "vóór 14 uur besteld wordt vandaag nog bezorgd" is niet waar. Er waren geen bloemisten beschikbaar. Ik annuleer de bestelling, en deze annulering wordt bevestigd. Krijg ik de volgende dag een mail dat mijn bloemen onderweg zijn! Nee, weer een mail schrijven: die had ik immers geannuleerd!

zeer tevreden

prachtige bos bloemen en op tijd geleverd

volgens de ontvanger pracht boeket

Bedacht, gezocht eb besteld met als resultaat een blije ontvanger

goede service. Na bestelling geen omkijken meer naar bezorging

goede service. Na bestelling geen omkijken meer naar bezorging.

Prijs/kwaliteitverhouding niet goed

Ik heb voor een familielid een boeket besteld. Ik kon kiezen uit het formaat klein, middel en groot. Ik koos voor groot. Achteraf bezien vind ik het boeket klein uitvallen. Er is weinig verschil tussen de formaten, terwijl er wel een flink prijsverschil is.

Goede levering, maar kwaliteit valt tegen

Na een aantal mindere ervaring toch weer eens bloemen laten bezorgen. Opnieuw valt het tegen. Het bestelde boeket is mooi, maar na 4 dagen beginnen de bloemen al te hangen. En op de 6e dag zijn ze echt op. Voor de prijs, die je moet betalen verwacht je toch een betere kwaliteit. Bij de supermarkt krijg je 2 boeketten voor dit geld. En die staan wel 7 dagen.

Snelle bezorging en mooie bloemen.

De bloemen werden bezorgd volgens afspraak en het waren mooie kwaliteit rozen.

Gaat wel

Ik bestel de.grote bos tulpen,.en er staat een miezerig bosje op.tafel.en dan voor.€25 JAMMER

Helemaal tevreden!!!

1. Ik werd via e-mail op de hoogte gesteld over het verloop van mijn bestelling 2. mijn bestelling werd op de juiste dag/tijd bezorgd 3. het gekozen boeket was mooi en vers

top

snel besteld ,mooie bos

Snelle levering, prachtig boeket

Een fantastische mooie bos gemengde tulpen en een geweldige bezorgservice. Amper twee uur na m'n bestelling .kreeg ik van de ontvanger al een bedankt berichtje !

Zeer nette afwikkeling van mijn klacht

Na een klacht over een matige bos bloemen, werd ik gebeld door een vriendelijke mevrouw, die mijn klacht zeer serieus nam. Ook kreeg ik een kortingsvoucher voor bijna de helft van het bestede bedrag en gaf ze de verzekering dat de bloemist erop aangesproken zou worden. Chapeau!

Netjes verzorgd en bezorgd!

Goeie ervaring

Prachtig boeket

Keuze genoeg!

Een keuze maken was redelijk snel gedaan en ook het bestellen verliep prima. Echter... Aangezien het niet meer lokaal wordt verzonden, maar regionaal, zou het fijn zijn om een tijdsindicatie te krijgen van de levering. Nu hoor je helemaal niks als alleen dat er vandaag tussen 9 en 18 geleverd wordt. Je kan dus niet even weg. Erg jammer.!

Veel keuze, qua bloemen en qua prijs. Makkelijke manier van bestellen.

Ontvanger is zeer tevreden

Prachtig boeket bloemen cfm afbeelding.

Alles wordt netjes bezorgd en afgehandeld!!!

Altijd weer probleemloos geleverd!

Lekker binnen 5 minuten een boeket bestellen en altijd van topkwaliteit en op tijd afgeleverd!

Prima verzorgd boeket.

Kan het niet anders als hierboven omschrijven.

Top!!

Keurig op tijd en goed verpakt.

Topbloemen heet niet voor niets topbloemen. ;-)

Supergoed verzorgt

Mooi boeket optijd bezorgt perfect!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL