Snelle levering en correct
Via dank appje met foto van de ontvanger, gehoord dat het boeket prima was. En zij er erg mee in haar nopjes was. Toch handig zo...maar niet goedkoop..
Niet wat was besteld… erg jammer Vaas was wel mooi
Beste Lien, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
netjs opgelost door Topbloemen.nl met een waardebon ! dat kan ik zeer waarderen Helaas vond ik de bos in werkelijkheid kleiner dan op de getoonde foto. Voor het bedrag had zeker een grotere bos geleverd kunnen worden.
Beste Laura, Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met het geleverde boeket, nemen wij contact met je op per e-mail. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Ik heb vrijdag bloemen besteld en deze waren snel in huis. Helaas waren de bloemen niet meer “vers” de rozen waren al helemaal open en hadden bruine vlekken aan de witte bladeren. Nu is het dinsdag en hangen de bloemen al. Uiteraard bloemen gesneden en vers water met voeding welke bijgevoegd was bij de levering.
Beste Chantal, Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met het geleverde boeket, nemen wij contact met je op per e-mail. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoals bij vrijwel elke webshop krijg je bij het bestellen op Topbloemen.nl de keuze of je een nieuwsbrief wil ontvangen of niet. Ik let er heel goed op om die optie NIET aan te vinken. En, zoals bij, vrijwel elke webshop, krijg ik nu van Topbloemen.nl TOCH een nieuwsbrief. Na de honderdste keer kan het ook geen toeval of foutje zijn. Webshops hopen natuurlijk dat klanten dat niet door hebben of denken dat ze zich misschien per ongeluk toch zelf hebben aangemeld. Klantonvriendelijk bedrog
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geweldig vanaf begin van keuze boeket en aflevering. Daarna…. blije mensen
Goede ervaring
Ik bestel al lang bloemen en altijd mooie bloemen op tijd bezorgd Makkelijk te bestellen
Hij was super mooiiiii.
De bloemen zijn op het juiste tijdstip bezorgd en het geheel was keurig verzorgd. De ontvangers waren er blij mee.
Het boeket is voor oude zieke mensen, die niet zo snel bij de deur kunnen zijn, dus ik had om begrip en geduld gevraagd. Er werd niet open gedaan, ook niet bij de buren, briefje in de bus. Later is de bloemist schijnbaar toch nog een keer terug gegaan en heeft hij/zij de bloemen persoonlijk afgeleverd, fantastisch !!!! Super aardig , hartelijk bedankt daarvoor !!! Het boeket is volgens de ontvangers heel erg mooi, ze zijn heel verrast en blij met het boeket, ook al moesten ze een grote vaas bij de buren lenen, hahaha.
We hadden nog een cadeaubon liggen van Topbloemen. Ik kwam digitaal er niet helemaal uit hoe ik het in moest vullen. Een zeer vriendelijke van de klantenservice heeft me geholpen. De volgende dag kregen we een prachtig voorjaarsboeket van tulpen. We genieten er volop van. Vriendelijke groet Marion
Boeket komt overeen met de afbeelding. Leuk speels met diverse bloemen, takken en kleuren. Boekt 1 dag van tevoren besteld en werd keurig op zaterdagmiddag bezorgd.
Perfect!
Boeket veel te klein voor die prijs
Beste Fernandez, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Een bosje tulpen met heel veel groen wordt zo wel een maatje groter, maar relatief dan wel duur.... na mijn klacht heel erg fijn opgelost met een nieuwe bos. Hartelijk dank
Beste Margo, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Een bosje tulpen met heel veel groen wordt zo wel een maatje groter, maar rekatief dan wel duur....
ik tel op de naar mij gestuurde foto door de ontvanger , maar 11 tulpen, wellicht zijn het er een paar meer, maar het blijft bedroevend weinig! Update: als reactie op mijn review kreeg de ontvanger alsnog een mooie bos. hartelijk dank voor de service!
Beste Marianne, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Perfect verzorgd en een vriendelijke bezorger
Bestel regelmatig bij topbloemen. Altijd positieve reacties van ontvanger. Snelle en correcte levering.
Mijn bloemen was perfect geleverd, zoals ik had besteld!
het boeket was hardstikke mooi
Mooi
Zal anderen ook aanbevelen
Bezorger feliciteerde ons, mooi boeket.
Beste Pieter, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL