Filtre

Heel mooi boeket zoals op de site

Gemakkelijk bestellen, veel keuze en keurig afgeleverd

super

n.a.v. pensioen oud collega bloemen besteld. alles is van bestellen tot leveren naar alle tevredenheid gegaan.

Topservice bij Topbloemen

Ik heb heel goede ervaringen met topbloemen, kwaliteit bloemen is zeer goed en de info over de bezorging is heel goed. Kort gezegd ze doen wat ze beloven.

Bezorging niet helemaal goed gegaan

De bloemen waren voor mijn schoonmoeder. Ze was de hele dag thuis. Ik kreeg mail dat de bloemen waren bezorgd maar toen ik haar s'avonds aan telefoon had, zei ze dat ze niks had gehad. Ze is gaan kijken bij de voordeur en daar stonden de bloemen tegen muurtje aam geleund. Waarschijnlijk heeft ze de bel niet gehoord en de bezorger heeft de bloemen gewoon neergezet. Slecht. Ik heb contact gehad met topbloemen.nl en zij vonden het ook erg kwalijk. Ze zullen contact opnemen met bloemist over bezorging en als de bloemen niet mooi blijven voor een week, krijgt mijn schoonmoeder nieuwe. Dat is gelukkig goed geregeld. Dus topbloemen heel goed, maar de bezorger verdient zeker geen 10.

Er was keurig op tijd, een mooie bos bloemen bezorgd.

Goed geregeld en bloemetjes waren precies optijd

Alles per email besteld en optijd geleverd! De bloemen zijn erg mooi

Mooi boeket en op tijd bezorgd!

Mooi boeket !

Mooi boeket

Zou fijn zijn om de bloemen bij de buren af te geven ipv in de barre kou voor de deur..

Uitstekend maar stuur me voortaan een foto van de bloemen!!

Communicatie betreffende voorbereiding en aflevering super!!

Bestellen en dezelfde dag nog bezorgd

Ik hoorde bij toeval dat er iemand jarig was. Na het telefoontje gelijk een bos tulpen besteld. Het kon nog dezelfde dag bezorgd worden. Wat een feest! De jarige was helemaal perplex dat ik dat samen met Top bloemen online geregeld kon hebben. Voor 14.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog bezorgd Een aanrader dus!

Altijd mooie boeketten , super vers en netjes bezorgd !

uitstekend

Direct na aflevering heeft de ontvanger mij een enthousiaste app gestuurd: wat een verrassing een prachtig boeket, dank je wel!

Geweldig bloemboeket

Dit boeket had ik besteld voor een vriendin. Daar wilde ik haar mee verrassen. Zij heeft een hartinfarct gehad en werd geopereerd. Toen zij thuiskwam heb ik het boeket met vaas, laten bezorgen. Zij was heel blij en verrast met dit cadeau.

31 januari een grote bos bloemen besteld maar na een dag gingen de bloemen al hangen een mail gehad van topbloemen.nl dat ze de volgende dag een nieuwe bos zouden bezorgen dit is ook netjes gebeurd! En dus netjes opgelost door hun! Blij met de nieuwe bloemen!

Fantastisch boeket en gelukkige ontvanger

Wij kregen een berichtje over de bezorging van de bloemen van Topbloemen.nl en vrijwel gelijk een bedankje van de ontvanger met een foto van een prachtig boeket! Met dank aan de verantwoordelijke bloemist in Melissant.

De ontvanger van de bloemen was zeer verrast en heel blij met de prachtige bloemen

Op de foto zag het boeket er prachtig uit

Mooie bloemen en een blije vriendin!

De familie die het boeket ontving was heel blij met het beertje.

Betrouwbaar

Wat er is besteld is ook netjes geleverd e netjes op tijd

Geweldig zo een mooie bos en zo goed verzorgd

Was een enorme verrassing Zo maar een bos bloemen en wat voor bos bloemen Ben er zo blij mee

de belofte was, voor 14.00 besteld dezelfde bezorgd. maar werd 24 u later. scheelt n slok.

Betaalbaar en medium was ook een medium boeket waar ik ook op hoopte.

Betaalbaar medium boeket was mooi gedaan niet te klein. Boeket was ook op de juiste datum geleverd en afgeleverd hoe ik het had vermeld

Mooie bos bloemen en een zeer blije ontvanger

Was voor mij de eerste keer dat ik bloemen via internet bestelde. Ging gemakkelijk en plaatje op de site komt goed overeen met het bezorgde boeket. Klopt inderdaad dat het boeket er zeker 7 dagen goed uit blijft zien.

Super mooie bloemen perfect bezorgd. Aanrader

Prachtig boeket zelfde dag bezorgd SUPER

de moeite waard!

een kadobon gewonnen ,en 2 prachtige manden met narcissen en blauwe druifjes bij mijzelf laten bezorgen, prachtig, de afleverdag afgesproken en ziet er prachtig uit! zeker een idee om dit zo vaker te doen ook voor bezorgen bij anderen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL