Filtre

Geweldig zo een mooie bos en zo goed verzorgd

Was een enorme verrassing Zo maar een bos bloemen en wat voor bos bloemen Ben er zo blij mee

de belofte was, voor 14.00 besteld dezelfde bezorgd. maar werd 24 u later. scheelt n slok.

Betaalbaar en medium was ook een medium boeket waar ik ook op hoopte.

Betaalbaar medium boeket was mooi gedaan niet te klein. Boeket was ook op de juiste datum geleverd en afgeleverd hoe ik het had vermeld

Mooie bos bloemen en een zeer blije ontvanger

Was voor mij de eerste keer dat ik bloemen via internet bestelde. Ging gemakkelijk en plaatje op de site komt goed overeen met het bezorgde boeket. Klopt inderdaad dat het boeket er zeker 7 dagen goed uit blijft zien.

Super mooie bloemen perfect bezorgd. Aanrader

Prachtig boeket zelfde dag bezorgd SUPER

de moeite waard!

een kadobon gewonnen ,en 2 prachtige manden met narcissen en blauwe druifjes bij mijzelf laten bezorgen, prachtig, de afleverdag afgesproken en ziet er prachtig uit! zeker een idee om dit zo vaker te doen ook voor bezorgen bij anderen.

Op de goede datum bezorgd

Heel fijn dat ‘Topbloemen’ mij op de hoogte bracht over de levering. De bloemen zijn hartelijk ontvangen. TOP!

Zie 9nderstaand

De service met daarbij de nodige informatie dient te worden bestempeld als perfect. De bezorgkosten zijn nogal aan de hoge kant, ongeveer 1/3 van de totale kosten.

Goede service!

Blijkbaar had ik hetzelfde boeket dubbel besteld. Heb eerstvolgende werkdag vroeg in de ochtend gelijk een mailtje gehad of het ook de bedoeling was en of ik wilde reageren voor ze iets gingen versturen. 1 bos keurig geannuleerd! Had het zelf nooit in de gaten gehad. (al vond ik de prijs wel ineens heel hoog) helaas is het kaartje wat ik er bij had gedaan ook geannuleerd. Mn moeder had nu een nog grotere verrassing aan de deur ;)

Goed bezorgd. Mooi boeket. Juiste formaat en bloemen

Bij de buren bezorgd maar wel met kaartje in de brievenbus.

Ik vind het hele mooie bloemen, maar klein boeket

Ik had formaat 'groot' besteld. Maar ik vond het boeket helaas tegenvallen qua formaat. De bloemen zijn verder wel heel mooi en vers.

Top levering

Levering is altijd top geregeld en op tijd.

Niet best

als voorbeeld wordt een tulpenboeket getoond met verschillende kleuren, aangevuld met een paar frisse takjes. Geleverd werd een boeket bestaande uit tulpen van 1 kleur en soort. De takjes waren al verdroogd toen we het boeket 2 dagen na levering zagen

Geweldige bloemen en snel geleverd!

Besefte me donderdagnacht dat ik graag bloemen wilde versturen naar een dame die werkzaam is op het ziekenhuis in Rotterdam. "s Nachts besteld en de volgende ochtend om een uur of 10 al bericht dat ze geleverd waren. Niet veel later werd ik gebeld door de dame met de vraag of ze mij mocht bedanken voor het geweldige boeket. Helemaal top!

Alles tot in de stengels verzorgd

Snelle levering, mooie Bouquets , verzorgd.

Prachtige bloemen

Keurig verzorgd, Mooi boeket. Voor herhaling vatbaar.

Heel tevreden

Het boeket werd op tijd bezorgd enzag er net zo goed uit als op het plaatje.

Mooi boeket bezorgd

Snel kunnen laten bezorgen en mooi boeket bezorgd

Mooie bloemen

De bloemen zijn mooi alleen het bezorgen was een punt ze hadden het bij iemand anders bezorgd zonder een briefje in de bus te doen dat het op een ander adres was afgegeven

Makkelijk om zo bloemen te bestellen.Alleen is het dom van mij dat ik was vergeten om de korting in te tikken

Prachtig wat een mooie bos rozen.

Prachtig wat een mooie bos rozen. Zeer goed verzorgd keurig netjes geleverd. Geweldig dik tevreden

Top geregeld.

niet naar verwachting!!

Bezorging was goed! het bosje ad € 30,00 voldeed nie aan de verwachtingen erg veel groen! waarde ca € 20,00 beetje jammer!!!

Prachtig bloemenhart!

Al een paar keer cadeau gedaan, zowel het kleine als het grote formaat, zeer de moeite waard!

De ontvanger is uiterst tevreden met een prachtig boeket bloemen!!!

Volgende keer wederom bloemen van TOPBLOEMEN!!!!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL