Filtre

Mooie verse bloemen

Het is super dat alles perfect op tijd bezorgd word. Dank u zeer.

Uitstekend.

uitstekend

mooie bloemen op tijd toegezonden

Top service!

Tijdig afgeleverd en mooi boeket. Erg tevreden

Goeie service, mijn zus was heel blij met boeket mooie tulpen..

Goeie service, mijn zus was heel blij met boeket mooie tulpen..

altijd goed overkoment

Alles wat ik bestel komt altijd goed op zijn plaats terecht

Mooie bos. Wel prijzig

Geprobeerd zo min mogelijk standaard boeket te kopen Uit eerdere ervaringen gemerkt dat er veel groen tussen bloemen wordt gestoken om op te vullen . Nu pluk boeket geprobeerd. 27,95 middel. Was niet heel groot. Wel mooi hoorde ik van ontvanger. Keuze gemaakt om te verrassen. Wetende dat best prijzige bos is

Gewoon goed.

De bloemen zijn op tijd bezorgd, en mijn schoondochter was er erg blij mee. Ze stuurde een foto van het boeket en dat zag er goed uit. Top.

Was heel goed gedaan

Geen woorden voor zo goed

Mooi boeket, staat nu ruim 2 weken

Mooi boeket. Staat nu ruim 2 weken, slechts een of 2 bloemen moeten verwijderen

Mooie bos tulpjes, wel duur.

Mooie bos tulpjes, gevraagd om tussen 8 en 10 te bezorgen. Kwamen tegen koffietijd in de middag. Was dus de 5e bos die dag, hoewel deze als eerste bedoeld was. Jammer. Doen we dus niet weer.

Uitstekend!

Zeer fijne en duidelijke website met volop keus. Je wordt bovendien keurig op de hoogte gehouden hoe je bestelling verloopt. Een mailtje bij een bevestiging van je bestelling, een mailtje op de dag van bezorging en nog een mailtje wanneer de bloemen zijn afgeleverd op het juiste adres. Het zijn ook altijd keurige verzorgde boeketten. Ik ben zeer tevreden.

helaas ben ik niet positief over de bezorging

De bloemen zijn mooi, hopelijk staan ze een tijdje. Maar het was veel gedoe voor veel geld.

Bloemen zijn vers, maar plaatje kwam niet overeen met de werkelijkheid.

Zeer snelle levering, verse bloemen, boeket was echter anders van samenstelling dan op de foto geplaatst.

Van teleurstelling naar goede afloop

Boeket wat in totaal 43€ koste (met vaas) was een grote teleurstelling, goed opgepakt door de klanten service en gelijk dezelfde dag een prachtig boeket laten bezorgen naar volle tevredenheid!

Zeer slechte kwaliteit

Bos wordt bevroren afgegeven, bloemen zijn slap van de kou , bloemenwater is al troebel bij het afgeven en de "grote " bos bestaat voor 70% uit snijgroen pistacia Er blijft achteraf een klein zielig bosje bloemen over voor je €30,- . Slechte beurt , voorlopig geen bloemen meer van Topbloemen.nl

Fijne service

Mooie bloemen, netjes op tijd

mooi boeket op tijd geleverd.

Wat is het fijn om een goed adres te hebben waar je een bloemetje kunt laten verzenden naar mensen die een opfleurtje kunnen gebruiken. Ook dit keer weer netjes en op tijd afgeleverd. Top.

goede ervaring met bestelling, ruime keuze

het bestellen verliep in eerste instantie niet vlotjes, maar kwam toch goed ( een kwestie van goed kijken en lezen). Een fijne ervaring is de tussentijdse communicatie t/m de bezorging. Het boeket, zo bleek uit de toegezonden foto, voldeed 100% aan onze keuze. Kortom: bestellen bij Topbloemen is voor herhaling vatbaar

het was een prachtige bos bloemen toppie

al vaker besteld echt een aanrader.

Prima geregeld!

Mooi boeket bezorgd gekregen. Helemaal naar verwachting.

mooi boeket......snelle levering en ook belangrijk een goede vriendelijke klantenservice

Ik ben fantastisch telefonisch geholpen in wordt over 2 weken 84

zie hierboven

snel geleverdin de ochtend besteld in de middag afgeleved, een mooiboekt snijbloemen

snel geleverd, in de ochtend besteld in de middag afgeleved, een mooi boeket snijbloemen

Heel goed.

Een ruime keus en een begeleidend kaartje met eigen tekst. Wordt op de juiste dag bezorgd. De ontvanger is altijd heel blij.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL