Geen klachten.
Beste Jim, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik wilde zaterdag een bos bloemen laten bezorgen. Ik had geen bericht ontvangen dat het bezorgd was. Ik heb een mail gestuurd, wanneer de bloemen bezorgd zouden worden. Vandaag een reactie dat de bloemist vandaag nog een poging gaan wagen. Ik gereageerd met de vraag of ze zaterdag al een poging hadden gedaan. Antwoord: ja, maar ze konden het huis niet vinden. Slechte navigatie hebben ze dan. Gelukkig is het boeket vandaag wel bezorgd. Van de klantenservice netjes antwoordt gehad en zij verdienen 5 sterren.
Beste S., Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Het was een mooie tulpen boeket
Beste Petra Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Dank je wel het was heel goed hopelijk heeft ze er van genoten
Beste Wendel, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bestelling is zo gedaan, de bloemen zijn snel bij de geadresseerde.
Beste Moon, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bestelling is conform de opdracht uitgevoerd, inclusief telefoontje! de ontvanger was erg blij met het boeket. En de vaas erbij was de spijker op de kop: er was anders geen passende vaas te vinden. Volgende keer is een cellofaan verpakking van het pakket een mooiere uitvoering dan de papieren verpakking. Vandaar de 4 sterren/8!
Beste Winfried, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Is prima!
Beste Astrid, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijk bestellen, goed en op tijd bezorgd
Beste Ingrid, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Hele mooie bloemen en super service. Binnen een dag bezorgd en het boeket is ook van goede kwaliteit, mooie verse bloemen!
Beste Yolanda, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geen waar voor je geld helaas ……
Beste A , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Blijkbaar goede samenwerking met lokale bloemisten, aangezien de boeketten er prima verzorgd uitzien en tijdig worden bezorgd.
Beste Ingrid, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoals altijd weer aan de verwachting voldaan
Beste Ineke, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
helemaal top snelle levering van een prachtige bos bloemen de ontvangster was er blij mee
Beste Cobi, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen waren bestemd voor de crematie van een dierbare vriend in Engeland-UK. Ik heb de foto gezien, en het is buitengewoon goed verzorgd, waarvoor mijn dank.
Beste C.J.B., Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
2 dagen van te voren besteld, op de verjaardag zelf (vrijdag). Om 19.00 uur nog steeds niet geleverd. Schaam me als gever dat ik zo laat ben met m’n verjaardagsgroet. Geen topbloemen.nl meer als ze niet kunnen garanderen dat levering voor een redelijke tijd zal plaatsvinden.
Beste Roy, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de levering van het door jou bestelde boeket, waarvoor mijn welgemeende excuses. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
nvt
Beste Wim, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen en op tijd bezorgd
Beste H.j., Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zowel als particulier als zakelijk zeer tevreden over topbloemen. Altijd op tijd geleverd, prachtige verse bloemen. Een zeer tevreden klant.
Beste J., Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Overzichtelijke website, mooie boeketten. Goede afwikkeling. Snelle behandeling en verzending. Goed op de hoogte gehouden. Enthousiaste reactie bij de ontvangers. Dank! ( nu.verschillende keren een bestelling bij jullie gedaan.Elke keer tot grote tevredenheid)
Beste Iet, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik had een tulpen boeket besteld om weg te geven. Maar voor een middelgrote bos vond ik het maar een klein boeket. Ook hingen er enkele tulpen slap en dat is ook niet meer goed gekomen. Het was bedoeld om weg te geven maar ik heb uiteindelijk toch maar een bos bij de bloemist gehaald…
Beste Yvonne , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een prachtige bos die het verdriet van de ontvanger even wist te troosten.
Beste Samantha, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket op tijd afgeleverd!
meerdere keren bloemen laten bezorgen,altijd top.
Beste Rene, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het boeket zag er mooi uit op de foto.
Beste A, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Kan iedereen topbloemen aanbevelen. Je krijgt wat je besteld. Mooie verse bloemen waar je 2 weken van kunt genieten.
Beste Marianne, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL