Ik had gereageerd dat het boeket best anders mocht worden maar wel op de zelfde dag moest worden bezorgd. Het kwam toch een dag later. Wel mooi trouwens Waar zijn mijn extra bezorg kosten dan gebleven. En waarom dan niet een ander boeketje afgeleverd op de aangegeven datum
Beste Ria , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde boeket helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
fijne website en gemakkelijk besteld. Op tijd geleverd en zag er goed uit. Ik vind het alleen erg kostbaar.
Beste Marjolijn, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Een dag voor de gewenste datum van afleveren besteld. Kwam keurig op tijd. Hoe leuk is het om je lief op die manier te verblijden :-) . Thanks!
Beste Guus, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Beste Marvin, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de levering van het door jou bestelde boeket, waarvoor mijn welgemeende excuses. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Afgelopen dinsdag een boeket laten bezorgen bij een vriendin. Ze was jarig en er zeer verguld mee. Een prachtig boeket, kon niet beter.
Beste Marjan, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Een boeket tulpen besteld voor mijn tante in het zuidelijkste puntje in Nederland. Ze stuurde een foto, heel erg blij er mee! Prachtige tulpen en netjes op tijd bezorgd! Is trouwens niet de eerste keer dat ik via Topbloemen bestel, bestelling komt altijd goed aan.
Beste Bibi, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Het bestelde boeket zag er goed uit!
Beste Frans, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Voor het eerst na vele bestellingen ging het dit keer vreemd. Ik kreeg een mail dat de bestelling niet gelukt was. Het bleek dat de bloemen s avonds keurig zijn bezorgd, maar ook daarover kreeg ik geen mail. Na contact met de klantenservice op eigen initiatief, bleken de bloemen dus wel bezorgd te zijn. Uiteindelijk heeft topbloemen.nl excuses aangeboden en een passende oplossing aangedragen.
Beste Marga, Hartelijk dank voor jouw bericht en feedback. Ik stel het zeer op prijs dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Ik ga jouw feedback zeker doorgeven aan de desbetreffende bloemist, zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren. Nogmaals hartelijk dank en ik hoop jou een volgende keer nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
De bloemen zijn erg mooi en binnen een dag worden deze bezorgd. Het is prettig dat je precies kunt aangeven wanneer je wilt dat je bos bezorgd wordt. Vervolgen krijg je ook nog een berichtje wanneer je bloemenbezorgd zijn
Beste Angelique, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Fijn om op de hoogte te worden gehouden, wat betreft de het tijdstip van bezorging.
Beste Trijny, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Niet voor herhaling
Beste Ingrid , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mijn excuses daarvoor. Ik neem contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik had bloemen besteld voor een crematie. Bij het crematorium waren niet de hele dag mensen aanwezig, maar wel een bloemenkast. Door de vorst was het te koud om de bloemen in de kast te zetten. De dag erna was de cremstie en zijn de opnieuw aangeboden. Mooi op tijd voor het afscheid.
Beste Jfm, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
De site is duidelijk en veel keus. De bloemen zijn goed bezorgd en het boeket zag er prachtig uit! Dank voor de goede zorg!!
Beste Mariska, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Het bestellen van een van de vele boeketten is heel makkelijk. De dag van bezorgen goed aan te geven. De ontvangers hebben doorgegeven dat het een prachtig boeket is!
Beste Alex, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Ik vind de manier erg laagdrempelig om een bos te bestellen. Nu bestelde ik een boeket nav een overlijden en heb ik zelf de bloemen niet gezien. En daar zit nu precies waarom ik een voldoende geef. Je gaat niet vragen aan een gezin wat het moeilijk heeft of ze de bloemen hebben ontvangen en of het er een beetje knap uitzag. Ik zou als toevoeging op jullie service het mooi vinden om een foto te ontvangen van het boeket wat is afgeleverd. Dat zou mijn ervaring compleet maken. Verder prima allemaal.
Beste S., Hartelijk dank voor jouw bericht en feedback. Ik stel het zeer op prijs dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Ik ga jouw feedback zeker doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren. Nogmaals hartelijk dank en ik hoop jou een volgende keer nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bij mijn bestelling een kaartje in een andere taal. Op de website alles OK in het voorbeeld, maar bij levering vreemde tekens in plaats van de tekst. Hierdoor de afzender onduidelijk en dus de verassing een stuk minder leuk. Telefoonnummer was bekend...had even een controle uitgevoerd en contact opgenomen..
Beste Oskar , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde boeket helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoals altijd super tevreden
Beste Martha, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede service, maar de prijzen schieten rijzen wel de pan uit helaas..
Beste Conny, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bij aankomst vielen er bloemen/knoppen af!! Voor het bedrag dat je betaald vind ik dat niet kunnen
Beste Ria , Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Graag een korte beschrijving van de klacht samen met jouw ordernummer + postcode en huisnummer van het afleveradres erbij vermelden. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik bestel nooit bloemen nu wel gedaan. Bij 1 roos al de helft van de bloemblaadjes eraf andere roos al geknakt, ook andere bloem waar ik de naam niet van weet geknakt. De bos komt niet overeen met de foto. Zit minder bloemen in. Nee de volgende keer bestel ik wel elders een bos bloemen. Jammer!,,
Beste Monique , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Keurig boeket en volgens afspraak
Beste Jan , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Super tevreden over de bloemen en de verzorging daarvan!!
Beste Khadija, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige kwaliteit
Beste Yvette, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Kreeg van degene waar het boeket voor bestemd was een zeer positieve reactie. Was een zeer mooi boeket
Beste Carla, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Onlangs weer bloemen besteld ,en ik ben weer heel erg tevreden;op tijd afgeleverd en men wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop en aflevering van de bestelling .En de ontvanger was blij met het boeket.
Beste hanna, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL