Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.
Beste Lydia, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Voor mij een goede zaak.
Beste Irene , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Hele goede site, makkelijk bestellen, goede mails over voortgang bestelling. Mooi boeket. Kortom super!!!
Beste Lies, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Keurig optijd bezorgd,prachtige bos bloemen en netjes afgeleverd.
Beste Tineke, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie kleuren. Prima boeket en bezorging!
Beste Yvonne , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Was weer als van ouds een prachtige bos . Een dikke 10 !
Beste Ellen , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zowel bestllingals levering was prima. En prachtige rozen.
Beste Jerry , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het bestellen op de website is eenvoudig om te doen. De bos bloemen die werd afgeleverd is prachtig. Mooi vers en overeenkomstig wat ik had besteld.
Het boeket voor ons zelf besteld en erg blij met de verrassende en vrolijke samenstelling van het boeket!
Beste Caroline , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Keurig op tijd bezorgd,. De keuze uit de kaartjes was zeer beperkt. Het zou best wat meer mogen zijn.
Beste Louis, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Het was een mooie boeket, bezorgd op 4 januari, de juiste dag. Helaas bij de buren bezorgd terwijl de persoon in kwestie de hele dag thuis is geweest.
Beste Hennie, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Graag een korte beschrijving van de klacht samen met jouw ordernummer + postcode en huisnummer van het afleveradres erbij vermelden. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijke manier om afstand te overbruggen
Beste I. Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Super, echt verse bloemen en keurig verpakt.
Beste Gerda, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Zeer tevrede
Beste A., Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Super goeie service. Ik ben blij met hun.
Beste Rebecca, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Ik bestel altijd bij Topbloemen. Deze bloemen uit Leidschendam zijn met recht altijd top! Veel bloemen zoals het hoort want ik heb ook meegemaakt dat er meer groen blad inzit dan bloemen. Damflowers Leidschendam, topwinkel!!
Beste Gerry, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Voor het robijnen huwelijk van mijn ouders een mooie, grote bos bloemen besteld met een fles wijn. De bos is mooi geleverd op de dag die ik had aangegeven, en mijn ouders waren er superblij mee. Ze hebben me foto's gestuurd, en hij was idd zo mooi als op de website werd getoond. Ik heb nog niet gehoord hoe de wijn smaakt, want ze hebben de fles nog niet geopend. Prijzen van deze bloemenbezorger zijn beter dan van andere, dus voor herhaling vatbaar.
Beste Elvira, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Er worden mooie bossen bloemen afgeleverd en je wordt ook goed op de hoogte gehouden, via de mail, over de bezorging. Mooie manier om mensen blij te maken met een bloemetje.
Beste Ada, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Mooi boeket
Beste Jolien, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde boeket helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Kaartje gekocht en geschreven maar niet geleverd. Bloemen gelukkig wel
Prima inzicht in wat je bestelt, zorgvuldige informatieverstrekking over de levering
Beste Thomas, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Door mijn eigen fout ( had per abuis verkeerd adres doorgegeven) hebben ze na twee keer naar het verkeerde adres te zijn geweest ( wat dus mijn schuld was) alsnog netjes de volgende.dag op het juiste adres bezorgd.
Beste Ingrid , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
de rozen in het boeket zijn iets minder mooi, maar verder en mooi boeket
Beste joke , Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Graag een korte beschrijving van de klacht samen met jouw ordernummer + postcode en huisnummer van het afleveradres erbij vermelden. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Net voor kerst nog even een bloemetje naar oma gestuurd, dezelfde dag smiddags al in huis..enorm snel dus! Oma erg blij en haar feestdagen weer iets mooier gemaakt. Het is een beetje aan de prijzige kant maar niet buitensporig gezien de service!
Beste CTal, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heerlijk om een berichtje te krijgen van de ontvangster van de bloemen dat het weer zo prachtig is! TOP dus!
Beste Cees, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snelle levering en heel tevreden
Beste Belinda, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL