Filtre

Goed en punctueel geleverd.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Goed over gekomen.

Voor mij een goede zaak.

Hele goede site, makkelijk bestellen, goede mails over voortgang bestelling. Mooi boeket. Kortom super!!!

Keurig optijd bezorgd,prachtige bos bloemen en netjes afgeleverd.

Prachtig boeket

Mooie kleuren. Prima boeket en bezorging!

Prachtige

Was weer als van ouds een prachtige bos . Een dikke 10 !

Prima levering

Zowel bestllingals levering was prima. En prachtige rozen.

Toppie !

Het bestellen op de website is eenvoudig om te doen. De bos bloemen die werd afgeleverd is prachtig. Mooi vers en overeenkomstig wat ik had besteld.

Tevreden!

Het boeket voor ons zelf besteld en erg blij met de verrassende en vrolijke samenstelling van het boeket!

Gemakkelijk te bestellen

Keurig op tijd bezorgd,. De keuze uit de kaartjes was zeer beperkt. Het zou best wat meer mogen zijn.

jammer, onnodig bij buren bezorgd

Het was een mooie boeket, bezorgd op 4 januari, de juiste dag. Helaas bij de buren bezorgd terwijl de persoon in kwestie de hele dag thuis is geweest.

Mooie bos volgens ontvangende partij

Makkelijke manier om afstand te overbruggen

Super, echt verse bloemen en keurig verpakt.

Miste alleen de bezorgtijd.

Zeer tevrede

Top bloemen zijn top

Super goeie service. Ik ben blij met hun.

Super mooie bos bloemen!

Ik bestel altijd bij Topbloemen. Deze bloemen uit Leidschendam zijn met recht altijd top! Veel bloemen zoals het hoort want ik heb ook meegemaakt dat er meer groen blad inzit dan bloemen. Damflowers Leidschendam, topwinkel!!

Mooie bloemen, goede prijzen

Voor het robijnen huwelijk van mijn ouders een mooie, grote bos bloemen besteld met een fles wijn. De bos is mooi geleverd op de dag die ik had aangegeven, en mijn ouders waren er superblij mee. Ze hebben me foto's gestuurd, en hij was idd zo mooi als op de website werd getoond. Ik heb nog niet gehoord hoe de wijn smaakt, want ze hebben de fles nog niet geopend. Prijzen van deze bloemenbezorger zijn beter dan van andere, dus voor herhaling vatbaar.

Er worden mooie bossen bloemen afgeleverd en je wordt ook goed op de hoogte gehouden, via de mail, over de bezorging. Mooie manier om mensen blij te maken met een bloemetje.

Mooi boeket

Prima inzicht in wat je bestelt, zorgvuldige informatieverstrekking over de levering

Door mijn eigen fout ( had per abuis verkeerd adres doorgegeven) hebben ze na twee keer naar het verkeerde adres te zijn geweest ( wat dus mijn schuld was) alsnog netjes de volgende.dag op het juiste adres bezorgd.

de rozen in het boeket zijn iets minder mooi, maar verder en mooi boeket

Snel en betrouwbaar!

Net voor kerst nog even een bloemetje naar oma gestuurd, dezelfde dag smiddags al in huis..enorm snel dus! Oma erg blij en haar feestdagen weer iets mooier gemaakt. Het is een beetje aan de prijzige kant maar niet buitensporig gezien de service!

Zo als gewoonlijk !TOP

Heerlijk om een berichtje te krijgen van de ontvangster van de bloemen dat het weer zo prachtig is! TOP dus!

Snelle levering en heel tevreden

Snelle levering en heel tevreden