Filtre

Alles sehr gut

Schnell , zuverlässig

Is prima afgeleverd zoals beloofd!!

Goed bezorgd zoals beloofd

Afspraak aflevering zoals gewensr.

Helemaal top, blije ontvanger en blije gever.

SLECHT GESCHIKT, MET TWEE TOTAAL VERGANE BLOEMEN..

VERDER GEEN COMMENTAAR.. Geen gebruik maken van Topbloemen.

Lekker snel geleverd op het juiste adres

Zoals ik al in de eerste zin heb aangegeven.

Mooi bloemen maar anders

Geleverde bloemen zijn mooi maar anders dan bestelde.

Geweldig etvaring

Tegenvaller is uitstekend opgepakt door topbloemen

Had een bos pastel tulpen besteld. Is een gemengd boeket bezorgd. Heel jammer. Maar werd gebeld door topbloemen met excuses en de waarde van de bestelling kreeg ik als tegoedbon die 1 jaar geldig is! Als dat geen goede service is!

Nooit de bloemen ontvangen

Nooit de bloemen ontvangen. Zouden zijn geleverd bij mijn buren. Echter bij alle buren (ook verder van ons vandaan) nagevraagd maar nergens zijn ze bezorgd. Want wij waren niet thuis. Topbloemen gecontacteerd maar zij doen er niks aan. Belachelijk! Ik ga niet voor een service betalen die nooit is geleverd.

Mooi bouquet

dank voor de levering. Alleen deze keer heb ik geen bevestiging van jullie gekregen dat de bloemen waren aangekomen.

Geweldig mooie bloemen meteen besteld voor een zieke in België

Geweldig !

Het blijft afwachten

Ik heb van de ontvangers (nog) niets vernomen. Maar dat kan ook aan iets anders liggen dan de kwaliteit van de bloemen. Maar zelf iets halen en bezorgen komt niet altijd uit. Nog een ogenblikje geduld s v p

Mijn vader was erg blij met het mooie boeket en de kaart.

Makkelijk om te bestellen en goede prijzen.

Ik ben erg tevreden.

Mijn bestelling doorgegeven, kan niks verkeerd gaan. Het staat er allemaal duidelijk. Het boeket werd dezelfde dag nog bezorgd. Echt super.

Nooit bezorgd

Bloemen zijn niet bezorgd.

eerste kennismaking

De ontvanger vond het prachtig. Dus een groot succes

bestelling is prima verlopen

De bestelling kwam op de afgesproken datum afgeleverd

Geen idee of iets bezorgd en aangekomen is?

Het enige wat ik kan beoordelen is de bestelservice en communicatie, want ik heb de bloemen elders laten bezorgen en niet gezien. Maar ik mag maar hópen dat ze bezorgd zijn, want een notificatie van verzending en ontvangst kreeg ik niet. (Ook niet in de spamfolder) Dus ik hoop maar dat de bos is bezorgd én op het juiste adres is bezorgd, anders genieten nu de buren van een (hopelijk) mooie bos bloemen. Voor mij op deze manier niet voor herhaling vatbaar.

Tevreden

Bloemen voldeden aan de foto, op tijd geleverd

Heel snel

Alleen jammer dat het kaartje bijna niet te vinden was

Prachtig boeket

Goede snelle service dmv een duidelijke website

Mooi boeket

De ontvanger was er blij mee

Mooie bloemen maar erg klein boeket

Een boeket besteld twv 30 euro, een veldboeket maat 'middel'. Werd geleverd in een handige kartonnen soort van vaas. Mooie bloemen. Maar de grootte viel echt vies tegen. Voor 'middel' had ik wel iets meer bloemen verwacht, zeker ook voor 30 euro. Dit was een bijzonder karig boeket, eerder maat XS! Volgende keer ga ik weer gewoon naar de bloemist.

bestelling is correct geleverd

Mooie boeket bloemen en de bezorging is goed geregeld. Je krijgt bericht als het boeket is afgeleverd

Deze keer wat minder!

De bestelling is makkelijk en vlot, maar de bestelde tulpen vond ik wat minder, de tulpen horen in knop te zijn en niet al helemaal open, zijn zo weg!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL