Mooie kleurrijke bos bloemen en optijd geleverd.Top
Geachte Annemieke , Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik ontving een e-mail dat mijn bestelling nog niet kon worden afgeleverd omdat er niemand thuis was, ook de buren niet. Daarna niets meer venomen.
Beste A., Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Geachte Linda, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snelle service, genoeg keuze uit boeketten. Enige minpunt: dat je de hele dag moet wachten wanneer het boeket geleverd wordt. Jammer dat er bijvoorbeeld geen 2 uur indicatie gegeven kan worden.
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw bericht en feedback. Ik stel het zeer op prijs dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Ik ga jouw feedback zeker doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren. Nogmaals hartelijk dank en ik hoop jou een volgende keer nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik had 2x bloemen besteld dat ging super, dus nu toch maar een account aangemaakt want dit is wel heel fijn. Djw.
Beste Ath, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Normaal echte tevreden over de boeketten an topbloemen. Gisteren het gegeven boeket gezien. Had een groot boeket besteld, maar zag helaas een klein boeketje wat wel van een tankstation leek af te komen. Gelukkig was de ontvanger blij met het gebaar, maar ikzelf heb hier een beschamend gevoel over. Zet me voor een volgende keer toch echt wel aan het denken....
Beste Anoniem, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Mijn tante was heel erg blij met het mooie boeket!!!!!
Beste leni, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Onze collega was super verrast door het prachtige boeket
Beste Adje, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Super tevreden!
Beste Susanne, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Top geregeld mooi bossie struken
Beste Erwin , Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
ALS IK 30 EURO UITGEEF VERWACHT IK WEL EEN BOS BLOEMEN EN GEEN AFVAL!!!!!!!!! Toevallig was ik 1 dag daarna op bezoek waar u de "bloemen" had afgeleverd.
Beste Maria, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Iemand blij gemaakt met een prachtige bos bloemen inclusief.vaas. Snelle service en prima op de hoogte gehouden van de levering. Top!
Beste Yvonne , Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snellle levering, mooi boeket
Beste Desiree, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
50,- betaald voor het grootste boeket. Vond deze erg karig voor het bedrag.
Beste Bas, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Erg tevreden over de kwaliteit vd bloemen
Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Hier kun je gerust een boeket bestellen, want het komt altijd op de afgesproken datum aan.
Naar mijn mening zijn de prijzen aan de lagere kant. Misschien is het assortiment hier wel wat beperkter dan bij de grotere en bekendere concurrenten. Ik vind de website echter veel beter opgebouwd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meerdere afleveradressen in te voeren bij een bestelling. Helaas is het niet mogelijk om een bestelling voor één afleveradres aan te passen of iets toe te voegen. Mijn familieleden waren allemaal blij met het ontvangen boeket. Ik merk wel op dat de foto's op de website vaak mooier zijn dan het daadwerkelijk geleverde boeket: soms wordt er te veel groen toegevoegd om het boeket voller te laten lijken, waardoor het minder kleurrijk oogt. En het verschil kan ook komen door het vergelijken van een professionele foto met een amateuristische foto gemaakt met een telefoon. Desalniettemin zal ik zeker in de toekomst weer bestellen.
Mooi boeket, goed geregeld volgens afspraak en hele goede back-up bij elke handeling
Netjes optijd bezorgd.
Ondanks digitaal vond ik het hele bloemstuk proces heel persoonlijk. Dank daar voor. De drempel voor een volgende keer ligt nu lager.
We hebben een middelgroot boeket besteld vanaf de site. Toen we het geleverde boeket zagen, viel ons dat erg tegen. Voor het (forse) bedrag was het een bijzonder karig boeket. Dit was waarschijnlijk de laatste keer dat we bloemen bij dit bedrijf besteld hebben.
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met het geleverde boeket, nemen wij contact met je op per e-mail. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Donderdag besteld nog steeds niet geleverd...krijg je mail. Dat ze niet thuis zijn. Dat buren hadden gezegd dat ze op vakantie zijn. Dezelfde buren had ze ze die dag nog gesproken. Nu zijn ze nog steeds niet afgeleverd. Ik wil me geld terug
Beste Daantje, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. Ik zie dat hierover al contact is geweest met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het boeket voldeed aan de verwachting zoals op de foto getoond.
Door een fout mijnerzijds is er een boeket van 37.50 op een verkeerd adres terecht gekomen. Toen ik Topbloemen om hulp vroeg hoe dit opgelost zou kunnen worden, boden zij spontaan aan een nieuw boeket op het juiste adres te bezorgen. Ongelooflijk!! Deze service is meer dan Top!! Dank jullie wel!!
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL