Filtre

Een kleurrijk boeket met een feestelijke touch.

De site is overzichtelijk, en er is genoeg keus. De bestelling is snel geplaatst en het boeket is ook keurig volgens afspraak geleverd Wat ik zo leuk vind : het is een mooi boeket bloemen met een subtiele knipoog naar de aankomende kerstdagen. .

Ruime keuze

Vriendelijke website, eenvoudig te bestellen en uitstekende service

Waardeloos. Geen ster.

Er wordt bij de ingang vh appartementencomplex gebeld op mijn huisnummer. Door de display zie ik iemand staan met een pakketje. Ik open de schuifdeur en zeg op welke etage hij moet zijn. Na 10min nog niemand. 15min later gaat de deurbel en staat er een vrouw met rollator met het pakketje. Vond ze in de lift en toevallig kent ze mij! Pakketje dus niet afgeleverd door de bezorger.

Lijkt niet op de website

Boeket lijkt niet op de foto. Klantenservice laat nieuwe bos sturen maar ook die is niet lijkend. Blijkbaar krijgt men de lokale bloemist niet in lijn met de website.

Zag er weer prachtig uit!!

Prachig!

Bloemen kwamen op vooraf geplande datum aan. Betaling ging heel gemakkelijk. De bloemen zouden van goede kwaliteit zijn. Ik ben dus een blije klant.

Fantastische mooie bos bloemen , ze staan nog steeds vol in de knop en vallen niet af . Ik blijf hier zeker bestellen .

Prachtige bos bloemen!!!

De bloemen zagen er prachtig uit; precies zoals het plaatje. Ze zijn op tijd bezorgd. Top!!!!

Snel geleverd en zeer tevreden.

Zijn echt mooie sterke bloemen.

Ik zou een ieder adviseren om bloemen te bestellen hier echt top.

24 uur te laat

Mooie bloemen. Erg jammer dat ze 24 uur te laat waren. Ik begrijp best dat een adres niet altijd gevonden kan worden, maar daar wordt dan weer een telefoonnummer voor achtergelaten! Toch? Ze hebben wel direct contact opgenomen om me te compenseren! Dat is weer heel netjes.

Keurig

Keurig verzorgd.

De bloemen zijn mooi op tijd bezorgd en volgens de ontvangster was het een prachtig boeket

Hele snelle levering

De bloemen waren voor iemand in een hospice, en stonden al 2 uur na de bestelling op het kastje in het hospice. Heel fijn want diezelfde avond is mevrouw nog overleden, ze heeft de bloemen nog gezien

goede service

heb vaak besteld voor me zelf en andere mensen deze week nog bloemen besteld voor mijn zus vorige dag besteld volgende dag bezorgt met veel zorg jullie zijn top ik ga zeker nog bloemen bestellen voor me zelf of voor andere

Topbloemen lost het mooi op

Hoi wij hadden een probleem over een belletje en tijd van bezorging. Ook kwam het geleverde stuk niet overeen met het afgebeelde plaatje. Vanmorgen nieuwe ontvangen dus fijn dat het opgelost is en bedankt.

Erg mooi kerststuk.

De ontvangers vinden het een heel mooi kerststuk. Zei is er erg blij mee. Dan ben ik dat ook. Dankjewel.

Alles goed geregeld!

Prachtige grote bos kerstbloemen !!

Top als je bloemen wilt versturen

Sneek levering en een prachtig boeket

Prima verzorgd

Ja, kostbaar maar ….. bloemen van kwaliteit zijn schreeuwend duur in Chili. Topbloemen heeft DE juiste bloemist in Villa Alemana gevonden. Er zitten er meerdere maar dit is de enig juiste (ik ken ze).

snel , mooi boeket afgeleverd

Prachtig boeket, goede service

Ik bestel elk jaar een boeket via topbloemen. Het bestellen gaat makkelijk, de levering is netjes geregeld en de bloemen gaan altijd lang mee.

Prachtig boeket, mindere bezorging

Ontvanger erg blij met het mooie boeket. Jammer dat het Voor de deur is achter gelaten toen hij niet thuis was. Elke voorbijganger had het mee kunnen nemen.

Helemaal top

Precies zoals beloofd zijn de bloemen bezorgd en het ook nog op een maandag Was een mooi boeket dank je wel

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL