Filtre

Super mooie bos bloemen

Deze bloemist heeft het zo goed gedaan! Deze bossen waren zo mooi. Veel kwaliteit voor het geld. Echt zo blij mee

Makkelijke website.

Boeket zag er prima uit.

goed geregeld

Ben tevreden.

Prachtig boeket

Ik heb ‘s avonds laat een boeket besteld voor een vriendin en de volgende dag werd het al overhandigd aan haar, door de lokale bloemenzaak ! Geweldig

Overzichtelijke en duidelijke website. Kwaliteit van de bloemen is uitstekend!

Goede service, snelle levering, klachten worden prima opgelost.

Gemakkelijk bestellen

De bos bloemen was prachtig!

Late bezorging

Jammer dat bezorging pas laat in de middag gebeurde. Als ik iemand een bloemetje wil sturen voor een bepaalde gebeurtenis, mag ik toch wel aannemen dat dit uiterlijk rond het middaguur bezorgd wordt.

Mooie boeketten, goede variatie en goede prijs. Leverimg goed verzorgd.

Mooi boeket maar late bezorging

Ik heb een foto van het boeket gezien en de jarige was er blij mee. Maar ik had het op vrijdag al besteld voor bezorging op zaterdag. En het werd zaterdag pas na 5 uur s middags bezorgd en dat vind ik te laat.

Net als altijd was ik weer blij en tevreden met die bloemen dank u wel groetjes van mij Robby

Geen woorden voor prachtig die bloemen dank u wel hoop tot een volgende keer zeker weten

Ik heb het boeket gezien het zag er prachtig uit. Mijn eigen ervaring met een gekregen boeket van jullie zijn ook uitstekend altijd mooie en verse bloemen. Dikke voldoende !!

Op tijd en snel geleverd

Een dag eerder besteld en binnen 24 uur bezorgd bij de jarige aan huis.

Ontvangers waren erg blij met het bloemstuk/boeket

Dik tevreden mooi netjes afgeleverd

Ik heb meerdere keren bij jullie besteld dat is altijd goed, dus ga ik ervan uit dat het deze keer ook goed is gegaan

Boeket was prachtig, bestelling helaas bij buren

Kennelijk niet de deurklingel gebruikt, want er waren zeker drie mensen en twee honden thuis

Service en begeleiding tijdens het proces is bijzonder. Ga zo door.

Service en begeleiding tijdens het proces is bijzonder. Ga zo door.

On time.. fresh flowers ..great service

A lot of good options with reasonable price...

Tevreden in alle opzichten.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel is mijn ervaring.

Alles perfect!!

Alles is perfect verlopen!! Complimenten!!

weer iemand blij gemaakt met een boeket van Topbloemen.nl

Fijn dat ik een mooi boeket kan geven, in het vertrouwen dat het een goed en mooi boeket is.

Weer een goed product afgeleverd.

De ontvangster was erg content met de bloemen. Wat me tegenviel was dat je op Facebook een boom kon openen en dat je een korting zou krijgen als je het betreffende vakje opende. Nou, die korting was bij het bestellen nergens meer terug te vinden.

Zeer goede service na klacht

Het bestelde boeket zag er niet uit als op de site. Gelijk een mail en foto gestuurd. Zij wilden het oplossen en hebben de volgende dag een prachtig nieuw boeket gestuurd. Ben zeer tevreden met deze service!

De bloemen waren op tijd bezorg en ze waren vers Dus een pluspunt voor jullie

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL