Filtre

Prachtig kerstboeket.

Een top zaak.

Door mijn eigen fout had ik een verkeerd bezorgadres opgegeven. Top bloemen stuurde mij een mailtje en gaven hierin aan dat zij weer een nieuw boeket naar het juiste adres zouden brengen. Helemaal kosteloos. Dat noem ik nog eens service. Chapeau.

Is altijd goed en als je ergens mee zit, zijn ze altijd behulpzaam. Dank u wel voor de goede service.

Goed en vlug besteld en afgeleverd

Bloemen zagen er op de foto minimaal uit, reactie gehad na ontvangst ,jammer.... was best wel mooi boeket op de bestellijst.

geweldig de bezorging keurig

als ik gebruik ga maken dan doe ik dat zeker .

Mooie bos bloemen en keurig op tijd geleverd.

Dit veld verplicht?. Waar is het sterretje. Heb bovenaan al iets gezet en dat is voldoende.

Mooie verse bloemen. Keurig op de afgesproken dag bezorgd. Ben er blij mee

Top service!

Mijn bestelling is goed afgeleverd en de ontvangster was er super blij mee! Top service!

Alles naar de zin.

Bestelde een boeket voor mijn ouders- Kerst- was zoals omschreven- vlotte verzending- alles keurig en naar de zin. Met dank.

Geen opmerkingen

Mooie bos en netjes op tijd

Vaker besteld een aanrader

Ik vond het maar een miezerig boeket voor dat geld

Ik maak vaker gebruik van TOP bloemen maar mn voor het oosten van het land .Ben normaal altijd tevreden ,maar nu niet .

Het boeket was kleiner dan op de foto, jammer, al weet ik dat de bloemen duurder zijn geworden

Enkele dagen nadat het boeket bezorgd was ben ik op ziekenbezoek geweest en zag ik dat het boeket kleiner was dan op de foto. Jammer, zeker als er dan ook nog zoveel voor de bezorgingskosten betaald moet worden. Na contact met topbloemen is het direct opgelost: kreeg een tegoedbon. Wat een service!

Goed geleverd

Makkelijk te bestellen; op tijd bezorgd en boeket zag er (op de foto die ik kreeg)goed uit.

Snelle en goede levering van mooi boeket alleen geen Russisch op kaartje

Alles positief, maar een verbeterpunt is dat ik op het kaartje een wens in het Russisch had aangeleverd. De Russische letters werden alleen als vraagtekens geprint. Jammer voor de ontvanger die een kaartje met veel vraagtekens ontving.

Gewoon top.

Bestelling op dezelfde dag bezorgd. Mooie en geurige bos. Prima verzorgd.

Door stommiteit mijner kant, het verkeerde huisnummer op de website ingevoerd, na bellen met de helpdesk, is het probleem netjes opgelost en de bestelling bezorgt op het juiste adres. Chapeau lieve mensen voor jullie adequate hulp.

Mooie bos kerstbloemen

Een foto toegestuurd gekregen mensen vonden het een mooie bos

Degene voor wie de bloemen waren, was erg blij, dus ik ook.

Snelle levering en een hele mooie bos bloemen geleverd

Zoals altijd ben ik zeer tevreden

Wat een geweldig boeket was het

Wat een top boeket was het, de dame in kwestie voor wie het was, is er heel blij mee!!!

Tevreden

Mooie bloemen, op tijd bezorgd

Prachtige bloemen, zoals op de foto, snelle levering, top!

bezorgd op een mooie tijd en een bijzondere mooie bos

De bezorging was op een goed tijd en de bos bloemen, was bijzonder mooi en geniet er nog steeds van iedere dag.Kan het aanbevelen

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL