Filtre

om vaker iemand te verrassen met een bloemetje

zonder enig probleem arriveerde mijn gekozen boeket op de door mij aangegeven adres

Hoge kwaliteit service

Bloemen waren heerlijk vers en pakket en kado stonden netjes op afgesproken plaats Mijn vrouw was mega blij met het kado Een note van concern de vaas dienblad erbij besteld had was beetje aan de kleine kant voor het magnefieke bloemstuk

Mooie bos bloemen exact op tijd bezorgd!

Mooie bos bloemen exact op tijd bezorgd!

Voldoende, maar kan beter.

Ontvanger was niet thuis op het moment van bezorgen. Bloemen en vaas waren op de zijkant in een box geplaatst die voor de postbode wordt gebruikt, een kant van het boeket was helaas plat gedrukt hierdoor.

Boeket was voor m'n dochter. Ze heeft foto gestuurd, komt nagenoeg overeen. Dus we zijn dik tevreden.

Ontvangster stuurde foto. Precies wat ik had besteld. Keurig op tijd. Topbloemen is een aanrader.

Prima in orde

Werkt super goed , zeer tevreden !!

Bloemen niet bezorgd ☹️

Online bestelling gedaan, Bevestingsmail gehad dat bestelling niet is doorgekomen. Bedrag wel afgeschreven, verder geen reactie. 3 x gebeld. Dag van bestelling geen bloemen. Volgende dag weer een mail, weer niet goed overgekomen. Wederom bellen en om 13.00 bos in huis.

Het geleverde zag er goed uit.

Op tijd geleverd en via de foto zag het geleverde er prima uit.

Grandioos!

Wat ik heb gehoord waren de bloemen erg mooi en daar gaat het om. Hartelijk dank voor service! Aad Wouters.

Weer heel goed.

Prachtig en vers boeket.

Prima service, maar ander boeket dan bedoeld afgeleverd

Topbloemen laat steeds een uitgebreide keuze zien. Daar is prima een juist sfeerboeket uit te kiezen. Maar wat afgeleverd wordt kan afwijken van wat werd bedoeld. Mogelijk het bekende verhaal van beschikbaarheid van bloemen, maar zeg dat dan bij het aanbod.

Snelle service maar karig bloemetje voor dat geld

Het aantal bloemen vond ik nogal karig tov de prijs. Het was geen goedkoop bosje incl verzenden, maar had er meer van verwacht

Superrrr en ook superrr dat het de zelfde dag geleverd word

Superrrr niks aan te te voegen

Alles keurig wel duur

In uiterste nood prima wel een behoorlijk prijskaartje

Excellent

Flowers were beautiful as always. I wouldn't use another site for sending flowers.

Super site

Goede site snel en gemakkelijk kunnen vinden wat je moet hebben. En gemakkelijk besteld,en snel verzonden. Geen stress om hoe of wat,goed aangekomen bij het juiste adres. Wat een gemak is dit

Prachtige bos bloemen

Mijn zus heeft mij een foto gestuurd na bezorging en het zag er super uit. Precies zoals ik het had verwacht. Goede website en snelle bezorging. De verzendkosten kosten vind ik persoonlijk wel wat aan de hoge kant.

Grandioos

Alles was naar wens. Mooi boeket de ontvanger was eg blij.

Niet bezorgt op de dag, ondanks extra betaald ervoor

Klantenservice komt arrogant over en liegt. Zeggen dat bezorger aan de deur is geweest terwijl de ring deurbel laat zien dat dit niet zo is. Kreeg wel mijn 2euro extra bezorgkosten terug. Maar de bloemen waar wel te laat terwijl ze echt voor die dag bedoelt waren.

Mooie bloemen, slechte bezorging

Bloemen voor m'n tante laten bezorgen. Ze was echter niet thuis en vond de bloemen 2 dagen later voor haar deur staan.... Erg jammer dat het niet bij de buren bezorgd werd of desnoods meegenomen werd naar een afhaalpunt, zodat ze de bloemen kon ophalen. Geluk bij ongeluk dat niemand anders de bloemen heeft meegenomen en dat het geregend had, zodat de bloemen toch een beetje water hadden.

Vanuit Otium hotel bloemetje gestuurd naar medewerker die veel pech heeft gehad - binnen 1 dag geregeld en top afgeleverd!

Goede ervaring

Bestelling nog dezelfde dag afgeleverd. Dus ik ben zeer tevreden.

Uitstekend als altijd

De info is volledig, de bezorging is prima, wat ik extra waardeer is het berichtje in de brievenbus waar de ontvanger de bloemen kan ophalen bij afwezigheid

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL