Filtre

Teleurstelling

Boeket was niet wat ik had besteld

Mooi boeket, op tijd geleverd

Al vele jaren vaste klant en altijd zeer tevreden.

Met recht TOP bloemen !

Bestelling vlot uitgevoerd en het resultaat een week later nog in heel goede staat gezien.

De verrassing was compleet

Op tijd bezorgd en goed verzorgd

Super slecht

Boeket niet geleverd op adres terwijl er gezegd wordt dat deze is bezorgd, na telefonisch contact nog een poging zou het nog een keer bezorgd worden, maar ook nu helaas krijg bericht dat het is bezorgd maar niet bij de mensen die het zouden moeten krijgen, raadsel waar zijn de boeketten.

Goede en snelle service

Goed werkende site, gemakkelijk te kiezen. Alleen werd er ander soort boeket (iets met kerst erin)bezorgd naar wel mooi vond mijn zus

Mooi op tijd bezord.

Een dag voor de verjaardag bloemen besteld, op tijd bezorgd zelfs op zaterdagmiddag. Boeket was vers en zag er verzorgd uit, de chocola was een extra verrassing. Ontvangster was er blij mee en ik als geefster ook .

Over het algemeen positief, maar....

Ik kreeg een foto doorgestuurd van de ontvanger dat de bloemen + de chocola duidelijk zichtbaar aan de straatkant aan de voordeur zijn gehangen. Niemand heeft dit dus in ontvangst genomen. Dat vind ik niet zo heel erg netjes.

Excellent!

My woman was really happy with the beautiful flowers bouquet! Delivery on time and quick reaction from the support team

Mooie bloemen snelle bezorging

Mooie bloemen, snelle bezorging, duidelijke website. Top

Prachtige verse bloemen heel mooi boeket, super

Aanrader ! Prachtige verse bloemen heel mooi boeket, super! Snelle bezorging, perfect verpakt met waterkartonhouder. Alle lof.

Werkt heel goed

Hele mooie en snelle manier om iemand een bloemetje te sturen .heb er zelf vaker gekregen als verrassing van mijn man ,en nu stuur ik er naar vrienden en dit gaat heel goed.mogen iets goedkoper zijn ivm ook kleinere portemonnees.,maar verder zal ik van deze service gebruik blijven maken

Je krijgt dat wat je wil

Snel, goede service

Snel geregeld

Handig en snel te regelen via de site, mooie boeketten, maar wel wat prijzig als je de verzendkosten er nog bij rekent.

Mooie verse boeketten en super snel geleverd!

Super goed

Prachtig boeket,op tijd gebrachr prima service

Slecht

Had bloemen besteld en er bij gezegd dat het vroeg in de ochtend geleverd moest worden maar dat is niet gebeurd het werd pas half 5 ‘s middags daar betaald je dan een hoop geld voor voor mij was dit de laatste keer

De ontvanger vond het boeket prachtig en heeft een foto aan mij gestuurd. Was inderdaad heel erg mooi!

Alles is goed gegaan en de bloemen zijn prachtig volgens mijn moeder

Uitstekende service

We werden gebeld door de ontvangers, ze waren heel blij met het prachtige boeket, ze hadden een foto bijgevoegd en daardoor snapten wij waarom ze zo blij waren. Prachtig!!!!

Topbloemen zijn TOP!

Bestellen altijd via Topbloemen. Je kan snel, makkelijk bestellen via een overzichtelijke site, en dat vanuit Zuid-Frankrijk! Raad het altijd aan anderen aan! Mijn moeder was super blij met het prachtige “middel” grote boeket! Tip: zou fijn zijn als je ook een klein tafel boeketje kon bestellen of bv, hyacinten, blauwe druifjes, narcissen in het voorjaar!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL