Top! Volgende dag mooie bos geleverd
Erg veel groen, slechts een paar bloemen en de gerbera hing er bij aankomst al verlebberd bij. Een saai boeket met weinig/geen relatie tot boeket Marlot dat was besteld. Topbloemen heeft na ontvangst van onze beoordeling bijzonder professioneel en snel gereageerd. Wij werden onmiddellijk opgebeld en er werd vriendelijk en begripvol geluisterd. Een nieuw boeket wordt snel geleverd en de zaak is tot onze volle tevredenheid opgelost.
Beste Theo, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Makkelijk te bestellen en perfect uitgevoerd met een mooie bestelde bos bloemen.
De ontvanger heeft mij gebeld over het boeket. Ze vond het een schitterend boeket.
De kwaliteit van de bloemen zijn heel goed en ik ben een tevreden klant.
Wederom een mooi boeket waar de ontvanger heel blij mee was
De bloemen meestal TOP. wat ik heel irritant vind is dat verjaardagsbloemen regelmatig pas ver in de middag worden bezorgd,
Beste Nel, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat het geleverde boeket helaas niet naar wens is geleverd. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Mooi boeket maar 1 tak brschadigd
In dank ontvangen en ze waren er blij mee. De foto van de bloemen gestuurd en zag er goed uit.
Zowel bestelling, communicatie, als bezorging perfect georganiseerd. Kwaliteit van het bestelde boeket van uitstekende kwaliteit.
Bloemen in vaas, helemaal top. De samenstelling van kleuren kwam overeen met het voorbeeld.
Prima service; - bestelling gaat simpel - meteen een bevestiging - ook een bevestiging dat ze geleverd zijn - hele digitale verloop echt super. Maar - de bos is lang zo mooi als het plaatje En dat vind ik toch wel jammer.
Prachtig boeketten ontvangen en weggegeven!
Bloemen hangen al na 2 dagen
Beste Remco, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zowel ikzelf als de ontvanger zijn zeer tevreden.
Ik had een bloemstuk besteld, welke o.e.o.a. reden naar het verkeerde adres is gestuurd. Ik heb Top bloemen.nl hierover gebeld, er is meteen een nieuw bloemstuk naar het juiste adres gestuurd. Mijn complimenten. MvG
Boeket was zijn geld absoluut niet waard. Slechts enkele bloemen en heel veel ( goedkoop) groen. Bestel nooit meer via top bloemen. Ik heb ondertussen begrepen dat er op Zeeuws Vlaanderen geen bloemist is die met Top bloemen samen werkt. Ik begrijp dat bezorgen op Zeeuws Vlaanderen ver en duur is. Alleen al de tunnelkosten, maar neem dan geen bestellingen aan en lever niet zo’n flut boeketje. Boeketjes waren een hart onder de riem voor mensen die het moeilijk hebben. Ik schaam me diep dat er zo’n waardeloos boeket is geleverd.
Beste Els Brouwers, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wij hebben de bloemen vanuit buitenland besteld Eerst waren we bezorgd of het goed zal gaan Maar team heeft het uitstekend aangepakt bedankt top bloemen
Savonds laat besteld volgende dag bezorgd, heerlijk! Krijgt achteraf bericht van dat het is afgeleverd.
Vond het wel jammer dat dit keer de bestelling niet aan kwam naar de dag van keuze. Maar wel super blij dat het de volgende dag na een belmoment werd opgepakt!
Al jaren bekend met Topbloemen en zeer tevreden. Ook deze keer kreeg ik al snel een foto toegestuurd van het fantastische boeket en dus een reden om ook de volgende keer weer voor Topbloemen te gaan.
Fijn om te weten wanneer er bezorgd word. Bloemen waren erg mooi volgens de ontvangers.
vrij laat besteld en toch afgeleverd dank
Geweldig. Goede communicatie en levering.
Een hele goeie ervaring.complimenten
60 Noorderdreef