Filtre

Super mooie bloemen

Mooi boeket zag er super goed uit

Goed en volgens afspraak geleverd.

Ik kreeg een blije reactie van de ontvanger. Missie geslaagd.

teleurstellend

Heb het boeket gezien en viel zéér tegen , er zaten 5 bloemen in en de rest groen, je mag toch verwachten voor dit bedrag dat het er meer zouden zijn, heel jammer het was degene zo gegund een mooi en groot boeket te mogen ontvangen,

Snelle levering, prachtige bos bloemen

Prachtige bos bloemen, snelle levering top...

Geweldige service

Ondanks het feit dat wij een verkeerd adres hebben doorgegeven, werden na een telefoontje de bloemen alsnog op het juiste adres afgeleverd. Toppie Topbloemen!

TOPbloemen levert TOP bloemen op een TOP manier.

Bloemen uitzoeken op de website was simpel: ruime sortering, duidelijk aangegeven en alles in 3 maten bestelbaar. Ik werd keurig geïnformeerd dat de bloemen bezorgd zouden gaan worden en ook -wat later- dat ze bezorgd waren. Getuige de enthousiaste reactie van de ontvanger, die mij ook nog een 'bewijsfoto' stuurde, doet TOP echt zijn naam eer aan.

Boeketten vallen altijd tegen

Na twee x een zelfde boeket besteld . Maar het is niet dat ik besteld had. En dat voor 42.50 veel te duur. Zelfde boeket ongeveer bij de jumbo gekocht en dat koste 19.95. Weet niet waarom het bij top bloemen het dubbele moet kosten. Plus nog de bezorg kosten . Als ik hem zelf haal heb ik voor het zelfde geld 2 boeketten. Ik bestel niet meer bij top bloemen .

Geweldige bezorging

De door mij bestelde bloemen werden prima op tijd bezorgd en het was een prachtig boeket volgens mijn tante die de ontvanger was. Aanrader dus.

Wederom én op tijd én mooie bloemen. Tegelijk ook makkelijk te bestellen. Zeer aan te raden dus.

Teleurgesteld

Ondanks dat ik het juiste adres had genoteerd was de bos bloemen op een geheel ander adres afgeleverd.

Het boeket zag er prima uit en werd op de aangegeven tijd bezorgd

Toppie

Ik ben zeer tevreden over bezorging prima op tijd topbloemen is in 1 woord TOPPIE

TOP geregeld

De naam is heel toepasselijk TOP bloemen

Mooie bloem en verpakking en optijd bezorgd

Dit is mijn 7de bestelling bij topbloemen ben zeker tevreden! Dankjewel!

mooie bloemen maar erg late bezorging

Mooie bos maar als het om 20.00 's avonds wordt bezorgd is dat wel wat laat op de verjaardag. Maar ja, wel de dag dus een echte klacht maak je er natuurlijk niet van. Misschien was het eerder bezorgd als ik het niet de dag van te voren had geregeld. Maar als dat aangeboden wordt...

Goede web site

Makkelijk en aflevering op juiste dag .

Bestelling mooi en goed bezorgd.

De persoon die de bloemen ontving was blij verrast!

Snelle bezorging

Fijn om een boeket te sturen naar iemand in een andere stad. Snelle levering. Alleen erg duur! 50,00 voor een boeket bloemen

Doorgaans heel tevreden over de bestelling en levering.

Helaas nu geen 9. De reden hiervoor is een geknakte bloem van de lelie. Heel jammer! Ik vraag de ontvanger altijd om na levering een foto te maken. Hoop dat bij de levering voortaan het boeket zorgvuldig gecontroleerd wordt. Bij "aanbevelen" ,hierbij een aanvulling. Ja, maar vind het fijn om bij een volgende bestelling niet teleurgesteld te worden.

Het wordt keurig geregeld, mat aangesloten bloemisten. En ze houden je keurig op de hoogte van de status van je bestelling en je krijgt ook bericht als het bezorgd is

Helemaal goed

Makkelijk bestellen op de site. Bloemen waren prachtig.

Mooie bos

Mooi boeket, lekker groot

Het was een iel boeket dat niet vers overkwam. Jammer. Eerder altijd goede ervaringen gehad.

Het boeket viel tegen in omvang en versheid. Voorheen wél altijd goed. Dit keer niet.

Geweldig!

Voor de eerste keer geprobeerd en ik vond het geweldig. De service was heel goed, gelijk een korting er bij, helemaal te gek. Zelf heb ik het boeket niet gezien, maar van de ontvanger hoorde ik, dat het er heel goed uitzag. Bedankt hiervoor, .

Goed boeket en netjes geleverd

Een boekt bestelt op woensdag en het werd donderdag al, met kaartje, netjes aan deur geleverd. De gene voor wie het boeket was is erg blij en verrast. Top service!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL