Filtre

Geweldig!

Voor de eerste keer geprobeerd en ik vond het geweldig. De service was heel goed, gelijk een korting er bij, helemaal te gek. Zelf heb ik het boeket niet gezien, maar van de ontvanger hoorde ik, dat het er heel goed uitzag. Bedankt hiervoor, .

Goed boeket en netjes geleverd

Een boekt bestelt op woensdag en het werd donderdag al, met kaartje, netjes aan deur geleverd. De gene voor wie het boeket was is erg blij en verrast. Top service!

Prima geleverd en service

Mooie bloemen en erg vers

Netjes bezorgd

Kreeg netjes bericht wanneer het bezorgd werd.

Top die bloemen

Het was een fluitje van een cent om de bos bloemen te bestellen en volgens de ontvanger was het een prachtig boeket.

Mooi boeket, op tijd.

Goede ervaringen met Topbloemen. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en ze leveren wat je bestelt op tijd.

Makkelijk, doen wat ze beloven

Paar keer gebruik gemaakt en steeds naar tevredenheid!

Prima.

Er is een schitterend boeket afgeleverd.

De bloemen bestellen ging erg soepel. Veel keuze en goeie website. Daarnaast was het bezorgen ook top, omdat de bloemen helemaal klaar waren om neer te zetten in de vaas: schuin afgeknipt, in water en in de bijgekochte vaas. Ook zijn de bloemen van top kwaliteit en stad. Ze na een paar dagen/ meer dan een week nog top.

Voldoende

Wij hebben heel wat keren bloemen verstuurd via Topbloemen.nl Alle keren is de bestelling en betaling helemaal goed verlopen. Echter het eindproduct is heel verschillend. Een week geleden hebben wij zelf een zelfde bos bloemen ontvangen, schitterend gewoon, terwijl wij deze ook hebben verstuurd naar Breda, met het verschil dat wij voor een groot boeket hadden gekozen om te versturen, en wij een klein boeket hadden gekregen, echter beide boeketten zijn precies even groot. Echter het verschil zat/ zit wel in de prijs.

Mooie bos bloemen van de plaatselijke bloemisterij en redelijk optijd bezorgd en goed bezorgd

Op tijd bezorgd en een dankbare foto via wattsapp gekregen van de persoon die de bos ontvangen had

Prima service. Ik wil niet verlicht worden om voor een review mijn persoonlijke gegevens te delen en door u te laten 'verwerken'. Vandaar fictieve naam en fictief mailadres. Bloemen waren prima Bezorging ook.

Supermooi boeket

Snel het boeket + gevonden, alles ingevuld. Het was precies op tijd om mijn vriendin te troosten. Op afstand toch een knuffel geven. TOP

Snel, eenvoudige te bestellen, goede afhandeling.

Mooie bloemen.

Mooie bloemen voor een betaalbare prijs.

Heweldige service

Op tijd geleverd.

mooie bos bloemen ,prima bezorging

Zoals altijd was alles weer prima in orde.

Prachtige bloemen en na mijn bestelling waren de bloemen binnen een uur op hun bestemming! Grote klasse

Makkelijk om te sturen .

Mooie bos bloemen

Zeer mooie bos bloemen voor mijn zuster. Was alleen wel handig geweest om de naam van de afzender erbij te zetten. Nu alleen mijn telefoonnummer, zodat ontvanger eerst uit moest zoeken van wie het kwam. Voor de rest goed en op tijd bezorgd.

prima te regelen en geregeld

makkelijk bestellen, mooie kwaliteit

Verkeerde bloemen

Netjes opgelost ,de patiënt kreeg een nieymuwe bos

Top van Topbloemen

Makkelijk bestellen en ongelofelijk snel leveren. Afzender en ontvanger allebei blij!

We hebben al vaker wat geregeld Maar nooit problemen gehad. Stukken zijn naar wens geleverd Ga zo door

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL