Filtre

Top van Topbloemen

Makkelijk bestellen en ongelofelijk snel leveren. Afzender en ontvanger allebei blij!

We hebben al vaker wat geregeld Maar nooit problemen gehad. Stukken zijn naar wens geleverd Ga zo door

De bloemen zijn netjes bezorgd en op tijd

Netjes bezorgd

levering verrassing

Had mijn vriendin een bloemetje gestuurd als verrassing. Ten tijde van de erg late levering ( 17.30uur)stond zij onder de douche. Heeft de bel 1x gehoord. Écht….verassing weg en ook geen bloemen. Volgens topbloemen zou er een briefje in de brievenbus achter gelaten worden door de bloemist , ook dat niet Érg jammer, een dag later wel bezorging.na mijn belletje met Topbloemen. Jammer, jammer en nog eens jammer! Is het pech??? Gr Karel

Geweldige service

Mooie bos bloemen,en prima geleverd bij onze vrienden die er superblij mee waren.

Echt super Snel en mooi

De bloemen werden echt dezelfde dag nog bezorgd bij mijn zus Eén mooie bos.

Heel te vreden

Ik heb goede ervaringen met topbloemen . Nlnl

Mooi vers boeket

TOP !

Uitstekend verzorgd. Ontcanger zeer tevreden .

Voor herhaling vatbaar aanrader

Zeer correcte communicatie en je wordt goed op de hoogte gehouden hoe en waar De bestelling is en waar deze is afgeleverd Voor herhaling vatbaar zeker een aanrader

Geweldig goed

Prima goed bloemen keurig op tijd bezorgd

Ik had me een week vergist en na een mailtje zijn de bloemen dezelfde dag alsnog bezorgd. Een mooi boeket en zoals gezegd blij met de goede service.

Ongekendetopper!!!

Ik bestelde bloemen voor m'n nichtje die was opgenomen in het ziekenhuis.. De bloemen moesten naar LUMC Leiden maar die nemen geen bloemen aan op die afdeling. Kreeg keurig een mailtje dat ze niet aangenomen werden daar.Had terug gemaild en gezegd geef ze maar aan iemand anders die er blij mee is... Kreeg direct mail terug om ze ergens anders te bezorgen. Dat heb ik van harte aangenomen en de bloemen werden keurig in Leidschendam bezorgd!!! Ook nog mail dat ze bezorgd waren op het opgegeven adres! Vind dit echt top van Topbloemen.nl SUPER BEDANKT!!!

Prachtige bloemen, op tijd bezorgd! Super!

Goed gedaan!

top!

Een mooi bloemstuk met een fles rosé netjes conform afspraak geleverd op onze trouwdag

Bos bloemen mooier als op de foto’s

Bestelling in prima staat afgeleverd!

Alles volgens afspraak prima geregeld

Alle afspraken prima geregeld

Mooi boeket en bijna gelijk aan voorbeeld

Ik stuur regelmatig bloemen met Topbloemen en de ene keer zijn de boeketten mooier als de andere keer. Deze keer prima in orde, alleen de bezorgtijd aan de late kant nl. pas om 15.10 uur. Ben ik niet gewend.

Vertrouwd goed.

Weer een mooie bos cadeau gedaan en mensen blij gemaakt.

Boeket zag er prima uit

Snelle levering, mooi boeket, prijs viel me wel tegen.

Topbloemen är toppenbra!

Pålitliga leveranser och enkelt att beställa!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Weinig bloem voor 30€

Ik koos voor een mooi herfstboeket van 30€. Daar komen bezorgkosten bij. Ik kreeg een dankbare foto van de ontvanger, maar het zag er verschrikkelijk uit. Ik schaam me om dit aan te bieden aan mijn familie. Niet wat ik op basis van het voorbeeld mag verwachten. Nooit meer Topbloemen voor mij.

Bestelling niet op afgesproken

Reactie op mijn klacht hierover is dat er is aangebeld en briefje is achtergelaten. Bij navraag blijkt dat niet te kloppen.

Complimenten aan Top Bloemen

Vanuit Spanje een pakket laten bezorgen. Mijn broer was er super blij mee. Dank u voor de service

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL