Duidelijke site..veel keuze..goede bezorging
Beste Marjo, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik ben tevreden over het boeket maar had graag het boeket wat eerder op de dag willen ontvangen, het kwam nu s 'avonds pas om +/- 18.00 uur aan.
Beste Geert, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een vriendin aan de andere kant van Nederland was jarig. Dus ik bestelde een prachtige bos bloemen via topbloemen.nl Mijn vriendin was erg verrast en super blij met de mooie bloemen.
Beste Marion, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Was niet tevreden omdat ik bij opmerkingen graag in de ochtend bezorgen maar is niet gebeurd.
Beste Tami, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de levering van het door jou bestelde boeket, waarvoor mijn welgemeende excuses. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn keurig op tijd bezorgd! Zoals op voorbeeld; een práchtige bos bloemen!! Zéér tevreden!
Beste Véronique, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen besteld en keurig op de hoogte gehouden van de bezorging. Heb de bloemen zelf niet gezien, maar ik ga ervan uit dat het goed is.
Beste Marijke, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bij niet kunnen afleveren krijg je altijd een bericht, Helemaal top.
Beste Marjam, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Geadresseerde bleek niet thuis. Ik ben via de mail op de hoogte gesteld en kon het tijdelijke adres achterhalen, waar het boeket alsnog is afgeleverd! Dank voor de aandacht.
Beste Jan, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
op tijd bezorgd en een mooi boeket
Beste Yvonne, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn ontvangers zijn altijd heel enthusiast en sturen foto's ! Beveel Topbloemen aan iedereen aan die er naar vraagt. '
Beste Gonny, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zie boven
Beste Ted, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Jan, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Prachtige bloemen, goeie service.
Beste Saf, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Helemaal top de bloemen de aflevering via mail op de hoogte worden gehouden geweldig
Beste Anita, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 9 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Vlotte afhandeling van mooi boeket.
Beste Hilde, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede ervaring altijd.
Beste Greet, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
De maandelijkse attentie die weer in dankbaarheid is ontvangen.
Beste Frans, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geweldig, ben zeer te vreden!
Beste Joyce, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Topbloemen maakt van online bloemen schenken een net zo leuke ervaring als het persoonlijk geven. De website biedt een prettige ervaring, logisch & gemakkelijk. En mooie keuze bloemen!
Beste Maria, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
We bestellen vaak bloemen omdat we in Zweden wonen. Altijd zeer tevreden!
Beste Tanne, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ze waren op tijd geleverd en ben zeer tevreden over de bezorging.
Beste Willem, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Beste Heidi, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
mooi boeketje
Beste Pauly, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Original anmeldelse
voor het geld wel een erg klein boeketje had voor 25 euro wel iets meer verwacht
Prima en snel besteld ruime keuze Tip voor verbetering: Mss in de mail een foto van het boeket meesturen wat geleverd is En een aflevermail ipv twee keer een mail dat het boeket verstuurd is nu weet ik dat hij verstuurd is maar of het daadwerkelijk ontvangen is geen idee
Beste Kim, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Onaangenaam verrast dat de bezorgkosten niet gewoon zijn ingecalculeerd in de kosten per bos die je aan het begin van het besteltraject in beeld krijgt. Alsof je er voor kunt kiezen om de bos niet te laten bezorgen. Een beetje als in een restaurant waar je de prijzen van de gerechten op de menukaart ziet staan en nadat je je keuze hebt gemaakt te horen krijgt dat je apart moet bijbetalen voor een bord en bestek.
Beste J. de Baat, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL