Filtre

Super afhandeling.

Vlotte afwerking.

Zoals altijd, PRIMA

Ik heb van alle keren dat ik een boeket heeft besteld, geen klachten. PRIMA.

Prettige webshop en een goed assortiment! TOP!

Super TOP, deze SHOP! binnen 1 dag op de plek van bestemming.

Goede bezorging

Alles heel duidelijk aan gegeven

Blije ontvanger

Vanwege z’n verjaardag bloemen en een flesje wijn laten bezorgen. Omdat de jarige door verrassing van z’n gezin elders was zijn de bloemen netjes afgeleverd bij de buren met een herinnering briefje. Jarige was super blij. Bedankt dus voor de goede service

Top geregeld

De website is prima, het vervolg van de bestelling en de aflevering ervan is door de mailtjes goed te volgen. Al met al een goede 1e ervaring.

Zoals altijd, tevreden klant.

Bestel altijd bij Topbloemen, dan weet ik zeker dat het goed komt.

Slecht

Babyboeket voor jarige. Daarna telefonisch contact gehad met de belofte een bon ter compensatie naar de jarige te sturen. Ook dat werd helaas niet gedaan. . . Triest. Licht ik mijn vriendin in , dat ze alsnog een bon krijgt, komt er niets. . . Weer mailen, weer bellen . . . Ach, er was iets fout gegaan met de verzending . . .de zoveelste fout. Voor mij dus nooit meer!

Gewoon goed en op tijd

Gewoon goed en op tijd

Op tijd bezorgd, wat ik had uitgezocht

Op tijd bezorgd, wat ik had uitgezocht. Prijs blijft nog wel steeds stijgen.

Excellent

Bestellen vanuit Australia voor bloenen bezorgen in NL Ging van een lijen dakje,vlug, boeket in,zeer goede verse conditie . Zal het weer gebruiken

Zonde van de voucher

Ik was altijd super tevreden over Topbloemen. Nu lijkt het alsof ze een nieuwe leverancier hebben; je ontvangt het boeket van de foto, maar het stelt niet veel voor. Zeker niet als je ziet wat je ervoor betaalt, zelfs niet met inzet van een voucher. Voor mij voorlopig even geen Topbloemen, maar Stopbliemen iig. Erg jammer.

Slechter dan voorheen

In het verleden kon ik prima per telefoon mijn bestelling doorgeven. Dat kan helaas niet meer. Ik ben 85 jaar en kan niet meer zo goed met de laptop omgaan. Ook had ik nu niet zoveel keus.

Veel te veel mail voor een bestelling.

Makkelijk een bos bloemen laten bezorgen maar al die mails die je krijgt maakt je niet erg vrolijk.

Geleverde boeket klopt altijd met de foto. Inmiddels weet ik echt wat ik bestel wordt ook geleverd.

Mooi boeket en afgeleverd volgens wens wbt tijd.

Veel gedoe

Ik heb gehoord dat het mooi was !!!!! Maar ik bestel niet weer sorry! Toch wel duur!

TOP!

Boeket keurig op tijd bezorgd . Kreeg foto van de ontvanger en boeket zag er heel goed uit. Top Topbloemen.

Ik heb een foto ervan gezien,maar bloemen leken niet vers en ook de grootte ervan viel tegen,spijtig

Het bestellen was geen probleem, we hadden een kortingscode,ook dat ging goed, maar de factuur bestond uit voor ons geen logische optelsom. Typisch. Diezelfde dag bezorgd,was heel goed verlopen. Maar toen ik er een foto van zag, schrok ik wél. Was dit het boeket wat we besteld hadden? We hebben dit eerder meegemaakt, toen werd er een nieuwe bezorgd,maar je houdt er toch een rare smaak van over. Dus heel lang niet meer gedaan,tot aan gisteren. We kregen een heel naar bericht van een familielid, dus dachten we een bloemetje te versturen via Topbloemen. Maar ook nu was ik niet blij met de uitkomst ervan. Voorlopig weer klaar met Topbloemen.nl

uitstekend

Well echt tevreden.....

Top bloemen

Super service, top bloemen

Mijn vrienden waren heel blij met het boeket. En dat was de bedoeling!

Zo fijn door topbloemen ontzorgt te worden.

Donderdag 2 november een mooie bos bloemen online besteld voor een vriendin die 90 kilometer van mij vandaan woont. Vrijdag ontving ze van of via Topbloemen een prachtig boeket. Het boeket was net zo vrolijk en vol zoals op de foto. Zij heel blij en ik heel blij. Volgende keer bestel ik zeker weer via Topbloemen!

Top winkel

Prima boeket, keurig op tijd

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL