Echt een mooi boeket. De ontvangster was er heel blij mee.
Beste Jos, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik weet niet of onze orders zijn aangekomen bij de geadresseerden. Wij krijgen zaterdag om 3 uur bericht dat de bestelling is afgeleverd en na 5 uur een mail dat de bestelling niet is afgeleverd. De organisatie van Topbloemen is dan niet meer bereikbaar. Rare manier van communicatie .
Beste Bianca, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Altijd garantie vers bloemen
Beste Defie, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geweldige service Bloemen op tijd geleverd. En mooie bloemen. Toppie
Beste Marlies, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Heb al veel gebruik gemaakt van Topbloemen steeds tot grote tevredenheid
Beste Ad, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Vond in het laatste boeket wel weer erg veel groen zitten ten opzichte van de bloemen. Al een keer eerder meegemaakt……jammer
Beste Anneke, Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Tijdig bezorgd ongeacht wat het weer is.
Beste Sarujani, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoals eerder wel besteld bij Topbloemen , nu ook weer gewoon heel goed. Ontvanger heeft direct een foto gestuurd, héél mooi boeket, Dank hiervoor.
Beste Pim, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik ben al jaren klant bij Topbloemen,. Wij wonen in het buitenland dus bestellen daar vandaan. Ik hoor van diegene die de bloemen hebben gekregen altijd dat het een mooi boeket is en verse bloemen, ik krijg ook altijd een foto te zien. Dus helemaal top. Vriendelijk groet, Hanneke van Leeuwen
Beste Hanneke, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het word perfect bezorgden goedcommuniceren
Beste Bettie, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles goed geregeld! Ik kreeg een foto van de ontvanger, zodat ik kon zien, hoe mooi de bos bloemen eruit zag!
Beste Siska, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie Bos bloemen goede bezorging
Beste Olga, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heel simpel om te bestellen
Beste Ted, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
mooi boeket en goede dienst verlening
Beste Marijke, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn mooi en van goede qualiteit de gene hie ze heeft ontvangen is er blij mee. Alleen erg jammer dat ze pas om 21:00 bezorgd zijn terwijl er op de site staat dat er tussen 09:00 en 18:00 bezorgd wordt.
Beste Emma, Hartelijk dank voor je review. Wat vervelend dat de bloemen pas om 21:00 uur bezorgd zijn, onze oprechte excuses. De klantenservice neemt nog even contact met je op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn bestelling van een hele mooie bos bloemen zijn snel en goed geleverd.
Beste Ad, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Net als eerdere bestellingen werd ook deze prima verzorgd.
Beste Petra, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Topbloemen levert uitstekende kwaliteit bloemen, service is altijd vriendelijk en levering altijd op tijd. Enigste minpuntje................zou wel iets goedkoper kunnen, zijn in verhouding met andere bloemen leveranciers vrij duur. A. J. van G.
Beste Ad, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
alles naar wens verlopen ook degene die de bloemen heeft ontvangen was blij keurig
Beste Joke, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zitten leuke prijzen bij en levering bloemen goede kwaliteit
Beste Helene, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Erg aan te bevelen.
Beste Carel, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Ik ben heel blij met dat boeket ,dank je wel dat het goed is aangekomen
Beste Bernadette, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Dat aan het eind van de bestelling blijkt dat je naast het boeket ook een kaartje moet aanschaffen omdat je bestelling anders anoniem is vind ik misleidend en beneden alle peil. Zo ga je niet met de klant om.
Beste F. Hartelijk dank voor je review, jammer dat je dit misleidend vind. Het klopt dat als je geen kaartje kiest je bestelling anoniem word verzonden. Aangezien wij je gegevens niet mogen delen is het van belang een kaartje te kiezen met een boodschap voor de ontvanger. We nemen vanuit de klantenservice nog even contact met je op. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bloemen , erg duur
Beste Gitta, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bos, snel geleverd, gebruik makend van een lokale bloemist!
Beste Geri, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL